Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Čigāne: Viedoklis aktīvi jāpauž tiem, kuri pret krievu valodu kā otro valsts valodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Joks
J
Es nesaprotu, kāpēc man būtu jāvelk savas vecās kājas uz kaut kādu tur referendumu, kuru faktiski iniciēja bars piečurātos pamperos klaigājošu puišeļu no nacionālā spērna. Lai tie smerdeļi arī paši izstrebj to, ko sastrādāja, nespējot savā stulbumā apjēgt politiskā darba metodes. Kopā ar Čigāni, lai ir jautrāk arī sorosistiem.
lauķe
l
Latvieši, nu beidziet reiz kašķēties savā starpā....šī nav tā reize, kad jāsāk izskaidroties ko katrs kam nozadzis utt..... Kad likta uz spēles latviešu valoda un līdz ar to Latvijas liktenis, tad latviešiem jābūt vienotiem PRET KRIEVU VALODU.....
tikai tā!
t
Man latviešu valoda ir svarīga, un es referendumā piedalīšos, balsojot pret.
skats
s
nu cik var muldeet! Juusu (koaliicijas) uzdevums ir ne tikai izveidot likumdosanas baazi valsts valodas aizsardziibai, bet arii nodrosinaat izpildvaru ar visu nepieciesamo, lai tas tiktu iistenots dziivee(reaali, nevis simboliski sodi utt.) Tad probleema risinaasies pati par sevi un nebuus jaanodarbojas ar tuksu salmu kulsanu. Diemzeel skiet, ka Prieksstavji ir ieintereseeti tiesi uz salmu kulsanu un neko vairaak.
AIZMIRSU OKUPANTU VALODU VIENĀ DIEN
A
VIEDOKLIS IR TIKAI VIENS - VAIRS NEKAD !!! SAVĀ ZEMĒ NERUNĀT OKUPANTU VALODĀ !!! NEBŪSIM TULKI SAVĀ ZEMĒ , NELAGĀLI IEBRAUKUŠĀM PERSONĀM , KAS KAKĀ VIRSŪ MŪSU KULTŪRAI , VALSTIJ UTT.
Andris_
A
Cīņa "pret" vienmēr ir morāli zaudēta pretstatā cīņai "par". Pirms vairāk ka divdesmit gadiem mēs cīnījāmies nevis pret (omon, pskp, armiju - vienalga ko), bet PAR savu BRĪVĪBU. Nupat pavasarī mūsējie parakstījās "pret viņu bērnu mācīšanu viņu valodā, bet uzspiest mūsējo" - viņi nupat parakstījās "par savu valodu kā Valsts". Kuram veicās labāk ?! Cīņa par vienmēr pārspēs cīņu pret - dabas realitāte. Kuri nupat atkal ir izdomājuši aģitēt pret, tie vienkārši uzprasās atkal dabūt ar vāli starp acīm un brīnīties, "kā tas varēja gadīties ?!"
Pindacīšas lakatiņi
P
Vai par to Čigāne domāja bļaujot -Atlaist Saeimu! Tagad dabūja naidu. Latvieši ir paguruši un ies kopā ar krieviem! Kas latviešiem no Vienotības konsolidācijas. Tukši maki un vienaldzība.
pindacīšai personīgi
p
Liec nu mieru lakkatiņiem! Raugi, lai tavējais būtu balts ! Zodz arī tu,johaidī ! Un nebļausties no aizkrāsnes ! Runa ir par LATVIJAS valsti un LATVIEŠU VALODU !
  • 0
  • 0
Vārds
V
Lakatini tev nelauj gulet,toties "noguruso latviesu un krievu" nokamptie milijoni ir OK Bet ar krieviem tu ,redams,jau sen uz viena vilna
  • 0
  • 2
ILARS
I
ĒLERTEI un ČIGĀNEI-- tagad jūs gudri kaut ko pļurkstat par LATVIJAS valsts konstitucionālo pamatu un valsts identitātessvarīgumu !!! Kur jūs biedrenes bijāt tad kad viss šis absurds sākās ?????????? Tikai jūsu vienaldzības un personīgās ALKATĪBAS dzītas KLUSĒJĀT. Tagad par vēlu kaut ko runāt. Visiem LATVIEŠIEM aicinu boikotēt šo referendumu. Komunistu atraugas lai tiek paši ārā no šiem sūdiem.
Muļķības!
M
Muļķīgs apvainojums. Nevajag aizmirst, ka Latvija ir demokrātiska valsts, kur jārīkojas likuma ietvaros. Diemžēl nav likuma, kas varētu šādas iniciatīvas ierobežot. Neejot uz referendumu, mēs uzspļaujam latviešu valodai un Latvijas valstij.
  • 0
  • 1
:o)
:
Zoodārza RP valdes loceklis Viktors Makarovs tagad aģitē piedalīties šajā referendumā, nākamreiz aģitēs piedalīties referendumā par pievienošanos krievijai guberņas statusā. Varbūt tomēr nevajadzētu ākstīties ar valsts pamatjautājumiem un šādus referendumus tomēr nerīkot? Un, tieši otrādi, sodīt šāda referenduma un parakstu vākšanas iniciatorus kā valsts ienaidniekus un varbūt pat izraidīt viņus no valsts? Par valsts karoga noraušanu, piemēram, taču tiek piemērots sods, tad kādēļ par valsts pamatu graušanu nekāds sods neseko?
zahars
z
Kas Čigāne par padomdevēju, nacionālās sirdsapziņas modinātāju!?
Zaharam
Z
Pilnīgi pareizi. Zagļi mums nav padomdevēji. Vienotība aplaupa tautu, bet tagad par tautas labdariem uzmetas. Jāprasa Vienotības varzas atkāpšanās nevis te par referendumu jāmuld.
  • 0
  • 0
makx
m
kāda starpība. tas ka viņa ir zagusi un pārējie politiķi, kas saka ka arī jāiet balsot PRET ir zagļi un bandīti un neviens viņiem netic un jūs būsiet tie gudrie un teiksiet: "mēs viņiem neticam un neiešu balsot" Domājiet ar galvu, tā ir mūsu valodu, jāiet balsot, lai arī kurš ko teiktu ir jāiet balsot PRET. Reto reizi mums jābūt vienotiem, nevar šito atstāt likteņa varā.
  • 1
  • 1
Mg
M
Visi šie politiķi taču vēl pirms nedēļas runāja, ka latviešu valoda kā vienīgā valsts valoda - tas ir pašsaprotami un par to pat nav jādiskutē, nu pēkšņi aicina iet uz referendumu, kura iznākums jau tagad ir skaidrs.
Jāpiedalās!
J
Protams, ka tas ir pašsaprotami, ka Latvijā valsts valoda ir latviešu valoda un par to nav jādiskutē, bet lai vēlāk nebūtu nekādu spekulāciju un referenduma rezultātu dažādu traktējumu, ir jāparāda Latvijas pilsoņu viedoklis visiem tiem, kas šo lietu neuzskata par pašsaprotamu, piem., mūsu austrumu kaimiņam un viņa 5.kolonai šeit.
  • 0
  • 0
Kas balsos
K
Par krievu valodu kā otru valsts valodu balsos tie, kuri nezina valodas vērtības, arī krievu valodas nezina, jo runā žargonā ar materščinu katrā vārda galā. Aizejiet no stacijas līdz Raiņa bulvārim, ne vienu vien reizi dzirdēsiet necenzētus krievu vārdus. Un tā ir krievu valoda, teiksiet? Tātad, runa nav par krievu valodu, bet par vardarbīga žargona ieviešanu.
Murgs
M
Mana pārliecība ir, ka cilvēkiem ir jāpiedalās," sacīja S. Ēlerte. ________________________ Miļonus sazagās, bet man tagad šai kundzenei jātic?
Murgs > Vārds
M
Ar zagļiem, kuri sēž Vienotības Valdībā, tās padomniekos Latvijas valstij patiešām nav nākotnes. Šis jautājums jāatrisina tiem , kuri sēž siltajos Meršos un glaunajos kabinetos nevis viena tauta tagad jāgrūž uz barikādēm pret otru tautas daļu. Vienotības nelieši!
  • 0
  • 0
Vārds
V
Sazagās , vai nē , bet runa ir par Latvijas nākotni !
  • 0
  • 2
Vārds
V
Sazagās , vai nē , bet runa ir par Latvijas nākotni !
  • 4
  • 1
bimbam
b
Nu, netici un ej iesālīties!
  • 5
  • 1
He he....
H
Kāda joka pēc.... he he.... man jābļauj par to lakatiņu fendermani....hi hi.... cugāni? Lai tak viņa pati stāv uz paneļa un bļaustās. Latviešu valodu tādas cugānes apdraud nevis pilsoņi.... ha ha...
Vuarzazi
V
Referendumā ir jāpiedalās un ir jābalso PRET ierosinātajiem Satversmes grozījumiem!
Vuarzazi
V
4 no 5 Saeimà ievēlētām partijām iesaka : Referendumā ir jāpiedalās un ir jābalso PRET ierosinātajiem Satversmes grozījumiem!
  • 2
  • 0
Beidz nu zombēt !> Vienotības va
B
Refendumā jābalso par Vienotības valdības aizvākšanu, jo Vienotība nozaga vēlēšanas un pati ierāpās silē, lai gan vēlētāji Vienotībai izteica neuzticību!
  • 4
  • 10

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas