Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lagzdiņš lielo uzticības kritumu 9.Saeimai saista ar nepiemērotu cilvēku virzīšanu amatos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha!
H
Nu ko?! Kungs... pardonnn "biedrs"pats tagad dabūja atpakaļ savu "kloķa-klaņa"mehānismu, ko žestos pa saimas logu rādija tautai! Kā sacīt jāsaka: "Dots devējam atdarījās "tūkstoškārt"(vēlētāju balsis) :P ;)))))!!!!!
naiva
n
Lagzdiņš tā arī nav neko sapratis, sēžot 20 gadus saeimā, šokolādē, tā teikt. Viņš neko nezina kā dzīvo un jūtas reālie cilvēki. Tāda ciniska valsts pārvalde kādu izveidoja TP, LC un pārējā kompānija tautai nav pieņemama. Tas arī noveda valsti parādu jūgā, ko maksās arī mūsu bērnu bērni, kā "viedais" Godmanis vēstīja. Nav pieņemama šī izzagtā, otkatu, visu savējiem un savējie kretīni politikai. Punkts. Tur nu vairs nelīdzētu nekādas reklāmas TP un& CO darbi runāja paši par sevi.
attā attā
a
Lagzdiņ, denacionalizētie tevi atceras un neaizmirsīs nekad! Pat mazbērniem pastāstīs, kā iezemieši pēkšņi vienā naktī juridiski palika uz ielas, kamēr iebraucēji tika pie saviem dzīvokļiem.
jumors
j
Šo vīru es par jampampiņu nesaukšu nekad. Un partiju viņš nomainīja, lai beidzot dabūtu cauri savus projektus iedzīvotāju labā - bet arī tur nevienu tas neinteresēja. Tā kā - žēl, bet ardievu!
!
!
Smieklīgi.
Jēpītis
J
Nemuldiet nu ! Lagzdiņš visās Saeimās ir bijis darba zirgs, tikai iejūgts nepareizos ratos.Žēl, ka tā sanāca izķiņķerēt sava mūža skaistākos gadus.
govs
g
Kura govs gan te mautu, ja ne Lagzdiņa! Tik ļoti gribas pakāpties uz to cilvēku darba, no kura pašam nav bijis nekādas sajēgas. Kā var sēdēt 4 gadus Saeimā blakām Slakterim un tagad apvemt viņu?
sorge
s
Nevis vidējo pirkstu, bet rupjāk - divu roku sakrustošanu elkoņa locītavas rajonā, kas nozīmē ļoti rupji.
Memento
M
Šitais varēja sēdēt biksēs un priecāties ka nav nolinčots, ne jau tikai žestu tautai parādīja, bet ir tieši vainīgs pie trešās deportācijas, kad daudziem iedzīvotājiem bija jāpaliek bez mājām!
Atklājums
A
Šitas tak ir tas pats jampampiņš,kurš pa saeimas logu rādīja vidējo pirkstu!
pret nekrofilijas reklamu
p
politiska likja smards normalus cilvekus neinterese.
andris
a
Viens no galvenajiem TP neveiksmes iemesliem ir partijas vadītāju (īpaši jau Kalvīša) iedomība un nerēķināšanās, pat neklausīšanās citos partijas biedros. Uz vietām cilvēki ļoti labi redzēja ka nav nekādas nozīmes labiem vietējiem kadriem, ja Rīgas "kungi" tos pilnīgi ignorē. Jau pašvaldību vēlēšanās vairs nebija jēgas balsot par partiju kuras visa darbība pakārtota pāris pūšļu iegribām. Lai cik skaisti nemelotu Stendzenieks, patiesie mērķi kā āža kāja lien laukā.....
sorge
s
Lagzdiņ, man gan liekas, ka tauta šoreiz taviem čomiem parādīja tieši to pašu, ko Tu tautai no Saeimas komisiju nama loga 2007. gadā, kad ievēlējāt zoo-prezidentu. Kā teikt - ko sēsi, to pļausi. Varbūt nevajag likt sabiedrībai darīt tā, kā to simbolizē Tavs žests?
Dzens
D
Grozi kā gribi, bet Lagzdiņš ir viens no sakarīgākajiem cilvēkiem izkurtušajā Tautas Partijā. Viņš ir viens no retajiem, kas lai arī novēloti, tomēr publiski atzīst savas partijas kļūdas. Piekrītu tam, ko viņš saka šeit.
zars
z
9.saeimā bija daudz cilvēku, uz kuriem paskatoties kļuva slikti: Godmanis, Slakters, Šķēle, Šlesers, Jaundžeikers, Mūrniece, kas savu tautu "apkaroja ar omonu", Dobelis, Buzajevs, Plīners, Cilēvičs, Andris Bērziņš no LC, Rugāte, Roze, Lembergs ,arī jūs, cien. kungs! Šie cilvēki bija tiešām "izgāzušies" tautas priekšā. Tikai dažiem pietika prāta to saprast: Pauls, jūs, Koķe...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas