Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Danu Titavu izslēdz no "Jaunā Laika"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
i
i
Es saprotu ka tautai nav jazina ko mal ieksa desas un kas ir ieksa politika, bet tomer butu interesanti uzzinat ko tadu sadarija Titavs ja so izmeta no partijas neskatoties ka pats Repse ir gatavs nogulties uz sliedem braucosa vilciena prieksa lai tikai aizstavetu Titavu.
ieva
i
interesanta tendence Latvijā vērojama attiecibā uz tiem ,kurus nominē par "pelekajiem kardināliem".... Ilgus gadus tika tiražēts mīts garīdznieku aprindās par JURI RUBENI..-kā pelēko kardinālu... Jasāk domāt, ka šī noslepumainā palama ar laiku varētu kļūt vērtīgāka par oficiālajiem valsts apbalvojumiem...; )
nu, ja dadumāji ...
n
agrāk tā kā par maz redzējis jūties :P
nu, ja dadumāji ...
n
... un vēlāk skaties .... :P
nu, ja dadumāji ...
n
"lapsa 04:25 tik un ta Latvija no mesliem tik driz ara neizklus, parak sasmirdusi ir ta bedre, bet balsojot par Vienotibu vismaz ir daudzmaz skaidrs ka Latvija paliks Latviska, un tas jau ari ir galvenais. Kas notiks velak skatisimies." TIE MĒSLI UN SASMIRDUSĪ BEDRE un FALŠAIS LATVISKUMS caur BAĶKĀM UN VIENOTĪBU jau ir VIENS UN TAS PATS. Rij un baldei !
un pat, ja tā
u
"Heks 13.02.2010 22:11 Strādāju savulaik jopā ar Titavu. Reti pretīgs tips." A VISU TA LAIKU DA ČAGO LABS BIJA ......
vienotība ap sponsoru.
v
Saskaņas centru balsta Ventspils oligarhs Stepanovs. PiSu - arī. Kas vēl nav skaidrs? Latviešu antiņi vēlēs par Vienotību, lai SC netiek pie varas, un ievēlēs tos, kam jau tagad nolikts iet ar SC, līdzko rodas tāda iespēja..
:):):)
:
vienkārši,sākas cīņa par mūsu balsīm----jāsāk gatavot mutautiņi,jo tik daudz eņģeļu parādīsies,ka bez asarām neiztikt...
Dihlofoss
D
Titava kungam jāpriecājas, ka viņš nepiedzima gadus 300 agrāk. Toreiz tādi intriganti, ausī čukstētāji un plēkie kardināli ņēma ļoti nelabu galu tikklīdz viņu patrons krita nežēlastībā.
lapsa
l
tik un ta Latvija no mesliem tik driz ara neizklus, parak sasmirdusi ir ta bedre, bet balsojot par Vienotibu vismaz ir daudzmaz skaidrs ka Latvija paliks Latviska, un tas jau ari ir galvenais. Kas notiks velak skatisimies.
Viedoklis
V
Ir intuitīvi patīkamas personības un nepatīkamas personības. No diezgan daudzu ļaužu viedokļa Titavs bija ļooooti nepatīkama personība. Izslēgt ir viens, otrs svarīgs lemums būtu "izolēt". Kopumā - Titavs bija pretīgs tips, kuru vajadzētu izolēt. Lai paņem līdzi Jaunupu, tas ir otrs tāds pats. Bez šiem 2 un vēl Repšes JL izredzes varērtu būt augstākas.
...WITH TITAVS AND - FOREVER!
.
Papildinu rīta pusē teikto - tagad lai tik Dans vēl apvienojas ar Liepnieku, ar visuvareno un nepārspēto Vairu, pasauc klāt vēl okšķerīgo Ingunu klāt - un jauna "sapņa" partija gatava! Tā sacīt jāsaka - Slātava, t.i. Latvija, neko citu kā palikšanu Čangalienas novadā nav pelnījusi! Heijā!
Heks
H
Strādāju savulaik jopā ar Titavu. Reti pretīgs tips.
tetris
t
"Partijas biedriem esot apnicis, ka Titavs JL vārdā visiem kaut ko sola," teica kāda JL Saeimas deputāte. ====== Un kā JL tagad taisās darboties Vienotībā? Tur, starp citu, Kristovskis solīšanā sacenšas ar Šleseru. Tad jau slēgs viņu ārā no Vienotības? Un kā būs ar Štokenbergu, kurš iestājas par progresīvā nodokļa ieviešanu, pretēji JL? Aizliegs viņam paust savu viedokli? Tas taču ir atšķirīgs! Vai nu tās izslēgšanas lietas nav izrunātas - piemēram, noteikt, ka Tītavs var nākt klajā ar savu viedokli, bet nevis runāt JL vārdā. Vai, kas ir ticamāk - Tītava izslēgšana ir pasūtīta/sarunāta apmaiņā pret kaut ko.
nejaušais
n
Sen bija laiks to izdarīt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas