Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Piketā pie Krievijas vēstniecības raisās aktīvas diskusijas par vēlēšanām Krievijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Shushant
S
Pour avoir un avatar noesrnpalise9, au choix :- utiliser gravatar.com- te connecter avec facebook quand tu postes un commentaire, pour que ton avatar fb soit re9cupe9re9.
Ayo
A
saka:Ļoti samulsu eigaurot pie 300 burtu V . Bet attapos, ka analogais.Anyway Pats tiku pie ķīnīzeru hand-strap'a aparātam. Kam vajag jaunu objektīvu, ja ir hand-strap's?! Mācies, jel.
Suse
S
Malacis puisis.
Nilss
N
Es, diemžēl, piketā nevarēju piedalīties, man bija jāiet uz geju pirti.
riebigi
r
uzreiz redzams ka esi neaudzinats joprojam nedekolonizetais okupantu loceklis,mle,ar pilnu muti nav pieklajigi runat
  • 1
  • 0
Andris
A
Ja mana zeme jau gadu desmitiem slīkst , nabadzībā ,alhaholismā,korumpētībā ,jeb vienkārši sakot ---iet uz sabrukumu,un putins ir jau pārbaudīta personība,,vai būtu vēlreiz par viņu jābalso .Var jau būt ,bet krievija bez stingras rokas--- NEDRĪKST .Nu ja ,bet tas jau nu gan nav PROGRESSS.......Tas viss ir laika jautājums.......
teika
t
Andri,Jus bijat Krievija? nabadziba ,alHaholisms,sabrukums...Jus redzejat kadas masinu plusmas 4-5 rindas no vienas puses un tik pat uz otru pusi ,pilnus veikalus ar cilvekiem,parpilditus teatrus ,koncertu zales,kur biletesmaksa krietnu naudu,labi gerbtus cilvekus,ja korubcija tacu ta jau nak no seniem laikiem un ari pie mums ta ir,tur cilvekiem jau ir cita domasana ,mums palika vis tas no Padomijas galva un mes domajam ta ,ka bija tajos gados ,Kas atkariba uz Putinu nezin,neesmu politikis,bet ck zinu krievi ir palikusi citi un gan jau nedos sevi pazemot,bet ,ne mums spriest par citu zemju politiku,mums pasiem nepatik ko dara musu vara ,tad domasim ko darit lai musu zeme butu vi s skaidrs un tirs ka kristsls.
  • 0
  • 0
arī viedoklis
a
Jeļcins bija Krievijas vienīgā cerība kļūšanai par normālu valsti!Ar Putina atnākšanu nostiprinājās neierobežota čekistu hegemonija!
  • 4
  • 0
Mjaa
M
Dakteris Kļava: "Gadsimtu gaitā latvieši ir pārcietuši zviedru, vācu, padomju infekcijas, tagad mums ir Rietumu infekcija." _______________ Šiio rietumu infekciju ar tupajiem jenotiem Valdībā tomēr laikam nepārdzīvosim. Bēdīgi, bet fakts.
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas