Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

NRTP atzīst Burkovska pārkāpumu, sūtīs vēstules

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
žēl?
ž
jā, un vēl - vai visi šie, kas te sarakstījuši savus komentārus par HB kvalitātēm un kompetenci - vai Jūs visi esat raidījumu vadītāji? TV, radio? Vai arī Jūs visi esat gatavi piedalīties konkursā, atlasē par jaunu raidījuma vadītāju? Ja jā, tad Jums ir tiesības te izteikties. Ja nē, tad - ko kritizējat? Ja Jums kas nepatīk, pārslēdziet citu kanālu. HB ir visaugstākie reitingi - tādēļ arī viņam kā raidījumu vad;it;ajam ir vislielākais darba piedāvājums, vai viens no vislielākajiem. Es nesaprotu - kā cilvēki, kas neko nejēdz un paši nesaprot un nav konkurētspējīgi - var te atļauties vispār izteikties???
žēl?
ž
izskatās, ka atkal veselam baram cilvēku Latvijā žēl, ka kāds vīrietis naudu pelna savai ģimenei. Es kā sieviete atbalstu jebkuru veidu kā vīrietis pelna naudu, lai varētu atļauties uzturēt savu sievu, bērnus, vecākus, utt. Nodokļus taču viņš maksā, kāda Jums daļa? Nesēž taču par bezdarbnieku un nelūdzas pabalstus! Atsienieties!
lediGAGA
l
Burkhjsosim - ja nemaaki buut moderators. tad paklusee
Inde
I
Ne jau tikai Montāžnieku, bet arī vienu digtālās tv piedāvātāju firmu - diemžēl neievēroju, kuru. Bet ne jau nuLattelekom.
ax
a
Ne jau Burkovskim vaina, bet gan LNT! Līmenis un kvalitāte pieklibo, lai gan skatītāju auditorija plaša... Burkovskis nedara pareizi vienlaikus apvienojot visus piedāvājumus - ierunājot reklāmas un vadot raidījumus gan TV , gan radio... ko lai dara - spējīgu, uzņēmīgu un talantīgu cilvēku nav ļoti daudz..
nepatik
n
es kā ieraugu vai izdzirdu burkovski man vemt gribās
puaro
p
Tas ir labi, krīzes laikā vismaz Latvijas Pastam būs darbs - LNT un NRTP sūta un sūtīs šurpu turpu daudz un dažādas vēstules...
Ziema
Z
LNT vēstulē teikts, ka «Diena ir komercmedijs, kurš iejuties sargsuņa lomā, bet īstenībā sen jau ir partejisks. Tādēļ, LNT vadība neuzskata par vajadzīgu ielaisties partejiskās debatēs.» PILNĪGI TAM PIEKRĪTU! Piekrītu arī tam, ka Haralds nedrīkst ierunāt rekl'mas, to nedrīkst neviens ziņu cilvēks.
Narciss
N
Bija jau gadījums arī ar I.Elksni - viņa vienlaicīgi mācīja politiķus izvairīties no neērtiem jautājumiem un reizē arī vadīja 100.pantu, kur reizēm piedalījās tie paši politiķi. Parunāja, parunāja par šo interešu konfliktu, un viss noklusa. Tagad Burkovskis. Jāsaka, ka savas darbošanās sākumposmā viņš bija sakarīgs raidījuma vadītājs. Tomēr puisim sakāpa galviņā. Bet tā jau laikam visiem maza auguma cilvēkiem - par varītēm gribas būs lieliem - ja nav padevies augums, tad vismaz kaut kā citādi.Tā viņa paštīksmināšanās un zviegšana mani attur no rīta raidījumu klausīšanās, lai arī cik interesants viesis būtu uzaicināts. Pavisam cita atmosfēra, kad raidījumu vada E.Jansons - brīvi, atraisīti, korekti. Tā kā LNT šī kanāla vienpusīgās orientācijas dēļ neskatos, tad neizteikšos.
kl
k
Geka ir Jaunā laika ieliktene. Attiecībā pret Streipu gan neesmu dzirdējusi nevienu publisku izteikumu. Tā ka te Gekai muldēt vajadzētu vismazāk.
Dace
D
Sliktākais ir tas, ka pats Burkovskis sācis justies tik izcils,ka var nelaist pie vārda sarunu partneri, "gudri" izteikties par jebkuru jautājumu, mētāties ar asprātībām, kas ļoti bieži ir cilvēkus pazemojošas! Nenoliedzami viņam ir talants, bet vajadzētu nedaudz vairāk paškritikas! Nepatīk man arī tā kampēju kompānija, bet Burkovskim tas ir darbs, par kuru samaksā! Nu varētu jau arī reizēm sirdsapziņu (ja tāda ir!) nolikt pretī naudai
Diāna
D
Interesanti ir lasītāju + un - samēri... Tas nozīmē, ka ļaunums jau ir noticis: ilgstošā Burkovska "performance" sabiedrību pieradinājusi pie domas, ka tas ir pilnīgi normāli: pārkāpt likumu un jaukt žurnālistiku ar reklāmu un saiedriskajām attiecībām. NRTP vienreiz ir darījusi to, kas tai ir jādara.
Buba
B
Vai Burkovskis pirmais vai pēdējais, kas neiztur pārbaudi uz naudu .... Diemžēl pierādījies, ka varonis pat oranžu s... gatavs reklamēt kā superīgu vērtību.
!!
!
Smagos noziegumos apsūdzētais Ēķis pirms kāda laika publiski bazūnēja, ka reklamēs tikai Ušakovu un Šleseru, arī Tautas partija esot ok. (sk. 12.03.Telegraf). Tāpēc nevajadzētu citus vainot partejiskumā.
vilis
v
Es LNT skatos reti.Bet kopšĒķis vada PLL vispār neskatos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas