Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Policija: Sūna EuroCOP ar situāciju Latvijas policijā iepazīstināja negatīvi un vienpusēji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ments
m
sūna ir mērkaķis
jautrais-policistam
j
.. augustāna arodbiedrībā trīs ar pusi cilvēku.... un visi tādi kā tu.. pasisti gaisā...
jautrais
j
.. Nu gan gurķis muldās, viss bija paziņots bet rādīt tikai labo.. bet labā taču nav.. cilvēki bezizejas stāvoklī.... ceru ,ka jaunais ministrs gurķīti nomainīs.. manas domas ka gurķītis ir dupšlaiža...
Zoja Monroza
Z
Man grūti saprast jūsu domu, taču par Augustāna pagātni ir vērts painteresēties- tur fasādei būs gan māte un meita, gan raibā kleita arī. Bet iekšēji tumsa un šis tas no jēru klusēšanas... Daudz cilvēki ir tagad tendēti iztaustīt sātana dziļumus, bet iemesls triviāls un vecs kā pasaule- mantas kārība. Diemžēl pie laba gala tā vēl NEVIENU nav novedusi un arī Sūnas kungu - nekad ! Tai ziņā jebkurš sētnieks jeb krāvējs, kurš apzinīgi dara savu darbu un ar saviem ienākumiem ir apmierināts, ir JAUNĀS pasaules ķēniņam pielīdzināms.Nepazūd nekas - neviena darbība, neviens vārds, viss pavada cilvēku līdz viņa kapa malai un TĀLĀK...
lux
l
Pilnīgi piekrītu! Ir jau skaidrs, ka ne viss policijā kārtībā. Bet cik tomēr nožēlojama šī cilvēka bērnišķīgā rīcība-nevis pašam ko darīt, bet pažēloties mammai. Vai viņš ir ko darījis saistībā ar policistiem - noziedzniekiem. Vai viņam ir kādi konstruktīvi priekšlikumi par policistu atlasi, piemēram. izbļaustīties un pasūdzēties par slikto dzīvi kādai mammai, šoreiz EuroCOP, lielas gudrības nevajag.
Policists
P
Biju pie Sūnas arodbiedrībā. Kad saskāros ar problēmām, neviens nespēja man palīdzēt.. Atšuva tikai tā. Tad iestājos kaut kādā LABA, kurai miglains priekšstats par policiju. Intrigas kaut kādas, kaut kāda ākstīšanās. Steidzos prom. Beidzot palīdzēja reāli arodbiedrība, kurā ir tas vadītājs Augstans. Ne velti viņu Mūrniece uzslavēja, ka panāca darbinieku atjaunošanu dienestā, ministrija izrādījās par stulbu noformēt dokumentus pareizi. Nožēlojami, ka šis biedrs izrādījās nodevējs. Bet kā lai to arodbiedrība zina, ja pati policija, kura pieņem darbā, arī tiesa, kura tiesāja, nezināja, ka šis policists ir noziedznieks? Izrādās, ka policijā ar mani kopā strādā daudz noziedznieku un pārkāpēju. Paliek neomulīgi, ka vadība nespēj tos atpazīt un padzīt vai nepieņemt dienestā. Jācer, ka jaunais priekšnieks Velšs beidzot sakārtos mūsu dienestu un arodbiedrībai jānāk palīgā.
Vīlos
V
Pēc Sūnas uzstāšanās Dombura raidījumā par viņu varu teikt tikai vienu - bābisks intrigants.
Fredijs
F
Šūna tas pats Krugers no brivajam arodbidrībām, tikai mērogs mazāks. Demagogi abi divi
Viedoklis no tautas
V
Apmeklēju vairākas arodbiedrību mājas lapas. Pēc arodbiedrību mājas lapas izskata un satura var spriest par arodbiedrību un tās vadītājiem. Latvijas Iekšlietu darbinieku arodbiedrības mājas lapa liecina par centīgiem biedriem un vadītajiem, kas rūpējas par policijas tēlu un par biedriem. Visas citas faktiski neko nedara. Arī Sūnas arodbiedrības mājas lapa bija grūti atrast un tajā ir novecojusi ar bārdu informācija.
koijots
k
Jums, cienītais, nav ne mazākās saprašanas kur, kāpēc un kā darbojas arodbiedrības. Pirmkārt jau to dibināšanas pamatam un darbiniekiem, kas tajās iestājas, nav sakarību ar problēmām nozarē vai uzņēmumā.
post
p
Ir jau ir tie iecirkņi bēdīgā stāvoklī, ved uz kuru gribi.
Pelēkais Vilks
P
Pārliecinos, ka viss kā padomju laikos, slikto rādīt nedrīkst, ============ Ne gluži tā. Aizveda tak uz muņiku paradīzi izrādīt kontrastu....
bijušais
b
Pārliecinos, ka viss kā padomju laikos, slikto rādīt nedrīkst, tikai speciāli sakoptas vietas načaļņikiem no maskavas, piedošanu europas drīkst parādīt. Šodien TV5 alfas darbinieks teica to pašu - sistēma ir SAPUVUSI! Ko tur vēl spalvas spodrināt. Ja Velša kungs izvairās atzīt tās problēmas, kas ir sistēmā, tad jāuzstāda diagnoze, ka līdz atlabšanai vēl krietni tālu. Galvas smiltīs, priekšnieku kungi!
Jukums
J
Ne jau Sūnā ir problēma - arodbiedribas nedibina darba vietās, kurās nav problēmu - tam vienkārši nav iemesla. Jau pats arodbiedrību dibināšanas fakts liecina, ka policijā kaut kas jau pašos pamatos nav kārtībā.
ješka
j
Spogulis nav vainīgs, ja ģīmis šķībs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas