Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Loskutovs populārs; eksperti iesaka vērtēt Loskutova profesionālo veikumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latviete
l
TE VIENS OTRS RAKSTA,KA GRUTI SPRIEST PAR LOSKUTOVA ATBALSTITAJIEM.NE,NAV KO SPRIEST.LABAK ATBALSTIET TOS,KAS VELAS LOSKUTOVA NONEMT NO AMATA,LAI VINU VIETA IEVELETU SAVU EZELITI,KURS BUS PAKLAUSIGS UN DARIS VISU KO VINAM LIKS.BET LOSKUTOVA KUNGS NEBAIDAS NO SIEM KUNDZINIEM,KURI VISU LAIKU APZOG SAVU TAUTU,KURIEM GRIBAS VEL UN VEL.TAGAD NO BIBLIOTEKAS NAUDINA NAKS MACINA,TADEL NEVELAS,LAI LOSKUTOVA KUNGS VINIEM STATOS CELA.APZAGUSI SAVU TAUTU KRUSTAM UN SKERSAM UN VEL PAR MAZ.TIKAI LOSKUTOVA KUNGS IR CIENIGS CILVEKS,JO NEPIELAUJ VIENAM OTRAM ZAG.
crazymf
c
Ja viņš pieļāva šādu faktu, tad viņam kā vadītājam nav nekādas vērtības- vienalga, vai zudums bija provokācija vai noziegums.....
Jautrais
J
Tas ka Loskutovs ir savā vieta ir skaidrs par skaidru, divi premjeri ar putām uz lūpam cenšas pierādīt tautai, ka Loskutovu jānomaina, tas nozīme, kas mums Latvijā pagaidām ir pie varas. Cik ilgi vēl mēs cietīsim profānpolitiķu kliķi?
Nu nē,
N
popularitātē viņš atpaliek no tētiņa G.Loskutova. Tas kompartijas centrālkomitejā vadīja Rusifikācijas organizatorisko nodaļu, viņa partijas segvārds ,,Krokodils Gena", izcils padomju valsts un partijas darbinieks, augsti vērtēts un apbalvots par personisko ieguldījumu Latvijas rusifikācijā un okupācijas seku nostiprināšanā. Tāpēc Aleksejam gēni ir labi, izskolots arī. pat iezemiešu valodu apguva. Ja viņu noņems, nav liela bēda, vieta atradīsies politikā - nabadzīgie latvieši ar savām rociņām paši ienesīs Saeimā. Poularitāte būs, da vēl kada!
Jahnis
J
Ja Loskutova jautājumu skata tīri psiholoģiski, tad skaidri jūtams, ka te kaut kas nav kārtībā.Kā tas parasti notiek,vainīgie (apsūdzētāji ), ir pārcentušies.Skadri jūtams, ka uzbrukums grēciniekam(Loskutovam) ir jau apspriests un safabricēts stipri priekšlaikus, nevis pēc naudas pazušanas atklāšanas. To uzrāda apsūdzētāju noteiktā un ļoti pārliecinošā uzvedība, tā sakot, jautājums jau bijis noregulēts iepriekš.Tas viss liek domāt, ka naudas pazušana ir stellēta provokācija, veikta ar nelietīgu cilvēku rokām, kurus gan atlaiž no darba, bet kuriem par to jau ir ļoti labi samaksāts. Lai dabūtu patiesību par naudu, ir viens ceļš - vainīgajiem būtu jādod tik lieli sodi 25 gadus cietumā), ka tie izrēķinātu - pateikt taisnību ir izdevīgāk.
Q
Q
"zvirbulēns 11.06.2008 18:21 Ja Hermanis nebūtu latvietis, es teiktu, ka tas viņa teātris ir jāpapēta VID" Nu, viņš jau nav tāds īsts latvietis, tāds pilnīgi īsts. Tā ka papēti gan, draudziņ, papēti. Gan jau reiz tev viss atmaksāsies, pilnīgi viss. Jā gan.
lapsene
l
TP raksta likumus, ne jau Loskutovs, tāpēc arī iedzina viņu stūrī. Formāli - slepena nauda, kas izņemta kriminālprocesā, faktiski - jāatbild vadītājam> Un kur Imšas un Veipas atbildība?
Johans
J
zvirbulēns: "Loskuto vs ir pieļāvis nolaidību, kas izsaukusi ļoti smagas sekas, un par to visu, ja turāmies pie krimināllikuma, ir paredzēta atbildība." Nešaubīgi. Bet ne jau kā pirmajam un vienīgajam. Ja viņam "paredzēta atbildība" kā pirmajam un vienīgajam, tad rodas šaubas par atbildības prasītāju un viņu atbalstītāju godaprātu. Ja prasītāji būtu nokārtojuši savas saistības par piem., vēlēšanu izdevumu pārtēriņiem, attieksme pret atbildības prasītājiem būtu cita. Pagaidām tas ļoti izskatās pēc formālas piekasīšanās lai veiktu primitīvu izrēķināšanos.
lno
l
Visu cieņu Rasmai Kārkliņai un Alvim Hermanim! Ceru, ka viņi aicinās arī nākošajā ceturtdienā, kad iespējams saeima "pētīs" iespēju tikt vaļā no Loskutova, labas gribas pilsoņus viņu aizstāvēt pret Šreku uzbrukumiem.
Kaspers
K
Vēlreiz atgādinu, ka Ministru kabinets pats atcēla naudas glabāšanas noteikumus, pie tam neuzdeva iestāžu vadītājiem izstrādāt savus iekšējos noteikumus šajā lietā. Tadējādi Ministru kabinets pats radīja jucekli, kuru varēja izmantot zaglīgi ierēdņi. Rodas jautājums, kāpēc bija jāatceļ esošie noteikumi, ja nebija izstrādāti jaunie, uzlabotie. Nolaidība, ko Godmanis pārmet Loskutovam patiesībā ir paša Godmaņa vadītā kabineta izcelsmes.
Miks
M
Secinu, ka 19. jūnijā ar lietussargiem, saulessargiem, dakšām, govīm, piena kannām, cukurbietēm u.t.t. pie Sa..eimas kārtējo reizi jāatgāda kli..ķei, kam pieder vara Latvija..s R..epublikā
Piekrītu
P
... A.Hermanim - LOSKUTOVAM JĀPALIEK !
zvirbulēns
z
Laiks rādīs! Nākošnedēļ to pašu pateiks Maizītis :)
besaraaps
b
Atslābsti čirik. Tavas apsūdzības baltiem diegiem šūtas, bet tu gribētu gan, lai tas viss būtu īstenība. Pačuksti Gundaram no Bērziņiem, lai nepļāpā pirms laika, par KNABā nozagtajām summām, koalīcijas zvirbulēn.
zvirbulēns
z
Loskutovs : 1) nav izpildījis MK noteikumu prasības; 2) nav izdevis iekšējos KNAB noteikumus; 3) nav nodrošinājis kontroli , grāmatvedības vešanu: 4) nav pats veicis kontroli: 5) lasīdams lekcijas augstkolās, savas personīgās intereses licis augstāk par KNAB interesēm (tiešs interešu konflikta novēršanas likuma pārkāpums). Rezultātā : valsts un sabiedrības interesēm nodarīts būtisks kaitējums par kuru Krimināllikumā paredzēta atbildība (sods). P.S. Ja Loskutovs pats ir organizējis naudas nozagšanu, tad ir virkne citu KL pantu. Loskutovs nav neaizvietojams. Ja ir velme ieriebt politiķiem, tad to var darīt referendumois, velēšanās, politikā, bet te nav izspēlējama Loskutova kārts. Loskutovs ir bezatbildīgs un savā būtībā nožēlojams cilvēciņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas