Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Plāno samazināt alkohola patēriņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dārznieks
D
Kā negatīvu tendenci Stirna min arī to, ka pacienti nonāk centrā smagākā stāvoklī, turklāt starp pacientiem ir arī jauni cilvēki un sāk parādīties arī pensijas vecuma cilvēku alkoholisms, kas iepriekš Latvijai nebija raksturīgs. ---------------------------------------------- ------- Nu nevar būt alkohola lietošanai "pozitīvas tendences", ja nu vienīgi no ražotāju un tirgotāju redzesleņķa.
anonīmais alkašs
a
Nu, nu. Ja cilvēks pats nesapratīs alkohola ļaunumu un nespēs tikt galā ar savu atkarību, tad visādas plānošanas ir tukšs pasākums. Man arī šķiet, ka kādam, slēpjoties aiz labdara maskas, vajag nokāst piķi, lai nopirktu sev labāku viskiju.
Oskars
O
Tāda padome arī ir Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJU zemē , interesanti kas to dibinājis , kādi cilvēki tajā komandē ,cik tur darbinieki,kur viņi ņem naudu un cik lielas ALGAS viņiem ??????? KNAB likvidē viņus !
zaglers
z
Jūs varat izveidot nacionālās kakāšanas padomi,un iet sēdēt uz poda ! Plānotāju mūsu valstī par nodokļu maksātāju naudu ir daudz,bet labs rezultāts nav redzams nevienā ''frontē''.
nuja
n
Savukārt pieprasījumu samazināt varētu paaugstinot cenas un nodokļus ------------------------------------------------- Tā tagad tāda modernā spēle - kāpt uz tiem pašiem vecajiem grābeklļem ? Izsist visus zobus, apdauzīt degunu un atkal kāpt ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas