Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Jaunups: Bērziņš būtu pietiekami nopietna kandidatūra prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu,
n
puķu ansis un savickis bīstamāki
politiskais Cuijs
p
Man ir tads politiskais cuijs ja Lembergam smirdes cietums tad vins ar Maskavas palidzibu uztaisis apversumu.
Gunars
G
Es to Jaunupu no pasa sakuma nevaru ciest, uzreiz redzams ka vins ir nodevejs, kurs vairak maksas tam ari kalpos. sis glumais tips Jaunups nu jau sak Saskanas Centra un Lemberga kori dziedat..
x
x
Latvija virzas bezdibena virziena, kriminalnoziegumos apsudzeta persona un maskaviesi tagad valdis. Dombrovskis var iet..
Zoro
Z
Bērziņš taču normāli teikumu nevar noformulēt, un izskatās arī nekā. Zatlers vismaz ražens un vairāk izskatās pēc prezidenta.
Kra
K
Nu Jaunupa kandidati izradas beigas tadi saubigi, vismaz lidz sim. Berzins ir ok, bet kada veida vins parstaves valsti starptautiski? Vai vins runa anglu val? Vai francu ? Prezidentam ir jabut spejigam koteties starptautiski, nevis iekspolitiski.
AIVARS
A
KĀDA JĒGA UN LABUMS NO ŠIEM PREZIDENTIEM, MUMS REŅĢU ĒDĀJIEM.
EVALDS
E
SAEIMAS DEPUTĀTU IECELTS VALSTS PREZIDENTS IR IELIKTENIS.TĀDAM PREZIDENTAM NAV VĒRTĪBAS.KO TAUTAS LABĀ IR 4.GADOS VALDIS ,VAIRA VAI GUNCA TAUTAS LABĀ DARĪJIS? LATVIJAS PREZIDENTAM NAV NĀKOTNES////////////////////////.NODKĻU IZŠĶĒRDĒTĀJI///////////////////
mirla
m
Atbaidoši!
Eva
E
Būtu labāk vispirms paskatījies spogulī un tad kandidējis tik nopietnam amatam
ABC
A
Banķieris par prezidentu - LATVIJAS VALSTS PAŠNĀVĪBA!!!
kātad
k
Bezpartejiskais Bēziņš, kurš ZZ ziedoja vislielāko iespējamo ziedojumu 16000 ,lai saeimas vēlēšanās tiktu iekļauts saraksta augšgalā. Vai tad jau kaut kur mežos bija plāns?
Sīmanis
S
Jaunups ir jaunās paaudzes shēmotājs, politiskais brokeris. Nekādu valstisku interešu viņam nav, tukšs muldētājs un naudas kārs "baltā apkaklīte". Šiverējas ap vecajiem bukiem, laizās klāt, kaut ko bīda (savu klases biedru Pūci par valsts sekretāru - kā āzi par dārznieku!). Žurnālistiem vai nu viņš pats uzprasās, vai žurnālisti kādā krogā sarunā ar viņu randiņu, ja nav materiāla, ko avīzē likt. Varbūt tas ķēķis ir vēl interesantāks, kāpēc Jaunups tiek pie vārda publiskā telpā. Te jau arī gan labi varam redzēt, ka valsts jēdziens, Valsts prezidenta institūcija tiek prasti pazemotas, pazemota tiek arī sabiedrība. Nav nekā svēta, ir tikai finansiālas intereses, šeptes bīdīšana, kā savulaik Marijas ielas tirgotavās. Pretīgs šis cinisms!
dundurs
d
Visu cieņu Bērziņam , bet tā nu gan būtu Zatlera uzmešana un kā ar tiem solījumiem.?! Vienotības līderes liekulīgie smīniņi vairs nepārsteidz...
no 90.
n
žurnālisti ri pārāk jauni, lai to vispār atcerētos. Viņi tad vēl pamatskolā sēdēja. Arī Jaunups.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas