Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 14. maijs
Elfa, Elvita, Aivita, Krišjānis

Koalīcija vienojas par Straujumu premjeres amatā un vairākiem ministru posteņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PŪZNIS
P
ZZS=NSL!
re
r
Nu ja Straujumai smiekļi...Pensijas palielinat nevarot jo neesot naudas.Pirms velešanam,protams,vienotibas shemotaji runaja ko citu...Nu pat indekseja pensijas -atņemot nodokļos sanaca fantastiski liels pielikums 5 eiro...Ceru sagaidit cik tad pieliks pie deputātu algam? Laikam jau ari 5 eiro...Straujumas partijas kadris aizbedzis uz Briseli un saņems 26.000 eiro menesi tas ir bišku vairak ka mana 250 eiro pensija par 35 nostradatiem gadiem...Paldies Latvija!Paldies Vienotiba.Paldies Zaķis un Āboltiņa.
Adatiņa
A
Kauna traips nav tikai Zaķim,bet gan visai Vienotībai !Otrkārt Vienotībai, kā partijai jau sen vairs neviens netic.Visa partija ir viens iedomības kalngals.Cik ilgi viņi vēl neklausīsies ,ko saka tauta,laikam grib,lai atlaiž visu jauno saeimu?
Lāčplēsis Tautai
L
Tā tautas daļa, kas savās runās un domās atbalsta Putina pulitiku, nav cienīga saukties par Latvijas tautu. Abas šīs partijas - SC un "No sirds Latvijai", kopā ieguva tikai 31 balsi. Turpretī - latviskās partijas ieguva 69 balsis. Pārsvars nospiedošs! "Kremlisti" par vvelti vēl mēģina pīkstētr.
Ķieģelis pusķieģelim
Ķ
Brauc tu ātrāk prom, ar pusķieģeļiem Latviju nepārmūrēsim. Tikai ar īstiem ķieģeļiem!
Tauta
T
Cik ilgi jūs domajat , ka tauta šito kliki cietis, ka neiznak kadi sudi veltrakai ka ukraina? priekš kam mes gajam velet ja ta pati klike pie varas, prieks kam tads cirks vajadzigs vienk. parbida visus uz nakamiem 4 X gadiem izlieto musu nod. naudu vairak neko , ta ir izsaimniekosa valsst meroga , kur KNABS skatas vai tas ari ir korumpets? riebj sita visa smerdelu banda.
Jānis speciāli ZZ
J
Malā var sēdēt jebkurš, tik ne Vienotība un NA. Malā nebūs jāsēž arī Zaļzemniekiem. Pārējie var arī sēdēt! Vienotība - tas ir Latvijas attīstību virzošāis spēks. Otrs virzošais spēkjs ir NA. Bez nacionālajām nostādnēm nevar būt nākotnes! Uz priekšu, Latvija!
Zāra
Z
tikai ne tu krievs ubludaks ..ebanijs!!1žēl ka piedzimi idar
senilais pūpēdis
s
Kā man patīk mūsu valstiņas pirmie personāži!!! Esmu starā!!!
Redereja
R
Cukas meris. Latvieši nošauti, palikuši krievi.
RE
R
Sarkanā Liepāja, tu joprojaam no PSRS raksti? Ar kaadaam vispaar tiesiibaam kaads vareetu biidiit savus paarstaavjus privaatuznjeemumu valdees? Vai tas ir aicinaajums nacionalizeet iipashumus? Kas buus naakoshais? Uznjeemeeju deportaacijas un saimnieciibu kolektivizaacijas
laikam
l
Bet vai tad tā nav? Kas ir Zaharijs? Ir latvietis, bet latviski nerunā - krieviski runājošs. Postpadomju paliekas
black_joker
b
Tas visiem skaidrs - visi normālie cilvēki to tikai atbalsta, pret to iebilst tikai putlerieši dežūrskribenti, bet tie jau tāpat ir valsts ienaidnieki.
shwarz
s
Izskatās ka Tiesībsargs (iebalsots SC/ZZS/PLL) kedas(apavus) grib pataisīt par mācību līdzekļiem un SC politika ir vispār izputināt valsti un līdzekļus! Tajā pašā laikā Tiesībsargi tā līdz šim nekādus pārkāpumus nesaredz, ne zivju rūpnīcās, ne Maximās kurās strādā ;šie bērnu vecāki
Kash
K
Kur tad ņemt naudu budžeta robu lāpīšanai? Kārtīgi sauks vēl pēdējos labticīgos monokļu maksātājus un darba ņēmējus, kamēr nav pamukuši kur kurais. Svarīgi lai pensionāri var lētāk pirkt krievu gāzi un naftu, ķīniešu preces un poļu pārtiku. Pašu vietējie ražotāji nevienam nav vajadzīgi - lai izmirst buržuji tādi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas