Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Īrijas latviešiem neprasīs maksāt nodokļa starpību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?
?
Kāpēc gan nevar būt atpakaļejošs spēks? Ja nepasliktina stāvokli, tad kāpēc ne?
nasca
n
Vecākiem, kuri savus bērnus pametuši Latvijā un nodokļus šeit nemaksā, ar likumu noteikt maksāt Ls 678 (pēc IZM datiem - viena bērna skološanai no valsts budžeta piešķirtā nauda) gadā. Plus vēl maksāt par bērnu medicīnisko aprūpi, vakcīnām, kas arī nav gluži Dieva dāvana, bet kopējā nodokļu maksātāju nauda. Nemaz nerunājot par valsts un pilsētu infrastruktūru un daudz ko citu.
ieva
i
laba ziņa! kāds nācis ir pie prāta:)
sib īrietis
s
Tomēr vilkači atjēdzās. Labāk vēlāk nekā nekad (atjēgties)!
KLM
K
Vienotīb pret Maskavu Mēs uzveicam ļaunumu Vienotība ir labums Citi ir ļaunums
KLM
K
Ir nauda Ir bauda Cīnās Valdis ir nauda Mršā soļo oktobrēni
KLM
K
atkal rip un šķind nauda ripo un sķind Kalvītis ar uzvarošu smaidu Bet tikai Vienotība cīnās!
Ruktums
R
Mes runajam par nodokliem,nodokliem. Bet gribetos zinat kur palikusi musu vecvecaku maksatie nodoli.Spilkts piemers- Sodien pat izsutiju uz Latviju no Londonas savai vecai mammai naudu,lai vina varetu iziet arstesanas kursu pec smagas slimibas,jo musu nodoklu valsts nevar pat pa saviem 75 dadigiem parupeties,kas stradajusi visu muzu Latvijas labaa. Musu latvijas tautai butu jakaunas no tas pasas Irijas un parejam eiropas valstim,kas uztur Latvijas pisonus maksajot pabalstus kam legali nepienakas. Musu valdibai vajadzetu sakt baidities,kad Irija un Anglija saks prasit savus nelikumigi izmaksatos nodoklus.Es legali stradaju maksaju visu,kas pienakas maksat un pat nedomaju maksat Latvijai,kas visu iebaz savas kabatas . Pilnigs riebums sak palikt pret valsti ,kas nedomaa par saviem iedzivotajiem.
arjx
a
tādiem kas aiz sava lūzerisma gatavi savu valsti tā nozākāt būtu jāliedz iespēja vispēr ko komentēt .lv resursos, kā arī piespiedu kārtā pieprasīt apgādāt pašiem savus pensionārus un bērnus ko atlikušie nodokļu maksātāji sedz no savas aldziņas., bet "sprīdīši" lūk laimi citās zemēs atraduši un vēl atbrauc te pa lēto medicīniskos pakalpojumus izmantot un atkal pamet bērnus un vecīšus uz valsts kakla.
ProtoTIPS
P
Cik valsts būs parādā, kuri tiek izdzīti no Dzimtenes, un vēl piedevām atgriežoties maksā ragā.
saistošā aritmētika
s
blogs irai'd - saistošā aritmētika
autors
a
Lai saprastu, ar kādu sviestu šitā fm iniciatīva varētu beigties, pietiek ar elementāru loģiku, mazulietiņu informācijas un bišķi funktiera ... Tikko - vakar - par to rakstīju savā blogā tepat dienā ...
snaiks
s
interesanti, kāda var būt attieksme pret valsti, no kuras masveidā bēg prom iedzīvotāji, bet šī valsts ar pilnīgi nopietnu sejas izteiksmi apgalvo, ka tie viņai vēl ir kaut ko parādā. Drošvien pēdējās ilgas pēc dzimtenes pāriet, kad VID sāk stāstīt cik daudz jūs vēl esat viņiem parādā.
kāmis
k
painteresējies vēl vienu reizi. ieteicams pie zinošākiem speciem. pati brīvajos brīžos parākajies pa eiropas lapām . atradīsi interesantus tekstus. piem. Income earned by a cross-border worker may be taxed in one or both of the Member States vai There are no rules which guarantee the cross-border worker the right to the most favourable of the tax regimes of the Member States involved
Vuarzazi
V
PVN ir ari nodoklis, kas jànem vèrà : tas ir Latvijà augstàks kà citur.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas