Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Kur Vienotības solītie bērni?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
to es
t
Dombrovskim neviens to NEPĀRMET. nevajag uzpūst ziloni no nekā. tur vienkārši ir minēts fakts, bez pārmetuma. jo tā ir pilnīgi iespējams, ka otra kurpēs reizēm ir pagrūti iekāpt, neizejot procesam cauri pašam.
n
nepiekrītu "lasītājai ". Vienotību vainot var - par visu bardaku, kas notiek pašreiz, arī par to. un liela daļa šo ļaužu, ieskaitot Dombrovski, valdībā un saeimā bija jau sen - daudzus gadus, dažādos amatos. viņi visi bija līdzdalībnieki, jo PIEĻĀVA to, kas notika. vēlētājiem pārmest ir muļķīgi, jo nebija vienkārši, par ko vēlēt. nebija nekādas izvēles.
PIRMS GADA
P
valsts dotācijas mācību grāmatāsm skolās bij 69 santīmi uz vienu skolēnu. 2010. laikam bija apmēram 215 ls uz 320 skolēniem. TĀDS ir valdības atbalsts skolēniem un vecākiem.
MĀTE
M
ESMU 3 BĒRNU MĀTE. KĀ RIEBJAS!!!! LASĪT TĀDAS NEKAUNĪGAS DRAŅĶĪBAS NO MINISTRU PUSES - AK, LAI RADĪTU UN IZAUDZINĀTU BĒRNUS, NAV VAJADZĪGA NAUDA???? TAD KĀPĒC VILKAM VAJAG TĀDU LIELU ALGU??? LAI ATDOD ĢIMENĒM AR BĒRNIEM. IR ĻOTI LABI ZINĀMS, KA TIEŠI NAUDA , DARBA TRŪKUMS, NEADEKVĀTI ZEMĀS ALGAS UN LIELIE NODOKĻI IR TAS, KAS LATVIJAS ĢIMENES DZEN POSTĀ UN JAUNIEŠIEM LIEK PAMEST VALSTI. KĀ VAR DZĪT TĀDU DEMAGOĢIJU MINISTRS!!!!! BEZ NAUDAS VAR BĒRNU PABAROT? BEZ NAUDAS VAR APĢĒRBT??? BEZ NAUDAS VAR NODROŠINĀT PULCIŅUS??? SAPIRKT SKOLAS GRĀMATAS? NODROŠINĀT IZGLĪTĪBU??? VISU DZĪVI, KAMĒR AUGA MANI BĒRNI, ESAM VISU NAUDU IEGULDĪJUŠI VIŅOS. PAŠAI NEKAD NAV ATLICI NAUDAS NORMĀLIEM ZIEMAS ZĀBAKIEM, KAUT ARĪ MAN IR JAU 50. DIVI NO MANIEM BĒRNIEM IR PROM, UN ES TO VIŅIEM NEPĀRMETU. KAMĒR LATVIJAS VALDĪBA IZCELSIES AR ŠĀDU RETORIKU, AIZBRAUKS VISI MŪZU JAUNIEŠI, ŽĒL TIKAI, KA AMATPERSONAS JAU PAŠAS SEVI UN SAVUS BĒRNUS BŪS NODROŠINĀJUŠAS VISAM ATLIKUŠAJAM MŪŽAM, SAŅEMOT TĀDAS ALGAS, KAMĒR TAUTA SLĪGST NABADZĪBĀ, BEZCERĪBĀ UN NETICĪBĀ. IZSKATĀS, KA ŠĪ VALDĪBA AR SAVĀM IZDARĪBĀM SIT PUŠU VISAS IEPRIEKŠĒJĀS . BĀRZDIŅŠ, KAMPARS, KRISTOVSKIS, VILKS - BEZ MITAS JĀREDZ UN JĀLASA, KAS NOTIEK VISAPKĀRT UN PĀRŅEM NETICĪBA, BEZCERĪBA UN KAUNS.
papus >>es
p
ja kads melo tad tas ir es .runajot par gadiem ari ir smiekligi.tevs mani sagadaja kad vinam bija 50 un vel pec pieciem gadiem piedzima masa.man sogad palika 42 laikam ja pareizi saskaitiju un februari pasaule gaidam ari septito bernu musu gimene .vienkarsi ir jabut istam virietim .ir tads teiciens tas gan ir kuces dels bet musejais un kamer tada dalisana turpinasies zaudetaji busim mes visi.mans speks ir mana gimene diemzel to pasu nevaru teikt par valsti.dzvoju latvija kautgan loti labi zinu cik sanemtu naudas taja pasa anglija .tikai darbs mus dara par istiem cilvekiem .
es
e
bērnu pabalsts uz abiem sastāda turpat 800 paundus 0000000000000000000000000000000000000000000 Nemelo, bērnu pabalsts Leilbritānijā ir 80 GBP par bērnu mēnesī, nevajag MELOT!!!!
es
e
ļoti nesolīdi pārmest Dombrovskim, ka viņam nav bērnu. Fui! Cilvēki jau tāpat pārdzīvo, ja netiek pie bērniem, īpaši tad, kad jau 40. Nu ļoti nepieklājīgi, Bojāra, kungs! Varētu jau arī par Jūsu defektiem pasmieties, katram tādu var atrast. Bez tam, tos bērnus solīja Tautas partija, bet sačakarēja mūsu valsti tik šausmīgi, ka Dombrovskim vēl 10 gadus sēdēt valdībā un neizvilkt no bedres. Bet viņu ievēlēja nevis tāpēc, ka perfekts valsts vadonis, bet tāpēc, ka bija labākais no pieejamiem kandidātiem. Par ekonomisko krahu Latvijā ir jāpateicas Tautas partijai un viņas aktīvajiem biedriem - Kalvītim, šķēlem un tml. Bet šie cilvēki sevi un savas ģimenes ir nodrošinājuši, un viņu biedri nekautrējās pat zagt miljonus no bērnu slimnīcas!
lasiitaaja
l
Vakar biju uz skolas egliiti. Sanakushas daudz jaunas latvieshu gjimenes ar linmatainaam atvaseem. Kaadi pieci jauni teevi ar ziidainiishiem kleepi vai ratinjos, ganiija braaliishus un maasinjas sveetku dreebees teerptas, kameer maaminjas rosiijaas pa virtuvi. Mazinjie soljoja pie Ziemsveetku veciisha ar lielu bijaashanu. Skaisti prieciigi Ziemsveetkim noraugoties jaunaas sejinjas ar ticiibaa spulgojoshaam aciim! bet shii ir latvieshu skola Kalifornijaa. Nav taa, ka jaunie latvieshi negrib beernus, bet valstii, kas deva vinjiem izgliitiibu, nav izgliitotam jaunam latvietim darba. Vienotiibu vainot nevar, jo vairums iebrauca 6 vai desmit gadus atpakalj. Bet veel arvien padomju tantes seezh uz diviem kreesliem un meegjina ieskaidrot ka straadaa par diviem, Viena ceturtdala deputaatu nevareetu nolikt pamatskolas eksaamenu latvieshu valodaa. Eksperta galvenaa kvalifikaacija ir radnieciiba, partija, krievu valoda un paziishanaas. Vai kas mainiisies pirms shii paaudze aiziet zudumaa Latvijai?.
abzalons
a
pll nau - bet nu kad bija - tad noraava visu pie nulles - seezhj opoziicijaa un viipsnaa!! nu Vienotiiba pie visa vainiiga - protams!! aaksts ir autoors rakstam :))))))
Anna Līze
A
darbs dara darītāju, bērns dara tēvu un māti, varbūt arī labāk, ka savtīgie nerada bērnus, jo rūpēšanās ietver optimizēšanos un savas dzīves pakārtošanu bērnam, bet ne par naudu te ir runa naudu var nopelnīt, kad redzi, kam pelnīt
Dereks
D
Vienotības pirmsākumi ir jau gan Repšes pagalam vājā valdīšana ar ideotiskiem lēmumiem.....
Dereks
D
Diemžēl, Vienotības līderim un premjeram, kuram pašam bērnu nav, cilvēciski ir grūti runāt par demogrāfijau ............ :( varēja vismaz kādu adoptēt, lai tautai piemēru rādītu, ka vismaz audzināt var, naudas ta pietiek !
papus skabajam
p
piekritu par tiem komentariem .zurkas cinas uz grimstosa kuga par to kurs izgrauza caurumu nevis par cauruma aiztaisisanu.neko nevajaga darit lai vinas slikst.tad varbut musu zeme atdzims un ja tev bus drosme un ticba tad pievienojies mums kas neruna bet dara un negaida nekadu palidzibu nomalas .mans speks ir mana gimene.ir sanacis vairakas reizes runat ar tadiem cilvekiem un vini loti nozeloja ka sava laika nepietika drosmes un ticibas .
Radikālis
R
Godmanis ir veikls aktieris un stratēģis- tikai stratēģija viņam darbojās viņa interesēs
Radikālis
R
Personīgi nepazīstu, bet viņa darbošanos esmu iepazinis...!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas