Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dombrovskis: Nākamā gada budžetā būs jāveic grozījumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alberts
a
Vispar tas ir foršs paņēmiens.Kautko sacerēt un pectam grozīt un grozīt.Ja skola eksamenos ta ļautu,kautko uzrakstit un ja nepareizi parrakstit kau 10 reizes.Vareni.
Lelle
L
Nav vēl pieņemts, bet jau jāgrozā! Tāds kuriozs vēl nav bijis. Lai taču tie deputāteļi dod atpakaļ to murgu un lai valdība strādā pa Ziemassvētkiem un Jauno gadu!
....
.
SVF noteikti domā, ka minimālā alga - 180 lati ir nedēļā, nevis mēnesī.
Ha
H
Dombrovska kungs, Jūs patiesi kļūstiet par Latvijas PSR Pelši, Vosu un Pugo, bet tomēr labāk kļūstiet par Lietuvas PSR Sniečkus.
lauķe
l
Visu taču varētu atrisināt ar progresīvā ienākumu nodokļa ieviešanu, bet......tas acīmredzot ir tabu.....
Senais>Ieva
S
Grozījumi, jau, protams, nav nekas īpašs, tikai šajā gadījumā tas vairāk atgādina tādu kā bulīmiju: tomēr lēkāt no pa galējībām....Jo ja jau Lācis ar savu kompāniju zina, ka tēriņi tāpat būs jārevidē, vai vismaz jāpūš pietiekami daudz pīlīšu, tad varēja tomēr reāli veicināt ienākumu daļu... -------------------------------- Pareizi, es tik vēl piebilstu, ka nav saprotams kāpēc jau tagad nevar tos priekšnieku - 50 miljonus iestrādāt budžetā. Nevajadzētu tik neganti grozīt. Tā summa ir pietiekoši liela, lai to būtu grūti saukt par grozījumu. Tas ir pilnīgi cits budžets.
Terorists
T
Indijā arī 5$ dienā ir liela nauda un aizdevēji ir apmierināti.Tātad Tukšbiksis ar aizdevēju svētību grib Latviju pataisīt par trešās pasaules valsti visā pilnībā un teikt kad tā esot tautas griba un viņu esot ievēlējuši kā tautas glābēju. Nu ko biksi,vēlu veiksmi,bet neaizmirsti ,,Tautu tēva un skolotāja" likteni kas tagad grozās SAEIMĀ ,un visi viņa ielikteņi lido no vadošiem amatiem kā korķi no šampīzera pudeles.
Lelle
L
Ko tu . Viņš jau ir kļuvis par ceturto kngaru.
Tā tā
T
Dombrovska kungs, nekļūstiet par Latvijas PSR laiku Pelši, Vosu un Pugo.
J
Dombrovska kungs, klausiet tik aizdevējus, tautu neklausiet, eiro ieviesiet, ejot pāri līķiem, dariet, kā Pelše, Voss, Pugo un citi ko,partijas līderi klausīja Maskavu PSRS laikos. Izmirs latvieši, nu un kas? Iebrauks citas nācijas. Izveidosies padomju un amerikāņu tautu maisījums.
ops/cp
o
man jau viegli runāt, bet tomēr: pirms vēlēšanām komentāros it viegli paredzēju nākamās valdības darbu, ja to veidos Vienotība. Nu tas tagad notiek. Viena piektā daļa vēlēttiesīgo pilsoņu, manuprāt melu un demagoģijas apmulsināti, atdeva balsis par Vienotību un te rezultāts. Atliek tik atkārtot, ko rakstīju pirms vēlēšanām - PLL (it īpaši TP) būtu bijusi pareizā izvēle. Pagaidām vēl pēc inerces par šo te daudzi varbūt paņirgāsies, bet laiks iet un ko tālāk?
Lelle
L
Bagātajiem jāmaksā vairāk. 08:42 Ā.Štokenbergs:-Kā politiķis un ekonomists esmu tepat jūsu avīzē teicis neskaitāmas reizes: bagātajiem jāmaksā vairāk! Par viņu maksātspēju man nav šaubu.Līdz šim nodokļu sistēma Latvijā bijusi tāda,ka bagātajiem pārsvarā nav jāmaksā it nekas.Ja turpmāk to saglabā,tad vienīgā iespēja,kā uztaisīt budžetu,ir joprojām samazināt algu tiem cilvēkiem,kuri pārtiek no algas kā vienīgā ienākuma.Tam mēs nepiekrītam." Sk."Štokenbergs:"Bagātajiem jāmaksā vairāk...",Latvijas Avīze,22.oktobris 2009. ___________________ To štokijs muldēja, kad gribēja kļut par deputātu, bet tagad pat vērdiņu nebilst par savu melošanu pirms vēlēšanām. Vienkārši melis un nelietis no jenotības.
Mjaa
M
Vai ssito muldonnu nav laiks padziit?
Liva
L
Laikam jau tomēr ar ministru gudrību ir tā kā ir... Vāji viņi.
sd
s
Igauņi var atļauties vispār neveikt iemaksu pensijās bet mums aizliedz turēt samazinātos 2% - ja igauņiem viss iet labi un mums aizliedz to darīt ko dara igauņi ir skaidri redzams ka SVF nevēl mums labu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas