Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

papildināta - Policija: par viltus meteorītu izmeklēšanas nebūs

Valsts policija negrasās rosināt kriminālprocesu pret mobilo sakaru operatoru Tele 2 un arī nepiedzīs kompensāciju par morālo kaitējumu viltus meteorīta lietā. Šobrīd tiek aprēķināti radušies papildus izdevumi, aprēķinātā summa tiks iesniegta Valsts policijas (VP) vadībai, kas rīkosies tālāk, pastāstīja VP Vidzemes reģionālās pārvaldes priekšnieka palīdze Ilze Ungure.

«Morālo kaitējumu? Piedodiet, tad jau mums jāpiedzen kompensācija par morālo kaitējumu no katra viltus zvanītāja par spridzekļiem. Mēs nenolaidīsimies tik zemu, lai prasītu naudu par morālo kaitējumu,» izteicās policias pārstāve. Viņa nenosauca iespējamo summu, kāda varētu tikt piedzīta. Iepriekš izskanējis, ka tie varētu būt divi līdz trīs tūkstoši latu. Savukārt Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Vidzemes reģionālās brigādes komandieris Jānis Skrastiņš norādīja, ka ar naudu nevarēs kompensēt morālo kaitējumu, taču dienests atradīšot citu veidu, kā parādīt kompānijai _Tele 2_, ka tā rīkojusies nepieņemami.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam viltus meteorīta operācija izmaksājusi ap 3000 latu, - šorīt intervijā telekompānijas LNT raidījumā 900 sekundes sacīja iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL). Rēķins noteikti tikšot izrakstīts vainīgajiem.

Savukārt laikrakstu Neatkarīgā Rīta Avīze Nacionālo Bruņoto spēku (NBS) preses pārstāvis Normunds Stafeckis informējis, ka NBS izdevumi varētu būt aptuveni 10 000 latu.

(papaildināta ar L.Mūrnieces teikto)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas