Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Par Flika un Šlesera līgumu Dombrovskis vēršas Ģenerālprokuratūrā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kuras partijas izraisija krizi
K
Šlesera parakstītais ligums ierobežojis valsts kā vairākuma akcionāra tiesības brīvi bez jebkāda ierobežojuma īstenot savu vairākumu. TAS IR NELEGALS LIGUMS UN ŠLESERIM KĀ ATBILDĪGAM MINISTRIM IR JASEZ CIETUMĀ PAR NELEGALO PRET VALSTS RICĪBU!
alberts
a
77 x atkartoju,ka NEVIENA "apvienība" brīnumus neradis un labklājību uz brokastlaiku ne tik.Tapec izvēlos un lie3ku priekšā VISIEM izvēleties VL-TB/LNNK,kuri staves par LATVIJU pretī Urbanovičiem,Mamīķiniem,Kobanoviem ,Ģiļmņiem un parejies taml.tipiem.PAR VL-TB/LNNK!!!
Ieteikums priekš hi
I
Sasveicinoties vienmēr paraut augšā kulaku proletāriskā sveicienā un nobrēkties "Gods kalpot Šleseram! Cieti!!"
tax-mans
t
Tā AŠ laikam centās nobruģēt sev UZVARU gaidāmajās vēlēšanās...Goda vīrs ar "labām" norvēģu valodas zināšanām, bet uz pašu valsti viņam tpu,tpu...nu un tāds te vēl gribl mūs vadīt??? Bankrots būs jau pirmajā nedēļā!!!
Co
C
"Līgums tika nedaudz konkretizēts" CIETI!
nfs
n
Kā Tev liekas -- vai ar mazākuma valdību lāčuks var kaut ko izdarīt. Loģiski, ka viņš var bloķēt tikai brutālu valsts izzagšanu. Bet nav nekādu cerību ar mazākuma valdību sākt rīvēt lielos zagļus. Tādēļ vienreiz jānobalso tā, lai Vienotībai ir iespējas brīvi rīkoties.
nfs
n
Tava runa izklausās pēc agonijas -- faktu nekādu, argumentācijas nekādas, vienkārši vulgāra bļaustīšanās. Skaidrs ir viens -- ir jābūt ļoti tuvam PLListam, lai tik dedzīgi aizstāvētu zagļus. Es ceru, ka Vienotība vēlēšanās iegūs 51 balsi un pēc tam visus pēc kārtas rīvēs, sākot ar cieto un beidzot ar mākoņtēvu.
Lelle
L
Labrīt, lāčuk! Izskatās, ka Tu neesi vēl atmodies! Paskaties kā valsts ierēdņi turpina raut nāsīs valsts naudu! paskaties kas darās pašvaldībās! Visur bardaks.
f
f
Ātri gan Dienas žurnālisti rakstu papildināja ar pēdējām divām rindkopām :) kur, protams, protams, AŠ nomazgāts balts. Nesen bija dokumentālā filma, kurā stāstīts par to kas notika Vācijā 30. gados.
borcinsh
b
driz cietumaa brivas vietas nebus ! bet par visu kofiscetu naudu varesim nopirkt SVF un EuropejasBanku !!!
Ko juus
K
Viens nobarojies farcovshchiks ar padomju profenes izgliitiibu te juus chakaree, bet juus par viigjes lapu Fliku... Rociet dziljaak - tur jaabuut veel kaadiem teeliem jo buldozeram vienam taadas mahinaacijas diez vai ir pa speekam.
kurzemnieks
k
Secinājums - Gerhards, piesedzot Fliku , ir pamatīgi degradējis TB/LNNK!
Juhans
J
Nu, ko tad cepieties, kungi? Draudzīgi jādzīvo mazajā Latvijā. Pat ezītim skaidrs, ka - "kas vēju sēj, tas vētru pļaun".
Ontons
O
Ko tu neteiksi BANDĪTA dēls šlesers ČAKARĒ Latviju visos caurumos? kaut kas traks! Bet to airbaltic fliku jau sen vajadzēja ar SŪDAINU koku patriekt no Latvijas!
pani Monika
p
Nu tad beidzot, pan Dombrovski! Lepiej późno niż wcale.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas