Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Demiters Vienotības augstprātību redz kā šķērsli valdības darbam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu maitas
n
neņem škles/zaharjina/flika kukuļus, vēl palaiž muti
nu gan
n
Lai ,kas valda vai vai valdīs nākamajās vēlēšanās,vienalga esm /pakaļā/
vilis
v
Un kas tas par argumentu politikā-augstprātība?Ko lai dara ja pašam nav loģisku argumentu un ir tikai neargumentētas vēlmes?Švaks švabraks pats esi.
vovka
v
Pateikt priekšā, politiķa kungs? Atsauc ministrus un ej prom no koalīcijas. Varbūt pat izglābsi savu bandu no izformēšanas.
khe!
k
Šitais onka ir glumais!
!
!
Mēģinājums reanimēt Milzu Lempi un Puiškānu?
Juris
J
Vienotības aktivitātes pret konkurentiem velk uz uzmanības novēršanu… varbūt no pašu problēmām un šķelšanos. Rada izdomātus ienaidniekus un problēmas lai paši noturētos kopā?
Ha!
H
Ar Demitera muti runā Šķēle. Sarkanās līnijas noārdītas, lai vecā trijotne Šķēle, Lembergs un Šlesers varētu atgriezties pie naudas pumpja. Šitais Šķēles rokaspuisis Demiters nolaidīs RP atejaspodā ātrāk kā Zatlers. Aklie var turpināt jūsmot par stingro veci Demiteru, tikai pēc tam nespļaujiet, kā spļāvāt uz Zatleru.
jā!
j
Precīzi!
  • 2
  • 2
Bambaks
B
Vienotības vieta ir vēstures mēslainē. Ar visiem zaķiem- shēmotājiem, vilkiem, lapsām, lāčiem, circeņiem un pārējiem meža dīvainīšiem. Gadījuma cilvēki, kas tikuši pie siles un sajutuši Briseles augsto krēslu smaržu. Pietiek!
jautrais
j
...zaķis baida ezīti ar pliku pakaļu..
Man
M
liekas, ka "Vienotība" ir kļuvusi par TP Nr.2. Āboltiņas atbalsts diletantam Žagaram (iespējams, arī nodokļu naudas izsaimniekotājam) liek domāt par to.
edgars
e
Bārstīšanās ar šādiem apvainojumiem koalīcijas partneru starpā liecina par Demitera un viņa vēl atlikušās kompānijas nespēju panākt vienošanos..
Zigrida Pezdina
Z
Kaut ka aizdomigi ir tas, ka ta traka, sarakana babiete Aboltina kluvusi tada klusa. Sai laikam ir biksites pilnas, jo saprot to, ka vinu, so uzputigo grabulbundzu, prasto, iedomigo veceniti neviens nedeleges uz ES ka komisari, jo tas tacu butu apkaunojums visai Latvijas valstij, tas telam un ikvienam latvietim.
Paklau, Zinaida -
P
pirms rakstīt komentāru latviešu valodā, vispirms iemācies pareizrakstību, totja Zina.
  • 4
  • 4
iluzija
i
Kad sis pretigais zaglis, spirojosais riebeklis Zakis tiks izmest no Saeimas? Ka tas var but, ka sis zaglis, bledis, nodoklu nemaksatajs, kurs pec bledibam ir lidzigs A.Stokenbergam, kurs par laimi ir patriekts no Saeimas , var atrasties Latvijas Saeima?
polo
p
Vienotībai vajag ierādīt savu vietu -pie parašas
@polo
@
Labs tipiska letiņa domas un spēju līmeņa komentārs! Par spēt vajadzēt un par SAVAS (?) vietas ierādīšanu "uz krievu zeku globusa".
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas