Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

KNAB darbiniekiem, veicot pienākumus, aizliegts iedzert piedāvāto kafiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lapsa
L
A bet nebūs jau savā birojā atpakaļ. Tādas operācijas parasti aizņem visu dienu un vēl ievelkas pāri darba laikam. Tad sanāk, ka cilvēkiem dienām jādzīvo un jāstrādā bez ūdens piles. Un darbs nav no vieglajiem, tici man.
Inta
I
Mammīt, mīļa! Nu, kur cilvēkiem tāds niknums rodas! Gan tiem pārbaudītājiem, gan pārbaudāmajiem. Manā iestādē pirms gada bija neplānotā VID pārbaude. Tās kundzes tieši tāpat- bija atbraukušas ar saviem kafijas termosiem. Viņas pavadīja pie mums visu darba dienu...beigās tomēr viena no viņām "salūza" un paņēma piedāvāto tēju. Man bija šo kundžu žēl. Tā, jau darbs negatīvā atmosfērā (resp.neviens jau nepriecājas, kad viņas uzrodas), bet vēl komplektā ar to arī jātēlo nepieejamā. Darbs paliek darbs. Uz ielas es satiktam cilvēkam kafiju nepiedāvāšu, kabatā tak līdzi nenēsāju (tas par tiem policistiem). Bet, ja viņš ir iegriezies ciemos, visticamāk, ka piedāvāšu gan kafiju, gan tēju. Muļķīgi. Un kaut kā necilvēcīgi.
Benita
B
Varbūt arī nebūs tik ļauni, ka kafijai tiks klat pielieta inde. Bet spēcīgu caureju izraisošas zāles gan ļoti iespējamas.
...
.
Atbalstu. Kad 'būs savā birojā atpakaļ, tad KNAB darbinieki godam varēs dzert kaut 10 kafijas tasītes. KNAB jau parasti nedodas pie godīgajiem, bet gan pie tiem - kas taisa nelāgas lietas. Kāda tur kafijošana? Tikpat labi, arī noziedznieks bēgot no policista, var izdomāt šim piedāvāt kafiju, un pēc tam to tvarstīšanu turpināt..
kaprālis
k
seržants tur strādāt sataisījies? ļoti normāls un saprotams notiekums. Nav vairs normālu lietu ko apspriest?
kāmis
k
jāsāk domāt , kas tas ir par kantori, kur pa šiem gadiem nav saprastas elementāras lietas. visur citur sen zināms, ka pie cietušajiem, lieciniekiem un aizdomās turamajiem neēd un nedzer. nekad un neko. gribas rīt - uz mājām , vai sviestmaizes.
hmmm
h
pareizs lēmums. Vienīgi vajag labāk noargumentēt. Iemesls, protams, nav korupcija - tas būtu smieklīgi. Vienkārši, kontrolējošai institūcijai ar kontrolējamo nevar veidoties "cilvēciskas" un "siltas" attiecības, tam tiešām IR nozīme. Tāpat kā tiesnesim, arī KNAB darbiniekam jābūt bezkaismīgam un neitrālam. Nevajag sākt pļāpāt ar darbiniekam ar par lietu nesaistītām tēmām, dzert kafiju utt. Tas ir pirmais solis uz neformālām attiecībām. Līdzīgi, kā, ja ceļu policists, kamēr sastādītu protokolu laipnības pēc ar jums pie reizes kafiju iedzertu - uzreiz pazūd subordinācija. Atnāca - pateica "labdien" pārbaudīja, kas interesē, uzdeva jautājumus pēc būtības un pieklājīgi pasaka "uz redzēšanos" visas pārējās laipnības, kas veicina familiāras attiecības ir liekas un pat kaitīgas.
haha
h
Stulbi, ka tādas elementāras lietas tiek apspriestas Saeimā. Vēl tikai vajadzēja pieprasīt ierakstīt, lai savu tualetes papīru paņem līdzi...
Ministry of Truth
M
Vienotības kafija ir tik nedroša? Veca? Ļitviņenko kafijas šķirne? Nav tik smalka, cik knābienēm pierasts? Izsniedziet knābiešiem arī kādu Minox - atbalstīsiet Latvijā tapušu brīnumu.
k.u.d.
k
Manuprāt, tas ir tikai normāli, ka ejot uz drošības pārbaudēm, izvērtējot krimināllietas, nelietotu nekādu tur esošo pārtiku. Un es pat nespēju iedomāties, ka cilvēks, kurš patiešām ir vainīgs, no labas sirds piedāvās kafiju vai bulciņas, ja viņu tūlīt, tūlīt nems ciet.
haha
h
Un kā ir ar tēju? Vai ar meitenēm kontrolētajā iestādē drīkst sasmaidīties? Bet nopietni, - tas ir stulbi, ja ar to nodarbojas Saeimas komisijas vai apakškomisijas, pie tam publiski. Izskatās, nav ko darīt, ja tādas lietas viņus interesē.
Jukums
J
Acīmredzot, darba specifika šajā darbā ir tāda, ka šāds aizliegums ir pamatots.
zvirbulēns
z
Tas labi, taču vēl labāk būtu, ja tomēr tiktu aizliegts no seifiem naudu zagt!
knābim
k
izmantojot " svešu " WC lūdzu dupsi ar savu papīru vai ar pirkstu, ūdeni ņemiet līdzi un savas ziepes tāpat... liftu neizmantot, gaismu neiedegt un mēbeles nelietot - tas viss tiek piedāvāts lai jums pielabinātos un uzpirktu...
Biomantelīt!
B
Protams, ka runa ir par drošību. Ja tev atvilknē ir aizķēries kāds papīrītis, kas velk uz gadiņiem ar konfiskāciju, sanervozēties un netīšām sajaukt cukuru ar koncentrētu herbicīdu ir gandrīz dabiski:))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas