Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds
Balsojums par Lielbritānijas izstāšanos no Eiropas Savienības ir viens no tiem notikumiem, par kura iznākumu daudzas prognozes bija kļūdainas

Gads, kurā sagruva "visiem labi zināms, ka..."

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
>>>>ARGO
&
Neaizraujies,ka neapkakā savas oliņas.
Dotošny
D
"Fuflogonisms" tagad ir modē. Dickatatori par puspatiesībām labi maksā. Lai saglabātu ASV ekonomiku, vismaz, patreizējā "veidā" devalvē britu mārciņu un briti emitējot mārciņu "palīdz" devalvēt eiro.Viss dēļ tā vien, lai biznesa haizivis, atstājot iepriekšējā līmenī minimālo darba atalgojumu, uz ko ir "pārgājušas viesstrādnieku valstis", ceļot precu, produktu un pakalpojumu izcenojumus, samazinātu vergu dzives līmeni, gūstot papildu peļņu sev. Un, tādejādi, arī Latvija butu spiesta papildus palielināt valsts ārējo parādu (zaudēt pārpalikušo neatkarību).
Paldies
P
Super raksts. Nav daudz mums tik labu žurnālistu kā Zanders. Rūpīgi lasu visus viņa rakstus no vasaras sākuma. Arī tvRīga 24 Preses klubu ierindoju top 1 visu LV kanālu un to raidījumu vidū. Tur nopelns arī regulārajiem viesiem Jaunupam (izcili), Rungainim, Ēķim. Biežāk varētu aicināt Kreitusi. Un noteikti neaicināt cilvēkus bez harizmas. Tas bojā šo foršo raidījumu.
trusis nejaukais
t
manupraat gan shis gads paraada ko vairaak politiskas paarmainjas. ekonomikaas ir iegruusti miljardi bet rezultaata nav un pasaule atgriezhas pie zelta starndarta..
Gromiko
G
Arī es saku: Apsveicu Lielbritāniju ar Brexit un ASV ar normālu prezidentu. Bet pareģotāji pareģoja to, ko pieprasīja valdību pārvaldošie.
reptilis
r
Laimīgu Jauno gadu! Vēlējums autoram - beidzot sākt domāt sistēmiski:))))
Vārds
V
Zanders normāli salējis ūdeni. Kāds to murgu arī lasīs? Apsveicu Lielbritāniju ar Brexit un ASV ar normālu prezidentu. Latvijā arī vajag referendumu!
ARGO
A
Zander - tu esi nožēlojams obamīts, kurš vairs nav modē, kuru neviens normāls cilvēks vairs nelasa un neklausās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas