Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pāreja uz vasaras laiku var izraisīt miega ritma traucējumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
brīvais
b
Ne var , bet izraisa. Vai tad mainot laiku liekam saulei uzlekt agrāk un norietēt vēlāk, ja apgalvo, ka saņemsim vairāk gaismas, kaut kā dīvaini. Pats par sevi saprotams, ka dienas paliek garākas, LĪDZ AR TO SAŅEMAM VAIRĀK GAISMAS
Ivars
I
Bija saules pulkstenis un cilvēks bij mierīgs-Iedeva cilvēkam mehānisko pulksteni un šis to sāka grozīt. Varbūt laiku noteikt pēc saullēktiem un saulrietiem nevis divreiz gadā .
abc
a
STULBAS DOMAS! Ir jāatstāj vasaras laiks, lai tiem lauciniekiem kuri strādā algotu darbu būtu laiks veikt lauku darbus savās saimniecībās. Savādāk jau plkst deviņos sāk satumst
Как перевели часы по латвийской области раньше он стоял в кровати а теперь в автобусе
fuiu
f
Kāpēc vispār vajag grozīt pulksteni, nekāds labums no tā nav ja ceļas vienu stuntu agrāk.
XXXX
X
Nemuldi tuksu.Dabas noteiktais laiks ir tagad pirms parbidisanas uz prieksu.Bet mes jau ka micuriniesi uzlabojam dabu.Nu kas tiem caklisiem liedz celties kaut 3 .laujiet parejiem dzivot pes dabas noteikta ritma Ir starpiba,vai celies 6 vai 7,jo rita miegs ir loti svarigs.Tikkö pierodi -kruki atkal atpakal.Vienkarsi idiotisms
tiktak
t
Ir jau pareizi, jo tagad pagriežot būsim pareizajā laikā. To saprot pat tavs organisms, bet rudenī vairs griest nevajadzētu, jo nekādas lielās jēgas no tā visa neesot.
ceijers
c
Nu re ka krievs ir gudrāks - tas vairs negrozīs pulksteņus! Bet latviets tak skries pakaļ jebkuram stulbenim, kaut gadus 15 atzīst, ka vairāk ir juku un nejēdzību kā labuma! VISI DARA TĀ:):):)
borcinsh
b
wau ! cik svariigs ir tas raksts ! ...lai tikai nenomirt shaja stundaa........
ihaha
i
Divreiz gadaa paraadaas shaadi raksti! Bet gaishais vasaras vakars visiem patiik!
Maijaa
M
Medvedjevs Krievijā pareizi izdomājis. Pāreja uz vasaras laiku notiek, pēc tam pulksteņa grozīšana vairāk nenotiks. Mums jādara laikam kā ES. Būtu jau labi, ja arī mēs vairāk neietu prom no vasaras laika.
vohomurka
v
Joprojām nevar izbeigt ķērnāties ar pulksteni. Da kaut viņiem nagi nopelētu par šito tizlošanos! Pat Krievijā izlēmuši šoreiz to darīt pēdīgo reizi, tikai mūsējie ļurbājas un ļurbājas. Fuj!!!
purveklis
p
goč pendel, laikam jau kāds iekšējais tikščenieks darbojas. Neesmu miegamice, bet celties pusseptiņos no rīta iepriekš ni un ni, a šopavasar gan - hops un augšā. Biški ap četriem launaglaikā tākā liec uz 20min diendusu, bet tad mierīgi var vilkt līdz pusnaktij. Laikam ar vecumu, prātam nenākot klāt, gars izmisīgi cenšas pagarināt savu kalendāro eksistenci. Diez ko izsaimniekotā kultfonda prātvēders pēbankovskis par to teiktu?
Mamzele
M
Bet bērniem tā stunda ir būtiska, bērnam ir ritms un režīms ir vēlams, bet reizi pusgadā viss tiek izjaukts, jo jāgroza pulkstenis sazin kādu iedomātu labumu dēļ. Krievija pieņēma lēmumu izbeigt to māžošanos ar pulksteni.
e.
e
Reizi pusgadā žurnaļukas iekārna rakstu par pulksteņa grozīšanas negatīvo ietekmi uz cilvēka organismu. Bet mani, piemēram, ietekmē tas, ka tagad saule lec agrāk un spīd iekšā pa logu. Tādēļ ceļos vismaz par kādu stundu agrāk, un gaidu, kad varēs pieregulēt arī elektronisko pulksteni, jo bioloģiskais sen jau "pagriezies".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas