Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Broka atgriežas Rīgas domē

Bijušajai tieslietu ministrei Baibai Brokai (NA) atjaunotas Rīgas domes deputāta pilnvaras. Kā otrdien žurnālistiem atzina Broka, viņa neplānojot atkārtoti kļūt par Nacionālās apvienības Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (NA) Rīgas domes frakcijas priekšsēdētāju, kas viņa bija, pirms stājās tieslietu ministres amatā.

Pašvaldības deputātei esot svarīgi saprast, kurās komitejās viņa varētu darboties. Turklāt pašreizējais frakcijas vadītājs Aleksandrs Kiršteins labi tiekot galā ar pienākumiem. Esot arī jāskatās, kas mainīsies pēc Saeimas vēlēšanām, kurās startēs NA Rīgas domes frakcijas deputāti.

Kā ziņots, jūlija beigās ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers nemainīja Satversmes aizsardzības biroja lēmumu par atteikumu Brokai piešķirt augstākās pakāpes pielaidi valsts noslēpumam, tāpēc ministre paziņoja par demisiju.

Broka kandidēja 2013. gada Rīgas domes vēlēšanās kā NA saraksta līdere un Rīgas mēra amata kandidāte. Pēc ievēlēšanas viņa kļuva par apvienības frakcijas vadītāju. Veidojot Laimdotas Straujumas (Vienotība) vadīto valdību, NA Broku izvirzīja tieslietu ministres amatam, kurā viņa arī tika apstiprināta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas