Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

papildināta - Sudraba: ir jādiskutē, vai visi prezidenta izdevumi jāapmaksā nodokļu maksātājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecā
v
Pilnīgi pareizi, ši lieta vienreiz ir jāizdiskutē un jāpieņem saprātīgi lēmumi, ja vien kas saprātīgs mūsu valstī iespējams. Pēc tam lai nebūtu žēlabas ka kāds no prezidentiem par daudz apēdis vai frizūrās notērējis. Tāpat jāpieņem lēmums par prezidentu dzīvesbiedru tēriņiem, cik valsts gatava maksāt un vai tas ir pareizi.
LIA
L
Nodot piedziņai
oligarhs
o
Nu Sudraba ko es tev teicu? nu tak stulbi tie proletariesi nupat ienaca Mers un kaut ko uzrakstija par kartupeliem prezidentam no nodoklu maksataju naudas, bet to ja apstadinatu Gaismas Pils celtniecibu un par tiem miljardiem varetu pauagstinat algas sakot ar medikiem beidzot ar policistiem un pensionariem to vins neredz..
mērs
m
stādot kartupeļus paēdušai Latvijai, piedomāsim par prezidenta brokastīm no nodokļu maksātāju algām.
oligarhs
o
Ta Sudraba pareizi dara ka kuda tautu pret Zatleru, kamer Zatlera kantoris izmaksa kadus 100 tukstosus kas ir siknauda bet lumpen proletariesi kauks ka par daudz mans kantoris kas cel to Gaismas Pili nosuks tautai asinis par vairakiem miljardiem.. un neviens neko nepamanis! bet lumpeni breks uz Zatleru..malacis Sudraba! tos mulka proletariesus jacakare ka vien var..
:))
:
Daudzi nevar sev kurpes nopirkt! Ir DAUDZ sliktāk kā padomju laikā. Bērnu kurpes ir līdz 34. izmēram, bet pieaugušo sākas ar 36. Man, un ne tikai man, ir 35.izmērs...
Dita
D
Nu brīnums gan!Zatleram viss,pilnīgi viss ir pa brīvu,bet nekaunās paziņot,ka nevar kurpes sev nopirkt.Tauta,varbūt sametamies?Lai mūsu prezidentam nav jāstaigā pastalās:)!Paēdis jau kaut kā nebūt būs").
lapsa
l
Vai tiesam valsti trukst smagu problemu? Es seit gribetu atgadinat kaut vienu problemu kuru neviens nerisina izliekas nemanam. Atcerieties ko teica dr Apinis ka 2000g veselibas budzets bija 200 miljonu latu un slimnicas darbojas normali tad tagad medicinai valsts tere 400 miljonus latu bet nauda trukst un sledz slimnicas. Kapec ta? Varbut iedzivotaju skaits ir divkarsojies? Tas ir tapec ka valsts ierobezo konkurenci treknie ligumi par bezjedzigi uzskruvetam cenam tiek ,,savejiem,, bet pie pakalpojumu sniegsanas netiek pielaisti tie kas var sniegt pakalpojumus letak. Kapec valsts kontroliere Sudraba baz degunu un skaita cik un ko aped prezidents bet neko nedara saja skandalozaja gadijuma? kapec Lumpen Proletariesien ir tik interesanti ko aped brokastis prezidents bet ir pilnigi vienaldzigi ka medicina pazud katru gadu 200 miljoni? kapec seit pat Diena ir raksts par korupciju medicina bet ir tikai 3 komentari? bet par Zatleru simtiem..
TanteSidra
T
_...BUS LIELI SUDI. Liekas ka Maskava labi maksa Sudrabai par lumpen proletariesu tracinasanu, Saniknotie lumpen proletariesi kuri neko nejedz..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ izskatas ka tu ari regulari barojies no ta pasha galda.
TanteSidra
T
ari Vairai Vikei-Freibergai bija problemas ar eshanu. kucinjas vien noeda 4000 Ls ik menesi, eshanas trisstavigie izdevumi ir publiski zinams fakts. kapec gan Prezidents nevaretu macities no citu kljudam izdarot savus secinajumus? varetu tagad spelet vienkarshu viru, bet kapj uz ta pasha grabeklja. nu nevajag tik ljoti visas lietas klausit Lilitu. un ari mashina sievai nav vajadziga tada pati ka Prezidentam, - mes dzivojam krize.
TanteSidra
T
_"...izriet jautājums, vai, piemēram, kafijas uzvārīšana un olas uzcepšana prezidentam brokastīs ir prezidenta darba nodrošināšana un tā būtu jāapmaksā nodokļu maksātājiem..."_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Sudraba pareizi runa. nesaprotu kapec gan Lilita nevaretu savam viram pagatavot brokastis. ja tiksim ara no krizes pirma valsts ghimene atkal vares turet pavaru ar oberiem.
..................
.
BUS LIELI SUDI. Liekas ka Maskava labi maksa Sudrabai par lumpen proletariesu tracinasanu, Saniknotie lumpen proletariesi kuri neko nejedz visi aizskries masveida balsot par Maskavas roklaizam SC un PTCVL gribat kadu pilsonkaru? dabusiet! Visur kur pieliek roku krievi velak list asinis, atcerieties Ceceniju Gruziju tagad bus Latvija.. paskataties tos pulus kas pulcejas 9 maija.. tos jus tik viegli nepievaresiet kad vini tiks pie varas.. Tad kad jus busiet atkal lielaja imperija aiz dzelondratim tad jus atceresieties ka noskaudat Zatleram dazas sviestmaizites..
Juhans
J
Lai ēd. Man nav žēl.
rengedajs
r
Musu paris, prezidents un Lilita nak no negodigas slakas. Ar bledibam saistita abu pagatne, tapec nav brinums, ka nav nekadu konkretu izdevumu pavadzimju par edinasanu, tikai milzigas gala summas. Tak grabj, kur var! Ta teikt turpina veco stilu!
Viss skaidrs
V
Zatlers dzivo no SVF aiznemuma. Jo pati Latvija nav spejiga apmaksat sadus izdevumus. Tapec mums bija jaaiznemas, lai tadi kaa vins varetu labi dzivot.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas