Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

FOTO: Turpmāk radari varētu fiksēt arī luksofora sarkanā signāla ignorēšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
trusis nejaukais
t
nee, tas ir pareizi, ka novaaca to mirgojosho zaljo, tas ir PSRS izdomaajums un absurds, kas nekur pasaulee nav, jo mirgojoshais zaljais pats par sevi nav nekaads signaals - tas tikai noraada uz to, ka driiz tas beigsies - bet cik driiz? to nevar zinaat - vienreiz peec 3 mirgojumiem, citreiz peec 5, un arii skaitiit tos nav droshi, jo pilniigi iespeejams, ka pirmos mirgojumus tu palaid garaam, piemeeram, kravas mashiinu aizsegaa utml.. taatad, mirgojoshais zaljais faktiski pildiija dzeltenaa signaala funkciju, bet dzeltenais jau ir aizliegts signaals, jautaajums - prieksh kam ir vajadziigi divi aizliedzoshie signaali? protams, ka nav. taa, luuk, ir visaa pasaulee, bet pie mums - nu protams - kaarteejo reizi valsts izceljas ar totaalu stulbumu un neizpratni vai varbuut taa ir vienkaarshi rijiiba- pie mums joprojaam dzeltenais ir aizliedzoshais - pat ja mirgojoshie zaljie ir likvideeti! :)) visur pasaulee tu driiksi shkjeersot krustojumu pie dxeltenaa - ja paguusti! pie mums tas viss ir noformuleets taa, ka POLICISTS LUUK ZINAAS LABAAK, vai tu vareeji vai nevareeji paguut nobremzeet - vai tad vinjsh bija pie stuures? nu varbuut tad arii zaljo uztaisam par aizliedzosho? :)) peljnja garanteeta!!
Blabla
B
Runājot par sodīšanu, šķērsojot krustojumu pie sarkanā signāla - tā ir problēma, ļoti aktuāla Rīgā. Pašai ir gadījies ne reizi vien iebraukt krustojumā pie sarkanā, jo ir situācijas, kad ir grūti izvērtēt - kas ir labāk - pabeigt manevru, ja esi pārāk tuvu krustojumam vai arī traki spiest pa bremzēm. Man šķiet, ka kustība palēnināsies, jo autovadītāji pirms krustojumiem samazinās ātrumu, gaidot, vai tikai pēkšņi nepārslēgsies signāls un lai nesanāktu iebraukt krustojumā pie sarkanā signāla.
a13
a
Laikam taapeec paartaisiija luksoforus nonemot mirgojoso zalo, bet uzreiz dzeltenais,sarkanais,
Valdemars
V
Droša pazīme ka ejam um policistufascistu valsti. Valsts vēlās iespēju visus valsts iedživotājus monitorēt un to ļoti rasīgi veica par ceļu un telekomunikācijas monitorēšanu. Vini to jau dara ar saviem pārmērīgi daudz telefoņu torņiem. Ja kāds nezina, mobļie telefoni ir musu personīgi GPRS valstij. Ja pielieto triagulāciju (signal triangulation) izmantojot tikai tris Lattelecom torņus mūsu policija var ļoti precīzi noteikt mūsu atrašanās vietu. "Viņi" netai var noklausīt mūsu sarunas bez atļaujas, bet ar telefonu mikrofoniem var noklausīties mūsu sarunas pie galda!. Jāizņem mobilo akumilitoru lai būt drošs tas nentiek. Jaunā Pasaules Kārtība !!! priecģa nākotne google New World Order
WALA
W
patiesībā tas gan arī vismaz kādu laiku var krasi palielināt "izdupsēšanas" gadījumu skaitu, jo būs kādi kas tagad baidīsies pie dzletenā iebraukt krustā, kaut atbilstoši braukšanas ātrumam viņa pienākums būtu turpināt braukšanu, nevis mest pa mēmajiem !!!
lv
l
pirms ķerties pie sarkanajām gaismām kko izdariet ar sastrēgumiem, ielieciet regulētājus, vai kā UK iezīmējiet dzeltenus kvadratus krustojuma, kursh paliek uz savu sarkano kvadrata - sods!
es
e
Bet dod mentam, kas vaktē to, lai to kārbu nenozog.
...
.
...nafig mums neperfekta aparatūra par tādām summām?
pilsonītis
p
Ievērojot to, ka fotoradaru būs daudz, kas jūtami palielinās kontroles iespējas, būtu loģiski, ka apdrošinātāji ietu pretī transportlīdzekļu īpašniekiem, piedāvājot īsus apdrošināšanas OCTA termiņus.
asaka
a
Bedres ielās jātaisa nevis radaru dzelži jāiepērk.
ziedons
z
Man ir gan apskate gan ocTa, taka velti cenšaties. Arī ātrumu pārsniegt ar savu zapiņu nevaru. Laukos tas praktiski nemaz nav iespējams, jo pa tādām bedrēm pat tanki nebrauc.
Dīzels
D
un kukuli šim neiedosi :DDD
lala
l
beidzot LV policijā iestājies 21.gs! radars kopumā izmaksā nesalīdzināmi lētāk, nekā policists. un ir daudz ražīgāks.
laura
l
pie VEF tilta centra virzienā "sarkano" kases grāvējs garantēts !! tur visiem pilnīgs p ... kāds signāls --> tik mauc
zuzis
z
kā tad Rīgas ceļinieki savas villas spēs apkurināt? Kārtējo reizi grib nopelnīt tikai vadošie- organizējam konkursus tikai par ātruma pārkāpumu fiksēšanu, bet pelnam ar vēl viskaut ko.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas