Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Ministre Mozgi aicina atpakaļ slimnīcas attīstības direktora amatā

Veselības stāvokļa dēļ no Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) vadītāja amata aizgājušais Dzintars Mozgis varētu turpmāk ieņemt slimnīcas attīstības direktora amatu. To šodien intervijā LNT sacīja veselības ministre Baiba Rozentāle (TP). Ministre aicinās Dz.Mozgi ieņemt šo amatu un pēc viņas teiktā varēja spriest, ka Dz.Mozgis pēc izveseļošanās to varētu arī pieņemt, jo viņam esot daudz ideju. Daudz kas ir izlolots viņa galvā, ko viņš var realizēt ar savu komandu, sacīja B.Rozentāle.

B.Rozentāle arī pieļāva, ka, beidzoties izmeklēšanai, viņš atkal varētu kļūt par slimnīcas valdes priekšsēdētāju.

“Ļausim profesoram izveseļoties. Esmu ar viņu jau runājusi un sapratu, ka viņš neatteiksies vadīt slimnīcas attīstības jautājumus, un tas varētu būt slimnīcas attīstības direktors. Es patiesībā viņu aicinu atpakaļ un neizslēdzu iespēju, ka, pienākot labākiem laikiem, kad spiediens, kas tika izdarīts uz dakteri Mozgi vairāk kā divu mēnešu garumā, beigsies. Es vērtēju ļoti augsti profesoru Mozgi, kā vienu no labākajiem veselības aprūpes organizatoriem. Iespējams, ka viņš varētu būt arī valdes priekšsēdētājs. Šobrīd viņam nepārtraukti tiek izteikti pārmetumi un ir kāds brīdis, kad cilvēks to vairs nevar izturēt.”

B.Rozentāle sacīja, ka pagaidām slimnīcas valdē būs divi cilvēki. Šobrīd valdē ir Egils Lavendelis un Andis Lācis. Līdz ar to tiekot ietaupīta nauda un “izrādās, ka labi cilvēki tiek galā”, sacīja ministre. 

(papildināts viss teksts)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas