Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Lembergs noraida pārmetumus par ZZS vainu nodokļu paaugstināšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
pārkrustīs par Lemberggradu ............................................... .......... pēc nāves lembergs pārdzims poļitrukā un ar ļeņina vārdu sirdī aizstāvēs staļingradu
jautājums
j
Vai par Satversmes tiesas spriedumu tiesnešu un prokuroru algu sakarā neko neesi dzirdējis? Tur arī meklē tos 51 miljonu. Lembergs tikai pļūta šķidru un mālē ar saviem mēsliem acis. Un piekuļotie ZZS deputāteļi ar skubu pilda sava maizestēva rīkojumus. Un par sakopto Ventpili labāk nevajag . Jebkurš kanārijputniņš ar ienākumiem , kādi ir Ventspils pašvaldībai savu pilsētu sakops vēl labāk. Un , starp citu , Ventspili kopj Lemberga privātuzņēmumi un viņam samaksā no pilsētas pašvaldības kases. Kurš tad nemācētu sakopt un strādāt , ja pats sev arī samaksā , ir īpaši , ja kase pilna.
vilnis
v
Lembergs jau uzcēlis sev pieminekli pie Somu līča . To jauno Krievijas naftas eksporta ostu pēc Lemberga nāves pārkrustīs par Lemberggradu .
ekharts
e
Lembergs par daudz runā-maz dara.Ja jau tik ļoti nepatika Vienotības nodokļu celšana-varēja gāzt šo valdību,un taisīt citu,tādu,kas nodokļus necels.Aivaram ,vienkārši,gribas izlikties par vislabāko tauatas aizstāvi,tikai nevajag aizmirst,ka pirmkārt Lembergs darīs to,kas pašam vajadzīgs .
KLM
K
Lembergam pēc nāves pateicīgie pilsētnieki uzcels pieminekli pilsēta.. ................................................. .................................................. Jā, tā var būt, bet ar piebildi - tik pat labi pateicīgie pilsētnieki, kā tagad pirms katras tiesas sēdes, ar ziediem rokās apmeklēs cietuma kameru, kurā ar naglu sienā iekrāpēts - šeit sēdēju es - A.L.
mazepa
m
nu tad kurš no jums melo ? :) ..."Ha 23:08" , kurš apgalvo , ka palielinājums ir zzs ministrijās vai tu , kurš saka ka Štokenberga=Vienotības tieslietu ministrijā ?:)
M
M
Atbilde taču bija. LTV 1. Satversmes tiesas spriedumsd par tiesnešu algam. Lūk kur tas palielinājums.
Ha
H
Tikai lielākā daļa no šī 51 miljona pieauguma ir tieši zzs vadītajās ministrijās!!
mazepa
m
mana kļūda ir ka iesaistos diskusijās ar tādiem muļķiem kā Tu....piedosi , man šo mirkļa vājību ? :) ...turpmāk sev apsolu - lai kādas muļķības no Tevis te neskanētu - es par to, - NE VĀRDA! Muļķība nav labojama , tā ir uz mūžu ... Bet Lembergu viņa vēlētāji ievēl jau vairāk kā 20 gadus...un turpmāk ar vēl ievēlēs , jo viņš rūpējas par savu vēlētāju....Lembergam pēc nāves pateicīgie pilsētnieki uzcels pieminekli pilsētā , bet tev diez vai ...tā ka tādi kvaukšķi kā tu rej , bet pilsēta veiksmīgi attīstas ... Un šis bija pēdējais komentārs veltīts tev ...nav vērts runāt ar muļķiem ! :)
hello!!!
h
Ak ta vesels gan. Kad ies liecināt?
KLM
K
JO TU NEMĀKI DOMĀT. .................................................... ............ Jā, tas Jūs raksturo vēl pilnīgāk - var nepareizi vai pareizi domāt, bet NEMĀCĒT domāt, tas patiesi asprātīgi, pat gudri, tik pat gudri, ja vēl lielāks gudrinieks paziņotu - tu nemāki kakāt...Tā turpiniet domāt, jo Jūs PROTAT domāt,,,,
?
?
Nevienā Vienotības fanu komentārā nav atbildes pēc būtības-kāpēc jāpaaugstina izdevumi pret iepriekšējo gadu par 51 miljonu? Apsaukāšanās tikai norāda uz prāta spēju trūkumu.
Andris
A
Lemberg, 51 mil ir nopietns arguments! Tad aizejiet no šīs valdības un taisiet labāku!
mazepa
m
tu , točna esi idiots ...un redzams tas no liela attāluma un caur datoru arī!:)) ..viss ko raksti ir apkaunojums taviem skolotājiem , kuri ir iemācījuši tev rakstīt ! :) - JO TU NEMĀKI DOMĀT !
Trahtenbergs
T
Ventspils Minhauzens domaa triis gajienus uz priekšu , beigu galaa kad šii koaliiķija buus sevi izsmeelusi , viņš paziņos skaidri un gaiši ka valsti pa burbuli nolaidusi vienotiiba , kautgan pašam miljards un kukuļos peerkamajiem deputaatiem nometis 7 000 000 ls , tas nav itnekas , ka tik Ventspils sakopta ( tas ir procents ko atlicinaajis ar gudru ziņu ) un vecenes par šo staav mī***mas , partijas skolaa labi vielu apguvis masu smadzeņu puudereeešana , ungaari pareizi izdariija komunistu vadoņus peec savas puķu revoluucijas pielikdami pie sienas , mees viņus ieceelaam sauliitee, te ir rezultaats , Kalpaka piemiņas vietas aogaaniitaajs ar Ventspils minhauzenu tuuliit paarņems visu varu apvienojoties ar interfronti ....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas