Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Nepieļauj obligātu vēlēšanu ieviešanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilhelms
V
Tas ka cilveki nepiedalas velesaans ir latviasj politku=zaglu, melu, korumpantiu, latviesu tauast iznicinataju un tas slepkavu nopelns. Loti labi atceros kada bija latviajs pilsonu velme piedalities velesanas pec Latviajs valsst neatkaribas atjaunosanas, tacu, verojot to ko dara LC, TP , Lesinska banditiskie grupejumi cilvekiem kluva skaidris, ka vinu piedalisasn velesans neko Latvija nemain aun ka tas ir ta to mes redzam visus pedejos 24. gadus. Kad vecai Kanadas raganai, alkatigajai, egoistiskajai maitai Vikenei bija jatlaiz Saeima tad vina to nedarija jo bija norupejusies pat to ka vinu neiestums atkartoti prezidenta amata lai vina nezeligi un nekaunigi varetu izlaupit latviajs valstiun azpagt latviesu tautu ar TP zagliem. Latvijas valsti prezidents ir jaievel Latvijas pilsoniem, bet ne 100 idotiem, zagliem kuri ar viltu, meliem, bledibam noklust Latvijas Saeima. Latviaj deputatu skaits no 100 ir jasamazina lidz 31 vai 51, jo tik nabadziga, nieciga valsti tautai nav jauztur 100 zaglu, idiotu, liekezu. Latvijas valsti ir nekavejoties jalikvide pastavosais banditiskais 24. gadu politiskais rezim, kurs ir amorals, netaisnigs, noziedzigs un antikonstitucionals, un Latvijas valsti un latvieus tautu iznicinoss ko mes redzam katru dienu.
padoms
p
Nevis obligātā balsošana, bet vēlēšanu tiesību atņemšana lumpeņiem, lai valstij bīstamus populistus ušakus un gribules neievēl, lūk, kas Latvijā vajadzīgs!
Pensionārs
P
Kāpēc obligāto balsoāsanu? Labāk izmaksāt katram balsotājam - "mazam cilvēkam- reņģēdājam" teiksim 20 eu, un balsotāju būs vismaz virs 50%!
!
!
Tas būtu absurds, kas pārvērstos tukšu aplokšņu farsā vai pret valsts diktātu vērstā nepakļaušanās kustībā - būtu cieņā saņemt sodu par nepiedalīšanos vēlēšanas. Vēlēšanu tiesības ir privilēģija, nevis pienākums. Ja cilvēki nejūt, ka to dalībai ir jēga, tie nepiedalās šādos pasākumos. EP vēlēšanas ir šāds bezjēdzīgs pasākums.
Ieva
I
Pat, ja Latvijā tie, kas vēlē deputātus, nevis īstenos kristiešu vai īstenos naciķus (tu par kuriem?), piedāvājuma nav!
  • 1
  • 0
Dainis Grabovskis
D
Ja cilvēki nejūt, ka to dalībai ir jēga, tie nepiedalās šādos pasākumos. Nekad neko nejutīsi, ja nedarīsi. No nekā, nekas nerodas. Izdarīt var tikai darot.
  • 1
  • 1
vēl
v
Nav svarīgi kas vēlē, svarigi, kas skaita balsis. Process diezgan bezjēdzīgs.
IMHO
I
"Vērtējot zemo pilsoņu līdzdalību Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās, neviens no Dienas aptaujātajiem politiķiem un procesa vērotājiem nepieļāva, ka Latvijā..." . Nekas, pēc pāris gadiem Brisele pati ieviesīs.
ciekurs egles dēls
c
boļševiku laikos veeleešanas bija sveetki , deficiitu vareeja iegaadaaties , taakaa vajag maaceet organizeet ...
Ieva> Dainis
I
Varētu domāt, ka partijas ir piedāvājušas ko citus, kā tos pašus vēžus. Un runa ir nevis par konkrētām personām, bet par to, kādi no viņiem sanāk deputāti. Un tad aplaistām to ar neizpildāmu solījumu mērci, un, še, rij vēlētāj! Labi, ka pagaidām ne piespiedu kārtā!
  • 0
  • 0
Dainis Grabovskis
D
Nepiekrītu Ezim. Un proti, raugoties no šodienas likumiem, obligāts ir tikai un vienīgi dalības princips. Bet ne tas, par ko tev jāvēl, kā tas bija PSRS. Piemērs, lūdzu: Eiropas parlamenta vēlēšanas. Kurās piedalījās pie varas esošie partokrāti, viņu radi, draugi un paziņas. Pārējie ko darīja? Pārējie sēdēja mājas uz dīvāniem. Rezultāts, nekas nemainījās, ievēlēti tika tie paši vēži. ir klusa cerība, ja cilvēkam obligātā kārtā būs jāaiziet lūdz vēlēšanu iecirknim. Tad vismaz būs protesta balsojums.
  • 2
  • 2
Ezis UK
E
Jo tā pat skaidrs ,ka ievēlētie nodarbosies ar savas labklājības uzlabošanu un ''atstrādās ''% sponsoriem,jo sistēma neuzliek NEKĀDUS pienākumus ,vai atbildību.. Tā kā vēlot jebko rezultāts būs tāds pats.
  • 0
  • 0
Dainis Grabovskis
D
Ja tiks ieviestas obligātās vēlēšanas, varas partijas zaudēs. Tieši tāpēc tas netiek darīts.
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas