Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta ar FOTO - Zatlers Kazahstānā godina represētās latvietes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oskars>Bins
O
Nu tādu MĒSLU kaudzi , kā VALDĪBAS DEPUTĀTI Latvijas spogulis uz mani NEPARĀDA.
Bins
B
Paskaties spogūlī un tu ieraudzīsi mēslu !
kaapeec neatgriezaas Latvijaa
k
Kas neatgriezaas 1920. un 1921.gadaa, veelak vairs neljaava.
apache
a
Šādas memoriālās plāksnes būtu jāapskata tiem, kas tagad taisa biznesu ar Krieviju un saka, ka ekonomiskās attiecības ir jāuztur un ka Latvija ir tikai tranzīta mezgls. Jūsu domubiedri 30.-40.gados, kuriem Latvija šķita slikta un Krievija laba, visi ir saberzti lāgeru putekļos kopā ar sievām un nevainīgiem bērniem.
Oskars
O
Man kautkā neticas,kad KRIEVI ATĻĀVUŠI TUR REPRESĒTIEM PIEMINEKLI UZCELT,drīzāk pēc uzrakstiem tas atgādina KOMUNISTU ATMIŅAS VIETU pie ražas novākšanas,prezidentam brilles jānomaina.
no lombarda
n
Līdz ar Auroras šāvienu Krievijā pēc Ļeņina pavēles tapa koncentrācijas nometnes. Tajās gāja bojā ap 50 000 000 galvenokārt Krievijas cilvēku (Solžeņicins). Protams, viņu vidū Krievijas latvieši. Visi nobendētie, badā, salā noslepkavotie būtu jāgodina, tomēr vai šai gadījumā nebūtu jārunā par sieviešu godināšanu ar latviskiem uzvārdiem, kamēr nav pārliecības par neapšaubāmi latviešu vīru sievu tautību.
antiņš
a
Tomēr nav apkārtbraukāšana vienmēr tikai izklaide, komsijas veikala prečzinei šitāds pasākums sakostiem zobiem, bet jāpārcieš.
Zigurds
Z
Es skaitījos uzvarētāju pusē. No mans rotas 150 latviešiem, uri devas šī piemnekļa ideju vārdā uz fronti, dzīvs palicis esmu es viens. Nupat man bija saruna ar leģiona veterānu. No vņa rotas vairāk par 100 latviešiem, dzīvs palicis tikai viņš viens. Šis pieemineklis ir simbols tiem, kuru dēļ gāj bojā vismaz pusmiljons latviešu. Ši siena parāditu ko latviešiem uzskatāmi, vārdiski, taustami maksāja šī "uzvara". Siena Astana ir vēl viens uzskatās pierādījusm tam, ko tas mums maksāja. Lai zinātu ko mums sola jaunie staļini un viņu reabilitētāji. Tāpēc tai sienai jābūt! Bet tankistam nevajadzētu uzdot šādus nepārdomātus jautājumus.
laika vecis
l
Vai tad nu tie latvieši, kas līdz pat 30.gadiem palika boļševiku Krievijā, nevis brauca mājās uz Latviju, neredzēja un nezināja, kādā teroristu valstī viņi dzīvo...
Dārznieks> panzerkampf...
D
Sakars tāds,ka WW2 šis piemineklis joprojām ir skarbs atgādinājums latviešiem, ka viena no šī kara izraisītājām - divu okupācijas varu pēctecībām joprojām cenšas noturēt ietekmi un legalizēt okupāciju kā neko nebijušu. Kā saka Prezidents Zatlers - ...šādus notikumus nedrīkst aizmirst un ir jādara viss, lai nekad šādi notikumi neatkārtotos. P.s. Dr.Zatlers zina daudz daudz vairāk par ierindas cilvēkiem un viņa argumentā ir vērts ieklausīties.
panzerkampf.org
p
Kāds sakars Uzvaras piemineklim ar tiem latviešiem, kas aizgāja bojā WWII?
Zigurds Mežavilks
Z
Daudzkārt esmu rosinājis ka ap vai gar tā saucamajam uzvaras piemineklim, jāuzbūvē siena, kurā iegravēti visi WW2 kritušie un okupācijās bojā gājušie latvieši. Tāda siena jau sen ir Amerikā Nacionālajā kapsētā, Krievijā, kur apglabāt vācu karvīri un tagad, redziet , pat tālajā Astanā. Latvieši ir īsti šmurguļi, nespējot atcerēties savus bojā gājušos. Toties citi šmurguļi izdomā kautkadas neko neizsakošas, bezpersoniskas skulptūras , domājot tikai par honorāru un 10% kukuli pasūtītājiem. Visam jābūt personiskam, lai piederīgajiem būtu vieta, kur nolikt ziedu, iedegt svecīti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas