Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 20. oktobris
Leonīda, Leonīds

FOTO: Jaunajai partijai SCP četri līderi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Elza, Laura, Lara, Marija, Ver
E
Lai visai tautai butu reprezentacija valdiba un lai dazadam jaunam idejam butu iespejas sevi paradit publikai "jaunas sejas" ir vajadzigas. Lai veicas nakotne. Ar Dievpaligu!
Shkeele ir smuks
S
un bagats,,,
ss
s
Vai tu zini, ka ASV zinātnieku pēdējie pētījumi ir pierādījuši, ka krievu valoda ir visjaunākā valodu grupa pasualē, tātad - visagresīvākā, tāda, kura vēlas noliegt savas saknes un avotus, no kuras smēlusies vārdus. Ja tā saucamo rusu valodu attīra no mongoļu, tatāru, franču utt piemaisījumiem, tad paliek skaidrs, ka grupa romiešu vergu pēcteču visnežēlīgākajā veidā iznīcināja baltu pirmtautas (par ko liecina grāfa Orlova arheoloģiskie atklājumu Lādogā) un asimilēja pirmtautas. Pusaudži vienmēr ir agresīvi. Krievi (rusj) ir agresīvi, truli bendes, kas izkāva simtiem mazās pirmtautas līdz pat Urālu kalniem, bet padomju laikos arī tālāk, jo vispār neapjēdz, kas ir valsts un kas ir kontinents. Tieksme paplašināt robežas liecina par fatālu nespēju veidot valsti ar patiesu un skaidru valsts strukturu.
es 2
e
man patīk Štokenbergs
es
e
,am patīk Štokenbergs
Skochs
S
Bezvejs tur tāds smuks un priecīgs izskatās:)
aukstā vasara '2008
a
Vairāk padomāsim, iekams metamies rakstīt komentāru. Vai nav zīmīgi, ka kopējais vērtējums ir +17, lai gan komentāru vairākums - noraidoši?
Džims
D
un tomēr' tā ir demagoģija, jo 1) PSRS gan sabruka, bet, es atvainojos, ne jau tādā multeņu izpratnē - bam! un uzsprāga. Sabruka vara un ekonomika kā loģistika pirmām kārtām. turpretī ēkas un iekārtas - stāvēja kā stāvējušas.Ja t.s. LV varasvīri būtu normāli patirgojušies ar Krieviju, nebūtu viss izvazāts, un tad jau redzētu, cik daudz būtu galīgi nederīgu rūpnīcu, un cik - ar nelieliem ieguldījumiem saglabātu darba vietas un ražošanu. Kaut vai tikai līdz iestāšanās brīdim ES'! Tas būtu jau ļoti daudz. Bet Godmanim, Šķēlem un citiem bija savi plāni. Valsts nozagšana ir ŗeāls fakts un par to ir tiesības būt neapmierinātam, ok?
zb
z
žaklīna laikam beidzot dabūja naudu savai lielfilmai, ta'pēc arī atbalsta naudas devējus. :)
Senais
S
Es nespēju palīdzēt tik stingram subjektīvam viedoklim pārvērsties par objektīvu. Par mammu pieminot , pārliecinājāt. Manai mammai knapi pāri simtam, bet nežēlojas. Priecājas par to kas ir nevis bēdājas par to kā nav. Pie kam ļoti veca, kā jau Senajam mamma. Bet Jūs turpiniet ticēt, ka visi zagļi un nodevāji, smerdeļi vispār, sevišķi TP piekritēji, un turpiniet ticēt, ka visus sabāzīs cietumā sapūt. Vienīgi mans ieteikums tīri izteiksmei. Nu neapgalvojiet, ka tā ir,. sakiet, ka tā domājiet,. tad tas ir viedoklis. Ja sakiet, ka ir, tad tas ir , iespējams melīgs , fakta apgalvojums. Un vēl mazliet, ko gan iepriekšējās valdības sagrāva, ja reiz bija sagruvusi PSRS, popūlistu un protams idiotiskas ekonomikas dēļ. Varbūt kāds Jums ir spējis iestāstīt, ka Latvija kā sala bija palikusi plaukstoša uz PSRS drupām?
VV
V
Varbūt tomēr vajag vairāk parakt - kā tieši Štokijs kļuvis par miljonāru - vai tik tur nevarētu būt valsts nekustamā īpašuma privatizācija par sviestmaizi? un kā ar Kuģniecības privatizāciju caur Parex par vienam pretendentam izdevīgu cenu un vēl un vēl...Un šādi cilvēki tagad uzdodas par visu nabadzīgo aizstāvjiem... Tauta, neļaujiet sevi muļķot - ne jau programmās ir sāls. Papīrs pacieš visu. Visu nosaka INTERESES. Skatieties uz kandidātu dzīves gājumu un darbiem!
jautajums
j
.. tatad - lai sie 7(vaditaji) -340 cilveki (partijas dibinataji) veic valsts apversumu (velams - brunotu lai tas notiek 1 nakti) un tad viedasi verotajs izdomas vai uzticeties vaine? nu ja - gaidam laimes laci, kas visas suunu ciema problems atrisinas jusu pasu vieta. galveneis lai nekas pasam nav jadara...
nedrīkst gānīties
n
tas tiesa, ātri un fiksi bez skaņas jāiesēdina škēle, līdz vēlēšanām, un TAD tauta jums ticēs. TIKAI UN VIENĪGI TAD. piem. Rubenis, Liepnieks, Ēķis.... var nākt TV ar liecinājumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
džims
d
1) Varbūt vairums nezina par "globālo krīzi", lai gan tagad jau būs dzirdējuši. Un tomēr - kāds šai nezināšanai sakars ar invalīdu Ls 50 mēnesī? Un ar NEPILNIEM LS 200 pensiju manai mammai - inženierei, kas ar savu mūža darbu LIELĀ MĒRĀ ir veidojusi MŪSDIENU LATVIJAS INFRASTRUKTŪRU UN , SVARĪGI(!) ARĪ SOCIĀLO KLIMATU?? Visus šos sabiedrības veidotos labumus VIENKĀRŠI NOTĒRĒ, PRIVATIZĒ, pēc tam pārdod Krievijai VAI degradē DAŽI TPistu aprobežotie "darboņi"! 2) vai ir kāds noslēpums, ka TPistiem un citiem koalīcijas "krusttēviem" ir izdevīga mazo uzņēmumu turēšana īsā pavadā ar iespēju "pa bišķim" visiem atmazgāt nodokļus?? Lai slēptu lielo korupciju 3) vai ir kāds noslēpums, ka TPisti dala cilvēkus savējos un "svešos", kas īstenībā ir noziegums , ja to dara valsts amatpersonas? Kas vēl? Palīdziet atcerēties, Senais!
G
G
Forši. Varbūt beidzot Lembergs ar Šķēli dabūs pa dirsu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas