Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

precizēta - Deputāti iet atvaļinājumā, vētraini sev aplaudējot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lāpītāja.
L
Nu tik priecīgi, tak jau tiks no telpām ārā, citādi dažas stundas nedēļā pavadīt Saeimā(es neteikšu ka darbā, jo vairums tur guļ, lasa avīzes,tusējas, pa retam uzkāpj kancelē pabļaustīties) un par tādām mokām tika 7 nedēļas atvaļinājuma, šausmas, citreiz bija 2-2,5 mēneši.Nu nekādas vairs dzīves.Bet nekas, tagad pūtīsies un gan jau būs labi, jo seriālu, sovu u.c. sēnalu baudītaji jau uz referendumu neaizies, viņi pat nezin kad tads būs, bet valdīšanu lamāt...to gan, un kad prasi kāpēc neies, tad saka, a kas mainīsies, nāks citi zagļi......it kā tos citus zagļus kāds ieliktu no MASKAVAS, paši jau vien ievēl priekšvēlēšanu nedēļā starp šoviem pamanījuši kādu pozitīvisma kampaņu. Kāda tauta-tāda valdība, nav ko kunkstēt.Tas protams, neattiecas uz to MAZāKUMU, kurš no sirds pārdzīvo par notiekoso valstī un ir gatavs ko darīt, bet ir un paliek MAZāKUMS, kopš atmodas laikiem.
kukainis
k
Līdzīgi kā Dziesmu svētku galeriju, lūdzu, sāciet deputātu, atvainojos, mūļu un rumpīšu foto galeriju. Mēs balsosim dažādās kategorijās.
Onjons
O
teātris tiešam bija labs, applausus balsošanas automāti bij pelnījuši!
Tāuntā
T
A Cūkpurns, kā izrādās, uz Saeimu nāk tikai izgulēties. Un es viņu saprotu, es ar krievu laikā darīju tāpat, tak starpība, ka es toreiz strādāju Kinostudijā par palīgstrādnieku, nevis par ski ja Saeimas Deputātu.
Mosties!
M
Vai vajag vēl kādu pārliecināt,ka, ne tikai ,jāmostās,bet,ka,arī,pašiem jāķeras pie valsts sakārtošanas(lasi-atjaunošanas)?Eiropas visa veida attīstības līmeņa tabulā,Latvija atrodas tabulas lejasgalā(pēdējā trijniekā).Pasaules līmenī,mūsu sīvākais konkurents ir Zimbabve. Jājautā,kādā valstī Tu dzīvo?Pat ar internetu esi pazīstams?
Tumsonis
T
Visiem zināma anekdote: Godmanis: Pirmdien atpūšamies no brīvdienām, otrdien - gatavojamies stradāt, trešdien - strādājam, ceturtdien - atpūšamies no darba, piektdien - gatavojamies brīvdienām. Kalvītis: Trešdien tak baigi nerausimies, ko?
@
@
Vai invalīdi arī applaudēja?
Žanis
Ž
Kalvītis priecīgs pamodies no Pērkontēva grāviena, ko maldīgi ir noturējis par savu izcili spēcīgu krācienu.
Abdula
A
Uhtīī!.. Tikko runa par atvaļinājumu, tā Kalvītis pamodies!.. :))
kims
k
Vakar iemidzis Kalvīša kungs man likās tik simpātisks...
tpk
t
Mosties - parliecini mani? Lasot komentarus internetā es brīžiem šaubos vai tautai tomēr vajag dot tādas tiesības kā atlaist Saeimu. Paši ievēlēja un tad nu nav ko psihot.
Mosties!
M
Laiks rīkoties! Bet Dievs mūsu rokās, tagad, ielicis 2.un 23.augusta referendumus.Nebūsim balamutes,bet gan darītāji.Labāk sacentīsimies, savā starpā,kurš no mums vairāk,pie balsotāju urnām pievedīs(arī ar transportu),noorganizēs,izskaidros,pārliecinās,pacels garā nošļukušos plecus,lai mēs visi kopā savāktu vairāk par 750000 balsu!!! Šis ir kosmisks cipars ,ņemot vērā visus apstākļus,arī to,ka ir spēki,kuri darīs visu,lai referendumus izgāztu.Mums nav finanšu,lai apmaksātu reklāmas un mēdijus,lai aicinātu tautu pie vēlētāju urnām.Arī laika ir gaužām maz.Mums nav arī laika, meklēt varoņus,kas tautu vestu taisnības cīņā,nedz ,arī, mums vajadzīgi elki. Es aicinu Tevi,Tu aicini mani,mēs aicinām savus namus,mūsu nami aicina mūsu radus,draugus,paziņas,darba biedrus,kopā aicinām pašvaldības,kopumā VISU LATVIJU! Starta šāviens ir izskanējis.Skrienam!Kurš vairāk? Mūsu patiesie darba augļi-referenduma rezultāti,parādīs cik mēs spējam,cik mēs esam vērti! Krustiņus(labos darbus) saliks Tas ,Kurš devis mums šo iespēju! Dievs ,svētī Latviju!
mandāts
m
Īstenībā viņš nemaz neguļ, bet vienkārši iegrimis domās.
Sestdienis
S
Šajā sesijā viennozīmīgi pozitīvi var vērtēt vienīgi smēķēšanas ierobežošanu, Kažociņa apstiprināšanu, nepietiekamo, tomēr kaut kādu nebūt pensiju palielināšanu, Ķekavas pagasta padomes atlaišanu un galu galā izmocīto naudas atmazgāšanas novēršanas likumu. PS, JL un SCP pelnījušas augļu grozus. PCTVL - vienu sarkanu rozi. SC - neko. Pārējie - nātres.
mika
m
Kas cits sunim aci cels... Man gan par šo Saeimu ir kauns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

CETURTDIENAS NOTIKUMI

“Kāpēc esam nonākuši divu tautas nobalsošanu priekšvakarā?” 

Valdis Zatlers, valsts prezidents. Uzruna Saeimas deputātiem.

“Varbūt deputāti pārāk maz skaidro savu nostāju, bet, ka neuzklausa, diez vai.”

Māris Kučinskis (TP). Deputātu viedokļi par prezidenta kritiku Saeimai.


"Šī ir viena no jēdzīgākajām Zatlera runām, kas līdz šim dzirdētas."

Ivars Ījabs, politologs. Ekspertu vērtējums par prezidenta runu.


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas