Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Māte, kura par 20 latiem tirgoja savu nepilngadīgo meitu, joprojām brīvībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Svetlana
S
un tagat ko?vina ir cietuma?var but kads zin?
Vitālijs
V
diemžēl pie ekonomiskās lejupslīdes arvien vairāk parādās šādas ģimenes. Kaimiņos līdzīga ģimene, tik gan vēl nevienu netirgo, bet nebūtu brīnums, ja sāktu. Māte dzer, vēl arvien savos 40 gados jūtas kā egocentriska princese, kas visiem stāsta par to kā mīl bērnus, bet ir redzēti bērni ar zilumiem. Mēģinājām palīdzēt, bet šamā par ar policiju draudēja, ka iejaucamies viņas dzīvē. Tā gribējās viņai iedot pa seju, kaut esmu vecis un nekad neesmu pacēlis rokas pret sievieti, bet dzirdot un dažreiz redzot tās drāmas, tiešām knapi valdīties spēju.
nu
n
lai takš p.isās un nemazg';ajās, kas kādam par daļu....
?????
?
rausis » saulespuķe 15.12.2010 20:18 "sieviete, kas pardodas ne uz pus inav tik bistama" - ja viņa par naudu pārdod to, kas visdārgākais var būt, ======================= kas tas par cilvēku, kas pežu var nosaukt par visdārgāko kas var būt,??????????????
lasiitaaja
l
Maate prostituuta ar apshaubaamu higienu ir tikpat biistama sabiedriibai kaa baardains vecis ar ieroci. Par ko vinjai ir iedota invalidaates aplieciiba? Vai par AIDS vai hepatiitu C?
haha
h
Šo "A kas tur tads nosodams, ja gimene meginaja izdzivot godiga cela?" vajag kādam gada izteicienam nominēt. Lai pasaule mācās, kā jāskatās uz bērnu pārdošanu prostitūcijai, kas visur citur ir nelikumīga, bet Latvijā vienam otram skaitās godīgs iztikas pelnīšanas ceļš.
rausis
r
"sieviete, kas pardodas ne uz pus inav tik bistama" - ja viņa par naudu pārdod to, kas visdārgākais var būt, tad viņa par naudu pārdos jebko un jebkuru citu. Ciniski, nežēlīgi un auksti. Diemžēl tas ir pārmērīgi daudz redzēts. Tāpēc nav jābrīnās, ka nereti tādas piekauj. Bet mani vsivairāk atbaida, ka tie sludinājumi Latvijas portālos ir simtiem un praktiski nevienam neinteresē to visu kaut kā mazināt.
Oskars
O
Bet kad POLICIJA atradīs tos kuri viņu ŅĒMA ??????
Dīzels
D
Daži komentāra rakstītāji ar prātu nedraudzējas tas acīm redzams. Bez Tabu bija sižets par šo. Mājās netīrība , visur vaņī , ož pēc mīzaliem . Varbūt valdībai ir jāiet un šiem jāuzkopj istaba? Tai mātei bija redzams kad izglītības nav izlaidusies dzērāja.
Hmm
H
Un ko tad vecmāmiņa un brālis? ...
ja kas
j
par godīgu ceļu bērna iesaistīšanu prostitūcijā nu nekādi nenosauksi.
Pamāte
P
Un ja jums, vīriešiem,nekārotos šādi pakalpojumi, iespējams, nekas tāds nenotiktu!!!!!!
Pamāte
P
15 gadīga meitene aizsūtīta uz bērnunamu - tas psiholoģiski viņai ir gandrīz tikpat traki, kā nodošana prostitūcijai. Meitene, iespējams, tur būs paēdusi, siltumā, bet vai tas viņu paglābs? Viņa ir pietiekami pieaugusi, lai pārdzīvotu mātes rīcību. Meitenei vajadzīga saudzīga rehabilitācija, vislabāk kādā normālā ģimenē - ar savu istabiņu. Vai tiešām nekādu normālu radinieku šim bērnam nav? Viņa patiesībā taču ir tikusi vairākkārt izvarota.... Šausmas... Kāda nozīme, vai māte sēž cietumā. Ja tā notiks, meitenei būs vēl briesmīgāk, būs vainas apziņa, ka viņas dēļ tā noticis... Vai kāda sabiedriska organizācija nevar pasekot, kas un kā patlabnan ar meiteni, formāls bāriņtiesas lēmums un visiem vienalga... Man pašai ir trīs mazgadīgi bērni, nezinu, kā lai šai gadījumā palīdz...
vispār
v
Kalvīša laikos smago un sevišķi smago noziegumu skaits bija krietni lielāks, t.sk., slepkavību. Paskaties statistiku. Cita lieta, ka tas lielā mērā varētu būt tādēļ, ka starp emigrantiem pārsvarā ir padibenes, starp kuriem krimināli tendētu cilvēku īpatsvars ir lielāks nekā vidēji sabiedrībā, kā arī tādēļ, ka demografisku iemeslu dēļ ir mazāk jauniešu 14-19 g.v., no kuriem ne viens vien vāra ziepes daudz vairāk nekā citās vecuma grupās.
vispār
v
Neko es neaizstāvu. Bet man nav skaidrs, kāds sakars mūsu politiķiem ar to, ka garīgi slimi cilvēki, kādi ir jebkurā valstī, dara neadekvātas lietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas