Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Pabriks valdības darbu vērtē kā profesionālu; parlamentāriešiem trūkst pieredzes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.Moriartijs
D
Ja tik jus Pabrika kungs zinatu ko par jums runa rakstniece Nora Ikstena ar savu dzivesdraugu. Esot pat ieraksti.
AIZMIRSU
A
kaa sauca tos viirieshus,kuri pashi par sevi tiiksminaas?Man ar tiem sveshvaardiem taa gruutaak,reti jalieto.
Padumjā Latvija
P
"Pabriks valdības darbu vērtē kā profesionālu..." . Ja valdības mērķis ir valsts iedzīvotāju terminēšana, tad jau tiešām, stipri profesionāli...
vēsturnieks
v
Protams, ka Pabriks slavē valdību!:) Sevi piesaucis pat divas reizes - gan doktors, gan ārlietu ministrs. Nu ļoti profesionāls! Zobi gan joprojām šķībi. Kā bija studiju laikā, tā arī tagad - visprofesionālākajam valdības ministram:))
Pē!
P
Tev tā skauž, ka acīs cērt! Tikai un vienīgi skauģis var ko tādu pateikt!
  • 0
  • 0
KOBRA
K
PAREIZI STRĀDĀ VIENĪGI UNGĀRIJAS VALDĪBA !!! MŪSĒJĀ BRISELEI TIK BUČĀ DUPSI !
Kā ta ne
K
Te gan laikam bišķi kļudījās par 100 Miljardiem, bet lietas būtību tas nemaina! Международный валютный фонд хочет увеличить свои ресурсы на $600 млрд, чтобы кредитовать страны, пострадавшие от последствий европейского кризиса, сообщают источники. Квоты государств-членов МВФ Непосредственно на кредитование пойдут $500 млрд, еще $100 млрд останутся в качестве «подушки безопасности». Фонд подсчитал, что через 2 года дыра в мировой экономике составит $1 трлн. Это пессимистичный расклад. Lūk būs mums parādi, verdzība un čips zem ādas piedevām! Ar suņiem jau sāk, turpinās ar vergiem!
  • 1
  • 0
L.Grantiņš LRTT&H-86
L
Skat, tikai zelta pulkstens zelta ķēdē, superdārgs gredzens.. domāju, ka šim ķēmam vēl trūkst zelta zobi... .
Dace
D
Pabriks pēc prezidenta izskatās! Forši!
Jelgavnieks
J
Man arī liekas, ka šoreiz valdībā strādā daudz profesionālāki cilvēki kā līdz šim. Saeimā strādā, ja tā var salīdzināt, partiju suņuki, kuri mazāk domā par valsti kopumā. Visa tā sakarā neuzskatu, ka ministram jābūt kādā partijā, tieši otrrādi: bezpartejiskais ir daudz neatkarīgāks!
Vārds
V
Tepat portālā blakus šim rakstam ziņa par to, kā "profesionāļi" nodzīvojušies līdz eirofondu slēgšanai. Dombrovskis profesionāli melo par to, ka nu nevienā acī, nekādu konsolidāciju vairs nebūs, Vilks profesionāli pļurkst par pēdējo (jau kuro pēc kārtas) konsolidāciju. Tiešām, profesionāls jenotu cirks ne valdība.
Ei!
E
Netaisi no oda ziloni!
  • 0
  • 0
Dr. Moriartijs
D
O, divi doktori,divi sekretāri un trīs bijušie un esošie- procesu vadība notiek tiešām profesionāli, ar jūsu palīdzību mēs pārvērtīsim zemi tuksnesī un cilvekus- ēnās
Pabriks pareizi domā
P
Kamēr deputātu kandidātu izvēle ir partiju monopols,viņi tiešām pārstāv tikai partiju,nevis tautu! Būs vismaz skaidrs,kuru partiju katrs pārstāv!
Ezis
E
Vārds vietā ir "valsts" sastāv un visi pārējie iedzīvotāji. Partijās satāv 1% varbūt iedzīvotāju.Sanāk mums ir uzurpātoru valdība,kas nevar iztauņāties ar uzblīdušo ierēdniecību.
  • 2
  • 0
ff
f
iedzīvotāju skaits samazinās diezgan profesionāli
Tā tik turpināt!?
T
По мнению статистиков, демографический упадок обусловлен как перевесом смертности над рождаемостью, так и миграцией. При этом, по их данным, за счет низкой рождаемости Латвия потеряла за истекшее десятилетие 119.000 человек, а за счет миграции - еще 190.000. Некоторые регионы вымерли на целую треть. В первую очередь, это относится к Латгалии, потерявшей 21,1% населения, и к Видземе (минус 17,5%). Зато, за счет тяготения жителей из нищих окраин в центральный мегаполис, количество проживающих в окрестностях Риги выросло на 3,2%. Te lasiet vairāk: Среди признаков геноцида есть следующая формулировка: "предумышленное создание жизненных условий, рассчитанных на полное или частичное физическое уничтожение какой-либо национальной, этнической, расовой или религиозной группы". Разве политическая элита Латвии не создала такие жизненные условия, при которых страна потеряла за 20 лет почти четверть своего населения? Владимир Веретенников: Будущие пенсионеры в Латвии: работать без пенсии до смерти?
  • 0
  • 0
Eroci-pe kajas-njemt
E
Lai vēl vairāk sekmētu valdības darbu, pēc Pabrika domām, tiem ministriem, kuri vēl nav izvēlējušies partiju, būtu labi to izdarīts, "lai būtu skaidrs, ko viņi pārstāv". -------------------------------------------------------------- Ak tad Pabrikam nav skaidrs, ko pārstāv ministri, kuri vēl nav izvēlējušies partiju? Tiešām, varbūt viņi pārstāv trolli Muminu, vai varbūt Jonu Blundu? Kāds trakums.
zigis
z
kaa patiik sevi slaveet! Kas par dziesmu!
XXL
X
Struktūrfondi nogriezti -kur nu vēl profesionālāk? Kas vispār ir jāizdara, lai nogrieztu struktūrfondus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas