Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

papildināta - FOTO: Noslēdzas Zatlera vizīte Kazahstānā

Svētdien, 5.oktobrī, noslēdzās Valsts prezidenta Valda Zatlera valsts vizīte Kazahstānā.

Valsts vizīti Kazahstānā Valsts prezidents vērtē kā izdevušos, norādot, ka izvirzītie mērķi sasnieguši, informē Valsts prezidenta kanceleja. "Globālā ekonomiskā situācija liek meklēt jaunus biznesa risinājumus un jaunus tirgus. Domāju, ka pēc vizītes un biznesa foruma, kuru atklājām kopā ar Kazahstānas prezidentu, mūsu uzņēmēji šajā valstī varēs strādāt droši. Kazahstāna ir iespēju zeme, un turpmāk tikai no pašiem uzņēmējiem būs atkarīgs, vai un kā viņi šīs iespējas izmantos," uzskata V.Zatlers.

Līdztekus veiksmīgam ekonomiskajam dialogam arī sarunas ar Kazahstānas prezidentu Nursultanu Nazarbajevu par abu valstu turpmāko politisko dialogu bijušas veiksmīgas un konstruktīvas, norāda prezidents. Viņaprāt, Kazahstānai uzticētā EDSO prezidentūra 2010.gadā ir pierādījums valsts reformu ceļa pareizībai, izpratnei par turpmāko attīstību un apņēmībai veicināt EDSO principus un vērtības. Savukārt Latvija Eiropas partneriem var sniegt zināšanas un padomu, kā labāk īstenot izvirzītos politiskās un ekonomiskās sadarbības mērķus.

Valsts vizīte Kazahstānā norisinājās no 2. līdz 5.oktobrim. Turpmākajās dienās Valsts prezidents ar kundzi valsts vizītē apmeklēs Uzbekistānu un Turkmenistānu.

(papildināts viss teksts, pievienoti foto)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas