Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - KNAB veicis kratīšanu Rīgas satiksmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece.
Z
Pajautājiet Vilnītim,kapēc nodarbojas ar KNAB reorganizāciju un nebija laiks pievērsties Daimler kukuļošanai
sakritība
s
Vai nejauši, ka Inesei Vaiderei pie partijas piederības aizmirsies pielikt vārdiņu (TOLAIK TB/LNNK)
daunitis
d
Diemžēl, kā jau visas KNAB skaļās aktivitātes, arī šis ,,iebrukums'' neizskatās pēc tāda, kas varētu vainagoties ar notiesājošu spriedumu. Interesanti, vai Rīgā tiek uzņemta kaut kāda burlaku filma ar Potapovu Strīķes lomā?
MIR, DRUŽBA, ĢINAMA!
M
knab logo vairāk piestāvētu kādas hockey club maikai
....
.
ģeniāli! ļauj pusgadu visus dokumentus noslēpt un sakārtot, un tad veic kratīšanu!?! To vajadzēja darīt uzreiz, kad tikko tikai DAimler skandāls izskanēja...
Annija
A
Knab lai tik turpina tādā garā!
pamela
p
Valstī varētu izdalīt atsevišķas kastas,mafijas,klanus - kopā ASTOŅKĀJI ,kuri nav потопляемые ,tādi valsts valstī. / Benhems,Lembergs,Vašķis utt./ Lai dara ko grib,bet ne izmesti no varas,ne tiesāti,BET "svoi v dosku !".Cilvēki,kuru rokās ir zirnrkļa tīkla visi gali,ja vienu šķetinās, IZIRS viss musturs. Tāds jau gadu desmit ir lielākais zaglis,korumpants Pundurs.Droši,ka šis vāc jau jaunus "Stipendiātus",jo daudzi vecie izmesti un salīduši pa alām / padomēm,valdēm utt./Cik miljonu valsts ieekonomētu,JA Hūte sen jau sēdētu,bet viņš TURPINA un bez Maizīša Puzes Kalnmeiers drīz slēgs kaimiņa DOSJĒ. Nav jau buljona kubiņi ,ko nozaga bomzis! Ir jāpieņem mēri pret Hūti,kā Ēģiptē pret Mubaraku. CIK var tautu "drāzt"/ atvainojos!/?
ļoti iespējams
ļ
Vai tas jāsaprot kā brēciens: "ķeriet zagli, zaglis bēg!"'
dakots
d
mjāāā....par Daimler kukuļošanu bija zināms pagājušā gadā....vai tik tiešām tik liels laiks bija jādod Rīgas Satiksmes amatpersonām , lai likvēdē pēdas un visus galus ūdenī ? ...Ko , Knāābi ? ...nevarēja pacelt pakaļu un uzreiz pēc amerikāņu publiskotās infas uztaisīt šmonu pie Bemhena ? ....ko tu knābi pēc pusgada tur vēl ceri atrast ? :)))...ibio, izmeklētāji atradušies
Žuks
Ž
Tad jau pēc Jūsu domām - labāk ļaut zagt un kampt, un neko nedarīt, lai to novērstu!
pārdomas
p
Ko Dienas žurnālisti tik ļoti vēlas šajā sakarā runāt ar N. Ušakovu? Zvaniet lūdzu šiem cilvēkiem: Andrim Bērziņam (tolaik LC), Andrim Ārgalim (tolaik TB/LNNK), Gundaram Bojāram (tolaik LSDSP), Jurim Rītiņam (DPS), Jurim Visockim (LC), Inesei Vaiderei (TB/LNNK), Sergejam Dolgopolovam (tolaik TSP), un Aivaram Kreitusam (tolaik DP), Lindai Baltiņai (LC), Guntim Pilsumam (Labklājības partija) un Ivaram Zarumbam.
Sieva Spilva
S
vai bemhenam jau jakalte sausini cietumam?
Valdis
V
Sen bija laiks to kantori izrevidēt!
Jukums
J
Te nu aizturētājiem jāpasaka skaidri - vai nu sapūsi cietumā vai arī izdosi visus līdzdalībniekus un liksi galdā visu sev zināmo informāciju arī par citiem gadījumiem. Un ja ko noklusēsi, tad pieliksim Tev kamerā kādu čekotilo vai tamlīdzīgu kolēģi. Ir jadara viss un japielieto visas metodes lai beidzot šos tautu apzagušos mūdžus visus paņemtu ciet!
I.Gr.
I
Vaacija ir eksporta naacija. No eksporta atkaraajaas liela dalja no valsts ienaakumiem un miljoniem darba vietas. Bija laiks, kad dotos kukuljus pat vareeja atvilkt no firmas ienaakumiem, kas apliekami ar nodokljiem. Tagad vaacieshi apkauneejaas, to vairs nedriikst. Peedejaa laikaa baiga bija Siemens kukulju afeera. Firmai bija tam noluukam pat lielas "melnaas kases".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas