Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Politisko reklāmu pievieno arī privātajām e-pasta vēstulēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oleg
O
удалил нахер ящик с инбокса. Интересно сколько клиентов они потеряли за один день?
Bezdievis
B
no TB/LNNK gan nav bijusi vēl neviens e-pasts manā inbox paskastītē, toties no PLL ir aptuveni 4ras!!!
ērce
ē
piekabināt politisko reklāmu vēstulei ir augstākā mērā nekaunība un cilvēka tiesību pārkāpums. ja to būtu atļāvušies ašisti, būtu momentās būtu dabūjuši ķiegeli savā logā un es pacenstos sameklēt arī inbox kantori
dd
d
Jurijam žetons!
Lelle
L
Kas tur ko brīn'ties?! Šļosars manā inbox.lv paskastē vai ik pārdienas pare sevi atgādina. Murgu zeme.
Юрий
Ю
На самом деле я надеюсь, что партии которые тупо манипулируют национальными чуствами избирателей- ЗаПЧЕЛ и VISU LATVIJU/TB, наконец то не пройдут 5 процентный барьер, и это будет первый, но существенный шаг к так называемой интеграции. Я кстати не удивлюсь если окажется, что обе эти партии кормит одна кормушка, ведь несмотря на противоположеные взгляды, цель у них одна- не допустить консолидацию общества.
Юрий
Ю
Интересно, почему никто не написал, какого низкого качества была реклама от наших нац патриотов, гарумзиме нет, текст как будто написан ребенком. Вобщем цвет нации)))
lasharas
l
jums butu tv pieejams ari redzetu reklamas un visadas citas fignjas debates utt.,jus ari uzreiz zvanat uz centrali..kas ar jums notiek,cik jums par to maksa utt., tada jociga tauta..lidz arpratam:) ..bij iespeja nopelnit nopelnija!:)
gmail
g
Inbox.lv vajadzētu nosaukt par Spambox, jo tas precīzāk raksturotu šās lapas būtību. Es patiešām nesaprotu tos cilvēkus, kuri vēl joprojām lieto Inbox.lv pakalpojumus. Ar reklāmām pārbāzta pastkaste, viss kustas, ņirb, zib, spama kaudzes... Murgs! Vai tiešām cilvēki neko nav dzirdējuši par Gmail, Yahoo u.c., kur spamu nevis piesūta, bet atsijā, un portāls neizskatās kā Ziemassvētku eglīte.
anglosaxis
a
Pēdējās divas no "Vienotības"...
Uldis
U
Tur ir ne tikai VL, bet arī PLL, tūrisma firmu un citas reklāmas. :)
ss
s
Ok, bet reklāmas teksts netika nodalīts! Varējāt ielikt, ka „ tālāk seko politiskā reklāma, kuru apmaksā tā partija”, un manis pēc lai tā reklama tur ir! Otrs to, ka reizē ar manis sūtīto vēstuli aiziet šī reklāma es nemaz nezināju! Trešais daudzas no inbox sūtītajām vēstulēm vakar neizgāja spama filtru, līdz ar to nemaz nav īsti zināms vai tie kam sūtiju meilus tos saņēma. Daži esot atraduši mapītēs pie mēstulēm.
XXL
X
Cienījamais inbox, iebildumi nav pret reklāmu, bet gan pret Jūsu inovācijām, ka e-pasta lietotājs pret savu gribu pašam to nezinot kļūst par politiskās reklāmas izplatītāju. Cilvēki tādu cūcību nevar iztēloties un es arī vakar saņēmu pārmetumus no adresātiem, ka es sūtu viņiem politisko reklāmu.
inbox piedāvā kakas
i
Paši lielākie kaku ģīmji un kretīnu iemiesojumi šķēle ar šloseru.
Debilie pll purni
D
Līdzko ataisi inbox uzreiz parādās debīlie kretīnu purni (šlosis ar saraino šķēli) pretīgi līdz ārprātam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas