Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - Alvis Hermanis cīnās pret krievu šovinistiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Art
A
Dauka saka:"naivie streicss un hermanis - kārtējie vientieši, kas atļāva sevi izmantot par kājslauķi krievu nacistiem, kuriem Artmane rūp un ir vajadzīga tieši šiem pašiem nolūkiem. Par KAsparu D. - jūs mīlais cilvēk gan atradāt, kam paraudāt uz pleca .." Ak Dulais Dauka...
Art
A
"Uzskatu ,ka valstij ir jāreaģe uz tādiem apvainojumiem kā ,,fašistiskā Latvija,, un jāiesniedz Krievijai nota ,par valsts publisku apvainošanu masu medijos!!! Cik ilgi var .atļaut krieviem dirst uz mūsu valsti???!!!Līdz riebumam šovinistiska tauta!" Zatlera laikā ? Tu ko — smejies? Atgādināšu Zatlera padmujo uzstāšanos kura viņā rausta valodu: «es nobeigšu, ar pārfrāzētiem, mūsu rakstnieka Blaumaņa vārdiem: „ Manas gods ... i... bi... manas tautas gods!”»
K1
K
Vēsture 14. Novembris 15:01 (2006)to, ka biedrs Dimiters savulaik pārdeva vasts piešķirto dzīvokli(Kr.Barona/Pērnavas stūrī. Un šo Staļinlaikā celtās mājas dzīvokli Unibankai un tiešām tur drīz ievācās ši banka. Cilvēki zina teikt ,ka pat divi dzīvokļi esot bijuši. Un vēl gatavs bija pārdot Murjānu namiņu. Pieticība šai ģimenei ir svešs vārds. Cik daudzi Krievijas slaveni aktieri pensionāri nedzīvo trūcīgi. Diez vai viņiem piederēja namiņi un dzīvokļi, ko viņu parazītveidīgajiem bērniem pārdot. Paldies A. Hermanim par drosmi kaut arī tā ir cīņa ar vējdzirnavām.
jānis
j
mācītājs gan,pat no kanceles runāja.
ZZZ
Z
Dimiters ir viens suuda braalis - izlasiet delfu arhiivaa rakstu "Jā, taču" par to, kaa vinjsh staasta, ka vinjsh un vinja gjimene paartiek no maates pensijas - taadeelj vajagot lielaaku atalgojumu aktrisei!!! Cilveeks labaakajos speeka gados un darbspeejas vecumaa!? Atnjemt maatei peedeejo, kas vinjai pieder!? To var tikai peedeejais lops un maita! Atvainojiet, bet tas ir vienkaarshi PRETIIGI!!! Taa liekuliiba un paarnjirgtie gjiimji Krievijas TV shovaa maates beeru dienaa... ko taadu vispaar ir neiespeejami iedomaaties! Un, tu, maita, veel diedelee naudu no valsts...diedeleeji no cilveekiem... PAT, ja shai apburoshajai un cieniijamajai aktrisei iedotu vairaakus miljonus, ko vinja nepaarprotami buutu pelniijusi, tu kaa paraziits to naudu vinjai atnjemtu, bet vinjai nepaliktu ne plika grasha... Kaa veel zeme taadus cilveekus tur... KAUNS!!!
zombis
z
redzēju šo raidījumu.....Latvija ir pilna ar dimiteraveidīgiem pseidopatriotiem,kas kā utis ir apsēdušas visu Latviju,meklējot siltākas vietiņas.....un šizofrēniķu ari netrūkst!!!
Lāpītāja.
L
Beidziet cepties! Visu vienā maisā bāžat.To, ka Kaspars Krimuldā baznīcas naudu izšeptēja un tāpēc ticību nomainīja to zin visi kas nebija slinki par to avīzēs lasīt,bet mācītājs jau nu gan viņš nav bijis cik zinu, jo to amatu tik viegli ieņemt nevar, kaut gan kas to zin kā ir bijis tajā pirmo pārmaiņu laikā, varbūt ka bija ar, bet tomēr domāju, ka drīzāk viņš bija draudzes priekšniek vai kas tamlīdzīgs.Un tas ka mātes bēres pārvērta par politisku šovu tiešā nozīmē arī viņam grēka nastu tikai palielina,bet tas jau viņam...Artmane savu grēku nastu jau izsāpējusi...un lai viņai miers....jo aktrise viņa bija laba, tas ka bieži vien ļoti talantīgi un ģeniāli cilvēki kādā jomā dzīvē ir bijuši ar neciešamu raksturu, tas ir vēsturē vispārzināms fakts (Vāgners,Pikaso utt.) bet tas jau nemazina viņu talantu un devumu mākslā.
jānis
j
beidziet cepties par tiem šarikoviem Krievijā un ,diemžēl,arī Latvijā. kas attiecas uz Dimiteru,tas ka viņš ,esot mācītājs Krimuldā apzagās,ir fakts,ko zina katrs krimuldietis.
ronis
r
ja tā tava krievija tik ļoti mīlēja Artmani, tad kāpēc viņu neapzeltīja ,neuzdāvināja villu Jūrmalā, mersedesu bet izmanto nabaga cilvēku kā politisku ieroci ? Redz atšķirībā no latviešiem, kam tiešām kultūrai naudas vienmēr pietrūkst, krievijai ir pofig viņas bijušie aktieri, opernieki uc. zvaigznes. pasaki,kuru aktieri no vecajām zvaigznēm krievijā atbalsta ?
trakokrekls
t
taa Liiga Dimitere tiesaam izskataas kaa no trako nama izbeegusi, varbuut vinai dereetu atbeegt turp atpakal????
pustrakā vecene....
p
..to kristieti?????????? kasparu dimiteru ar visu viņa ..hm ...valsts nevar bezmaksas pārbaudīt Tvaika ielas ārsti???ja nu kādam cilvēciņam nav godaprāta tad biedram Kasparam Dimiteram tā nav noteikti!!!!!Un vai normāli nebūtu ja mēs ''dziļi piekāstu'' ko domā visi šie alksnēni ,kaspariņi..un lielkrievu šovinisti!!!! Cepuri nost A.HERMAŅA priekšā!!!!
A.
A
Man liekas stulbi strīdēties savā starpā kurš pārkrāsojies, kurš ne. Manuprāt, latviešu lielākā problēma šobrīd ir grūtības attieksmē pret savu vēsturi. Mums beidzot būtu jāsaprot, ka to, kas bijis mēs nespēsim mainīt nekad, tai pašā laikā mums ir jāpieņem, ka sarkanie strēlnieki, meža brāļi un visi citi ir bijuši mūsējie, respektīvi, latvieši. Tikai pieņemot un saprotot mēs varam turpināt dzīvot tālāk, nemetoties no viena grāvja otrā. Protams, ir jāveicina sabiedrībā diskusijas par dažādiem notikumiem un tie jāanalizē, kā arī jāmāca vēsture skolās un ne tikai vienpusēja, kas tajā brīdī vēlama attiecīgajai varas elitei, bet arī tās pretrunīgā un skarbākā daļa.
v'ēsturnieks
v
Pareizi! Padomju laikos visi gāja un vēlēšanās balsoja par vienīgo partiju. 99,9 % ja nebija iespējams aiziet visiem, kaut vai pases aiznesa un nobalsoja par visiem. Un nebija visi komunisti pēc pārliecības, bet gan - "nokrāsojušies" par komunisma atbalstītājiem. Citādi nevarēja, bailes par sevi un tuvajiem, kaut pretīgi. Gods tiem, kas arī tajos laikos bija citādi! Vairumam tikai Atmodā tā krāsa nomazgāta.
kā to ņem
k
Par čekistiem nezinām, jo dokumentu nav, bet klačas nav pierādījums. Par "pārkrāsotajiem komunistiem" - tā var nosaukt jebkuru 80. gados dzīvojošu cilvēku. Tā 80. gados neviens nav dzīvojis bunkurā ar mašīnpistoli un nekādus padomju garnizonus nav sagrāvis, tad katram atmodas laiku cilvēkam var pielīmēt etiķeti "pārkrāsojies komunists". Nav jau nekā jauna šinī pasaulē. Kad Kromvela laikos bija uzvarējusi angļu revolūcija un padevās pēdējais karalim uzticīgais garnizons, šī garnizona komandieris teica saviem sagūstītājiem: "Tagad jūs varat kauties paši savā starpā, kamēr cits citu nobeigsiet!"
Millija
M
Tas liecina tikai par labu Artmanei un viņas dēlam, ka viņi nebija tai tautas frontē. Labi zinām, cik daudzi čekisti un pārkrāsojušies komunisti bija salīduši tai "tautas" frontē...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Krievijas prese godina Artmani un vaino Latviju


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas