Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Dzintars: Tautas vēlēts prezidents atjaunotu uzticību varai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nesaprotu
N
Kāpēc būtu jāsaglabā pašreizējā vēlēšanu sistēma? Varbūt Dzintars varētu to mums paskaidrot?
Kāpēcītis
K
Kāpēc apvienība nerosina arī vēlēšanu sistēmas nomaiņu?
jautājums>ZZSS
j
Konkrēti,kādā veidā viņš mūs norūdītu?
Arnis
A
Kad VL-TB/LNNK rosinās atjaunot Latvijā obligāto veselības apdrošināšanu,kas pašreizējā Latvijas ekonomiskajā situācijā būtu daudz svarīgāk! Neaizmirsīsim,ka no visām Eiropas Savienības valstīm,vienīgi Latvijā joprojām nav ieviesta un netiek plānota obligātā veselības apdrošināšana,kas pat Lietuvā un Igaunijā pastāv jau desmit gadus! Vai šajā jautājumā apvienībai tiešām nekas nav sakāms?
Aldis
A
Vai partija"Visu Latvijai",pēc apvienošanās nacionālajā apvienībā ar TB/LNNK no progresīvā ienākuma nodokļa ieviešanas Latvijā ir jau atteikusies?
Vēlētājs
V
Savukārt VL-TB/LNNK iestāšanās par progresīvā ienākuma nodokļa atjaunošanu un samazinātas PVN likmes pārtikai ieviešanu arī Latvijā,vēlētāju uzticību nacionālajai apvienībai VL-TB/LNNK pat dubultotu!
Neesam vairs vakarējie!
N
Uzticību varai ir iespējams atjaunot,vienīgi ieviešot Latvijā mažoritāro vēlēšanu un progresīvo nodokļu sistēmu, kā,piemēram,Francijā,Itālijā,Slovēnijā,Spānijā,ASV un Kanādā! Tautas vēlēts prezidents komplektā ar neapliekamo minimumu un minimālo pensiju zem iztikas minimuma,22% PVN pat maizei? Paldies par kūkām!
DD1
D
Tik tiešām,- ja grib izdarīt kaut ko prātīgu, tad labāk, lai rosina Saeimu samazināt līdz 50 deputātiem.
ZZSS
Z
Ttautas vēlēts prezidents varētu mūs norūdīt.
nv
n
Raivi, johaidī, Tu taču zini cik daudz valstī ir dauņu! Ko tu viņiem piedāvā kā mērkaķim granātu?! Ja mums būtu ar galvu domājošie, tad VL Saeimā iegūtu ne jau 8 vietas! Tu nesaproti, ka pats roc kapu savai valstij? Tie dauņi taču ievēlēs tādu, par ko būs saklausījušies visvairāk skaisto runu! Tev ir tik daudz naudas, lai uztaisīt savam kandidātam (kurš, nešaubos, būtu cienīgs) labu kampaņu? Nu nav šī mērkaķu sabiedrība gatava tādam solim, te taču ir bērnudārzs gatavais!!
i
i
Pietiek ar to, ka tauta katru reizi ievēl valdību... kāds ir rezultāts? To jau visi zin!
lux
l
Tā ir. Bet vai Saeimas deputāti no gaisa nokrita? Paši ievēlēja un tagad paši gānās, cikspēj. Tas arī ir viens no iemesliem,kāpēc es esmu kategoriski pret "tautas" vēlētu preizidentu. Kamēr pirms vēlēsānāsm nedomās, kamēr tikm viegli cilvēki ticēs visādiem solījumiem, bet norieztos, kuri nestāsta pasaciņas, tikmēr tas nav vajadzīgs. Galu galā ir jau arī piemērs no vēsures. Muļķīgi , protams, minēt, kā būtu , ja būtu, taču nevar izslēgt, ka 100 deputāti ir grūtāk uzpērkami par vienu pezidentu, kurš jau apreibis no sava operetiskā personības kulta. Un td, iespējams, būtu piezīvojuši Sommijas variantu, nevis okupantu un vinu pēcnācēju ordas.
Temida
T
!0 gadus manu projektu deklarejot ikdiena ,beidzot guras galvas saka domat par jauno Valsts parvaldisanas modeli.Bravo ,tevzemisie,nakoso konsolidacijai likvidejiet saimu un veidojiet parlamentaro vasti.Ekonomija finanses un restrukturizacija parvaldes sistemas dos pilnigi jaunus rezultatus.
Bībelnieks
B
Esmu VL! piekritējs, bet iet tik tālu lai uzticētos stulbai reņģu ēdaju tautai ievēlēt prezidentu nevar funkcionētg kamēr politiķi ir pērkami un balsotājiem nav ne maxzāka jēga kas notiek Latvijā, Saeimas 100 GUDRIE vīri to labāk izdarīs pat tirgojot, pērkot un pārdodot balsis. Ja grib tad sākt ar kaut ko prātīgu, Saeimi jāsamazina uz ap 50, būs uz pusi mazāk dumjības!
Memory
M
Nedod Dies', ja Brisele/Eiropas lielkungi izlems ieviest kārtību Latvijā ar tāda vadonīša palīdzību.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas