Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Dombrovskis LIZDA norāda, ka streiks naudu nepalielinās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tautas pasaka
T
..kā tāda veca nospēlēta plate..laiks mainīt ne tikai ''plati''..bet pāriet uz jaunākām tehnoloģijām....lasi =beidzot norakstīt vēstures mēslainē..visus šos gadu gadiem ''sevi par pasaules nabu iedomājušos politiķus''!!!!..tikai neko nedos VIENAS DIENAS STREIKS!!!..lai gan kas zin??..šitiem jau bail pat pašiem no ..sevis!!!
ŠARIKS
Š
Iespēleta plate ,steiks algu nepaustinā laiks nomainīt.
rols
r
Tādēļ,ka ir pierādījies,ka lielie budžeta līdzekļi izglītības un zinātnes nozarē nav devuši gaidīto kvalitāti. Ne sabiedrībā,ne ierēdniecībā,ne politiķos nav sapratnes,kā veidot labāku dzīvi visiem kopā un katram atsevišķi,un te sava vainas daļa jāuznemas plašajai inteleģentu vai augsti skolotu cilvēku saimei ,gan pilsētās gan laukos. Baznīcu neminēšu,jo tā joprojām ir kopā ar ``gāzi grīdā`` kaut atdalīta no valsts.
čomi
č
Vienaldzīgajiem skolotājiem nav vietas skolā,vai Jū sevi mīlat,tādu vienaldzīgu,pat sēdošu cietumā,Pareizi ir rīkojies Jūsu skolas direktors,kas neatbalsta liekus soļus.Pietiks to soļu, kurus jūs veltat skolniekiem no visas sirds un ar mīlestību un kurus atmaksā gan skola gan skolnieki.
J
Jā, streiks algu nepalielinās, bet neatkarīgi no Jūsu kabatas LIZDAS, es, skolotāja, jau streikoju - es ne lieku soli nepasperu, lai pārstrādātu Jūsu atvēlēto algu. Gan Jūsu, gan iepriekšējās valdības politika mani novedusi tādā vienaldzības purvā, ka es pat esmu ar mieru cietumā sēdēt, ja nebūšu pasargājusi kādu no ģimeņu izaudzinātājiem nihilistiem.
.
.
Būtu nu arī savas algas un īpašumus atcerējušies... visu laiku tikai skatās uz svešiem, bet arī savējie būtu jāapcērp
cits
c
ha! meli! naudu var dabut atrak ieviesot nodoklu kapitala pieagumam, dividendem, depozitiem un NI, ko TP, LC/LPP visu laiku bloke, jo sit pa partiajs sponsoru kabatam. Sie nodokli Latvija jau 15+ ir aplikti ar 0 ienakumiem (ebz nodokliem) atskiriba no parejas pasaules.
:)
:
nepalielinās, bet sagādās valdošajiem patīkamus mirkļus un vispārēju uzmanību, arī tas ir ko vērts
Vilis
V
"V.Dombrovskis solījis, ka izglītības un zinātnes jomu samazinājumi visdrīzāk vairs neskaršot." ------------------------- Vēl jau atliek valūtas koridors. Ej nu sazini, kurā virzienā...
nu ja, nu ja
n
tiesiskums mūs neglābs, streiks naudu nepavairos! a varbūt, ja jums.. pa galvu sadotu? varbūt pat nauda atrastos?
Skaidrīte
S
Piedodiet par kļūdiņām. Es zinu, ka "var ticēt" ir divi vārdi, kā arī to, ka "tāds" raksta ar garo "a".
Skaidrīte
S
Protams, ka nepalielinās naudu. Tikai sakiet, lūdzu, kāpēc tieši izglītība un zinātne ir tas nozares, kurām jācieš visvairāk? Skolām noņem 50% finansējuma, augstskolām 53% finansējuma. Te gan jāpiebilst, ka tāda situācija bija vakar. Šodien, kā dzirdēju, augstskolām ir noņemti vēl 30% naudiņas. Nu paliek tikai 25% no pagājušā gada finansējuma. Un tas notiek apstākļos, kad, ja varticēt presei valsts sektorā vidējā alga ir samazinājusies apmēram par 4%. Kāpēc mums tads gods? Protams, ka jāstreiko! Kaut arī varbūt ir jau par vēlu. Tā vai ta zinātne Latvijā vairs atdzimt nevar. Izglītība arī. Tātad arī pati Latvija. Varēsim atkal teikt: "Piemini Latviju!"
kamis
k
Piekritu par streiku.Reforma ir pilnigi nepardomata, jo nav izmaksati atlaistajiem skolotajiem pabalsti, nav skaidrs ,kur valsts doma turpmak izmantot atlaisto skolotaju intelektu, nav skaidribas par to, cik vel bus jaatlaiz, jo latviesiem berni nedzimst.Koke nav sniegusi konkretas atbildes un Dombrovskis tas ari nepieprasa.Tatad japrasa mums pasiem
niks
n
jāstreiko!!! kā gan citādi, lai rīkojas? valdība nevienu neuzklausa....cik ilgi var cirpt??? sevi gan viņi neapcērp!!! kur taisnība???
Učux
U
Jā, naudas jau vairāk nebūs, kamēr valsti pārvaldīs cilvēki, kas vienkārši nav spējīgi atrast citādus risinājumus, kā vien griezt izdevumus. Var jau būt, ka Dombrovskis ir godīgāks kā vairums citu politiķu, kas visu laiku pie siles bijuši, bet ar to vien ir par maz. Mēs jau varam kā aunu bars samierināties ar algu apcipšanu, daba vides apstākļu pasliktināšanos u.t.t., neizteikt savas pretenzijas un nestreikot, bet tas tikai lieku reizi ļaus mūsu valsts vadītājiem būt neizlēmīgiem, lēnīgiem, nozares vadīt nekompetentiem cilvēkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas