Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Politiķe: Latvijas un Krievijas attiecības turpināsies tik ilgi, cik Kremlis vēlēsies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
spunde
s
putru vāri pats. Viedokli paust nevienam nav liegts. Ojulande-gudra politiķe.
Коля
К
Почему эта баба в наушниках?
XXX
X
Latvieši paši lien jeņķiem pēcpusē bez ziepēm un visi priecājās,ka jābrauc prom kaut vai par pēdējiem pamesliem un palikušajiem jāsprāgst badā urrrā,kārtējais uzsauciens krievi nāk,klanieties laimīgi paši neesiet spējīgi ne uz ko.
lv un ee
l
Kaapeec shaads praatiigs izteikums nenaak no Latvijas politikja mutes? Cepuri nost Ojulandes priekshaa.
Olu landa
O
Igauņi izvēlējās veselā saprāta ceļu un nekad nav padevušies Kremļa provokācijām. Viņi eleganti paziņoja par savu Ziemeļvalsts statusu, pagrieza muguru Krievijai, piekto kolonnu politikā neielaida un elpoja dziļi. Kā stāsta mani igauņu kontakti Eiro ieviešana ir arī noritējusi teicami. Īsi sakot viņi dzīvo tālāk, kamēr Latvija bailīgi, neglīti un necienīgi atdodas. Ojulandai ir taisnība. Dziļa klanīšanās vai ignorēšana patiesībā iznākumu nemaina. Igauņi pieņem Krieviju kā neizbēgamu ļaunumu, reaģe uz to vēsi un korekti un veiksmīgi virzās tālāk. Latvijā vientieši gaida gaismu no austrumiem un agonija turpinās.
Dr.xy
D
Izradas,ka si Igaunijas politike nesaprot ko nozime Launuma Imperijas "ekonomiska sadarbiba".Launuma imperijai VISS IR POLITIKA,lai iegutu ietekmi taja valsti,ar kuru vinai ir "ekonomiski sakari -sadarbiba". Tas ta ir vienmer bijis un bus.Vai ta ir bijusi Vjetnama,Kuba, Latinamerikas valstis,Afrikas valstis,Mongolija un tagad ari Eiropas valstis.
Mutatis Mutandis
M
labojums-pēdējā pētījumā
Mutatis Mutandis
M
Krievijas prezidenta pastpārnē esošais Институт современного развития savā pēdējā situāciju Krievijā raksturo kā kritisku, ar tendenci pasliktināties un virzīties uz valsts sabrukumu.
reptilis
r
Pēc jaunākajiem pētījumiem krievi ir mūsu un igauņu pār slāvotie radinieki .......ko ir paveikuši vikingi un bulgāru pareizticīgie mācītāji.....
Ha!
H
Politiķe ?!.... Ha, ha, ha ! Ej mājās bērnus auklēt un zupu vārīt ! Tevi aizmirsa paprasīt, ko Kremlim darīt ! Bernudārzs....
vilis
v
Nav ko brīnīties,bizantiska kultūra un gadiem kultivēts lielas nācijas šovinisms.
Надо понимать, что политики говорят только ту правду, которая им выгодна. Политики не любят признавать ошибки. Потому, что политики хотят оставаться в политике. Они сглаживают противоречия. Действительность же гораздо грубее и проще. Ошибка Эстонии -- это Бронзовый солдат. Если у вас есть голова на плечах, вы это неизбежно признаете. Если вы латышский или эстонский национал-социалист, то вы этого, конечно, не признаете. Речь идёт о самой форме передвижения Памятника: ночью, под покровом ночи, когда страсти уже были накалены. Речь идёт о нежелании говорить с русскими и страхе перед русскими. Но большая часть людей этого, конечно, не понимают. Они повторяют только то, что им говорят политики. Они вообще живут в своих мифах, среди богов и демонов, но не в реальности.
Elamo
E
Tas gan, manuprāt, sen jau skaidrs ir tapis. Bet atgādinājums vienmēr nāk par labu. It sevišķi Eirokrātu iesīkstējušajiem prātiem. Malači igauņi, man viņi sāk patikt arvien vairāk un vairāk.
Jonis
J
Vienu dienu Kremlis vēlas veidot labas attiecības, otru vairs ne, un tās pajūk," sacīja K.Ojulanda. ------------------------------------------ Tā ir pilnīga taisnība, un tāpēc lielas ilūzijas uz to, ka ekonomiskās saites ar krieviju var nest labumu ilgtermiņā, nav vērts lolot.
Sociāldemokrāts
S
Šlesers, Šķēle un citi "uzņēmēji" nav ražošanas veidotāji. Viņu bizness - lēti pirkt un dārgi pādot īpašumus. Šāds bizness nerada darba vietas, bet rada naudu un ceļ iedomību "biznesmeņiem". Šie "uzņēmēji" ir norūpējušies, ka nekustamo īpašumu tirgū ir krīze, neviens nepērk sabūvētās mājas Latvijā. Tāpēc Šlesera ideja ir saprātīga, raugoties no "uzņēmēju" skatpunkta - pārdosim Latvijas pilsonību vienā buntītē ar nekustamo īpašumu - tad naudīgi ļaudis, pērkot ES valsts pilsonību, pie viena maksās "uņēmējiem" par nekustamajiem īpašumiem. Ideja nav jauna - tā padomju laikā tirgoja neejošas preces, iesaiņojot tās "dāvanu komplektā" - nederīgus mēslus kopā pieprasītu deficītu, piemēram, "Rīgas melno balzāmu" kopā ar kaut kādām lietošanai nederīgām tamboradatām...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas