Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Godmanis bažījas, ka SVF prasīs atcelt lēmumu par otro pensiju līmeni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LATVIJA UZTAISĪTA PAR SIA
L
Maksājuma likmes samazināšana otrajā pensiju līmenī bija politiski nepareiza rīcība, jo tādējādi valsts parādīja, ka var atļauties šādi rīkoties ar cilvēku līdzekļiem....................... VALSTS CILVĒKUS UZSKATA PAR DARBA LOPIEM , PENSIONĀRUS PAR GAUDOJOŠU SUŅU BARU , BET PAŠI KAMPĒJCŪKAS NETIEK GALĀ PAT AR SAVĀM AMBĪCIJĀM !!!!!!!!!!!!!!! GODMANI , IEVELC CILVĒKIEM ELEKTRĪBU , ATCERIES KA PATS ATĻĀVI KRĀSAINO METĀLU TIRDZNIECĪBU !!!!!!!!!!
kapeika - nu, nezinu ....
k
"Berta 26.05.2009 22:07 Man patika vakardienas TV raidījums "Tādi esam"...... kādā Āfrikas valstī ........- tieši uz to tagad iet Latvija." Nezinu, nezinu - Āfrikas valstīs vairumā ir silti visu gadu .................
kapeika - ir arī tāds viedok
k
nebija tur ko čikāties - būtu uzreiz paņēmuši 20 % no visiem PRIVĀTAJIEM NOGULDĪJUMIEM, un uz priekšu - ŠITAIS BURATINO 2. PENSIJU LĪMENIS ir PRIVĀTA NAUDA ( pie kam jaunākie maksātāji to maksā OBLIGĀTĀ KĀRTĀ ) - viss jau atbilst Muļķuzemes kopīgajai līnijai, protams, bet tas, ka ārzemniekus tas var nošokēt. tas gan taisnība - tikai - KAS VIŅIEM PAR KREŅĶI par to, kā VIŅI SAVUS% DABŪ - galvenais=dabūt.
che
c
Es arī nepiekrītu viedoklim. Skaoties pašreizējo pensiju sistēmu pensionāriem pensijas ir pat ļoti cienījamas, jo, piemēram, 30gadīgs jaunietis ar algu 500 lati pensijā saņemtu tieši tik pat daudz kā pašreizējie pensionāri, ja tam nebūs veikti uzkrājumi 2.un3.pensiju līmenī. Tā kā pašreizējie pensionāri nav veikuši uzkrājumus 2.līmenī, tad par pensiju nav ko sūkstīties. Daži ir veikuši 3.līmenī, piemēram, nekustamais īpašums. Cita lieta ir, ka ar likumu ir jānosaka, ka 2.pensiju līmeņa pārvaldnieki nevar strādāt ar zaudējumiem, ja tādi rodas, tad viņiem jāsedz no savas kabatas, kā arī noteikt kaut kādu minimālo garantēto ienākumu. Turklāt saliktais procents ar laiku krietni pārspēj inflācijas tempus. Pašreizējais lēmums ilgtermiņa (ļoti aptuveni parēķināju) pensiju 30 gadniekiem samazinās par 30 %, no otrā pensiju līmeņa. Tātad, ja 2.pensiju līmenis papildu dotu 100 latus pie pensijas, tad tagad dos tikai 70 latus aptuceni. Diezgan nepatīkami.
dūja
d
Vai nebija laiks atslēgties no visā tā, ko saidāt totālā grīstē, bet tagad jauni un talantīgi mēģina saglābt? Vai nepietiek liet to indi, ja pats DIVREIZ valsti nolaidis pa burbuli????
Berta
B
Man patika vakardienas TV raidījums "Tādi esam", kur Ansis Bogustovs pabija kādā Āfrikas valstī un safilmēja, kā dzīvo valsts, kura ir aizņēmusies no starptautiskajiem kreditoriem,- tieši uz to tagad iet Latvija.
Āris
Ā
Godmanim vēl nav kauna murkšķēt par savām bažām?!
Janis ll
J
... Neaizmirsisim ka ASV maija pienema lemumu un deva noradijumu savam parstavim SVF neatbalstit kreditu pieskirsanu valstim kas apcerpj socialos maksajumus.. ha ha ha liekas ka sak darboties.. bus tam zurkam vien jasak apcirpt birokratu lielas algas..
apzagtais
a
Kapec sis bandits Godmanis vel grabstas gar valsts dokumentiem? Vina vieta ir uz apsudzeto kresla un tad gilatina.
to pensionārs
t
Lasu šos murgus un paliek taisni vai žēl, ka tagad par manu pensiju naudu atbalstīs šitādus plānprātiņus!
greshka
g
Kalvītim ļāva, Šleserim ļāva, Godmanim ļāva. Un kur tad tagad esam? Ziniet es būtu ļāvis Igaunijas premjeram, un nebūtu tagad visai tautai jāstrebj tas ko daži darītāji ir savārījuši. Kā domā pensionār????
Aita
A
Jaa,vecums nenaak viens,tur jau tieshaam biezpiens vairs nepaliidzees.
ZBL
Z
Godmanis strādā un atbalsta. Ja Godmanim būtu ļāvuši strādāt! Nu vismaz pa vidu kādu teikumu būtu iestrādājis!
A.Eichmann
A
Kam dievs van devis, tam biezpiens nepalīdzēs!
Pensionārs
P
Visu cieņu I.Godmanim - viņš un LPP/LC nesēž opozīcijā, bet strādā un atbalsta valdību ! Ja I.Godmanim un LPP/LC būtuļāvuši srādāt valdībā, tad Latvija nebūtu šodien tur kur viņa ir! var jau "gudri" samazināt un nogriezt, bet vajag arī pielikt un pelnīt. Pašvaldību un Eiroparlamenta vēlēšanās es noteikti balsošu par LPP/LC jo tur ir rīcības cilvēki, kuri nebaidās uzņemties atbildību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas