Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

precizēta - Iekšlietu ministrija taupīs uz algu fonda rēķina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mikus
M
Pilnigi piekritu pa slaistiem un pajolishiem, bet tas tik vini ir tadi oficialaja darba. Halturs kko apsargajot gan profinus meta.
otra puse
o
Ministrijas 2011. gada budžetā paredzēts SAMAZINĀJUMS 3 265 141 lata apjomā: 1) Vislielākais samazinājums- 1 106 268 latu, skars nomas maksas izdevumus VAS “Valsts nekustamie īpašumi”. 2) Valsts policijas izdevumi tiks samazināti par 900 000 Ls, Ministre Linda Mūrniece parakstījusi rīkojumu, kas AIZLIEDZ iestāžu un dienestu vadītājiem SAMAZINĀTdarbinieku mēnešalgas. Cerams, ka TREKNIE ģenerāļi PAREIZI saprata ministres rīkojumu! 3) plānots samazināt atlaišanas pabalstu proporcijas.
dihlofos
d
P.S.starp citu,mums policistu,uz 1000 iedzīvotājiem,ir vairāk kā citur(izņemot ru.).Pilns ar slaistiem un likumu nezinošiem pajolīšiem.
dihlofos
d
Policijā vajag kā ;Maxima:,maz maksā,nepatīk?Vari vākties atradīsies citi gribētāji.Tāda lūk ir mūsu valstiņa.
Terorists
T
E parvalde dos lielākus līdzekļus kā ministriju likvidācija.Ekonom.minisrtrls Vilks. Cik gadus muļā šo E parvaldi,cik miljardi jau iegāzsti parvaldes veidošanā, bet iznākums O. Tātad nākošais MK ar Saulvedi &Co turpinās šo tradīciju,bet apkāsis visus un visādus bet gvelzīs muļķības,bet tikai lai neaiztiktu savus partijas barotājus un ielikteņus. Un caur šim ministrijām atkal bīdīs nu jau Vienotības partijiskās intereses un politpārvalžu,aģentūru darboņu intereses un lobijus.
IEM
I
Iekšlietu ministrija(IeM) norāda, ka plānojot ministrijas 2011.gada budžeta konsolidācijas pasākumus, ministrija izpildīs visas normatīvajos aktos noteiktās saistības un ministrijas, kā arī IeM dienestu amatpersonām bērnu piedzimšanas pabalsti tiks izmaksāti atbilstoši spēkā esošajai likumdošanai. Tāpat arī ikviens darbinieks, kuram normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā pienākas atbrīvošanas pabalsts, to arī saņems.
fakts
f
Ja policijā nolikvidētu reģionālās pārvaldes , kas tika mākslīgi izveidotas, tad : 1.Uzlabotos iecirkņu darbs, jo nebūtu dubultkontroles, kas tikai traucē darbu un rada nepārtrauktu stresu. 2.Samazinātos atskaišu skaits . 3.Ieekonomētos degviela- nebūtu katru nedēļu jābrauc uz reģionu atskaitīties , saņemt darbam nepieciešamos materiālus un tā tālāk. 4. Būtu iespējams kadru inspektorus atgriezt atpakaļ iecirkņos , jo patreizējā situācijā , viss viņu darbs uzgrūts uz iecirkņa priekšnieka pleciem. 5 . Atbrīvotos apvidus automašīnas , kuras reālie darba darītāji, varētu izmantot darbam laukos ,nevis kā patreiz, kungu vizināšanai no darba uz mājām. 6. Iecirkņos palielinātos patruļdienesta darbinirku skaits , kas cīnītos ar kārtību ielās . Patreiz patruļrota tiek izmantota tikai priekš reģiona centra. 7. Piemaksu par bīstamību saņentu reāli strādājošie nevis reģiona priekšnieki . 8.Iecirkņu darbinieki,vismaz ,zinātu centrālā aparāta darbiniekus . Patreiz šī saite ir pilnībā pārtrūkusi.
Malda
M
Labāk lai viņi griež no papīra sniegpārsliņas :(, nevis budžetu uz papīra. Cik ir tādu, kas zin, cik patiesībā cerību un patriotisma šī un iepriekšējās valdības šādi ir nogriezušas policistiem un ugunsdzēsējiem? Tikai tie, kas ir saistīti ar šo sistēmu. Traks vārds, bet tā ir sistēma, kurā nauda tiek tērēta, pat nezinu kam, bet tikai ne atalgojumam. Pienākimi tikai nāk klāt, apmācības nekādas. Jaunākais likumdošanā jāapgūst pašmācības ceļā+praktiskie izmēģinājumi likumu piemērošanai uz iedzīvotājiem. To minimālo apmācību veic "pasniedzēji", kas sen jau aizmirsuši reālo dzīvi un apstākļus, kādos nākas strādāt. Par Rīgu nerunāšu, tas ir īpašs stāsts. Neapskaužu nevienu Rīgas policistu. Narkomāni, prostitūtas, iebraucēju miljons. Nav nekādas plānošanas un vīzijas, kādu policiju Iekšlietu ministrija grasās piedāvāt valsts iedzīvotājiem. Pagaidām viņi ir " pliki", neēduši, apvainojušies. Ir vēl jaunieši, kuriem degsme nav pārgājusi. Daudzi, kur jaunības stulbumā aizgāja strādāt policijā, tagad, pēc 5-10 gadiem ir apjautuši, ka draugu nav, labi, ja ir ģimene. Ir daudz viltus draugu, kuri pie pirmās izdevības vīnus izmantos, lūdzōt pakalpojumus un daļa kaut kāda īpatna naivuma dēļ arī palīdz. Lai ik viens, kuram vēl no skolas laikiem ir saglabājušās labas attiecības ar kādu, kas tagad strādā policijā pasaka, cik tad tur ir to pataloģisko " murmuļu". Visi ierindas sastāva darbinieki ir nelaimīgi.
Elizabete
E
Ko varat ņemties. Tā samazināšana jau tikai uz papīra. It kā nezinātu kā budžetus taisa- paņēma 2009. gada faktu vai 2010. gada 9 mēnešus un no tiem "piesvieda" 2010. gada plānu. Kad kāds no Saeimas komisijām pateica, ka par daudz, tad sāka skatīties ko nogriezt- paskatījās, cik bijuši bērnu dzimšanas pablsti 2009.gadā un tikai tad saprata, ka nebūs taču to bērnu nākošgad. Kurš policists pašreiz var atļauties dzemdēt - ar tik mazu algu !! Tāpat par atlaišanas pabalstiem- toreiz bija, nākošgad vairs nebūs- jo nav jau vairs ko atlaist. Visa matemātika. Neko reālu jau nemazina, tikai savas fantāzijas apgriež.
vinnijs
v
Un vēl - visām iestādēm samazina, tikai neredzu samazinājumu pašā ministrijā. Policijai noņem veselu miljonu! Tā jau VP ir akmens laikmetā, būtu labāk to naudu ieguldījuši tehnnoloģijās un 112 pakalpojuma uzlabošanā!
krista
k
Policistus apcērp, bet tiesnešiem ļauj audzēt taukus? Kur te samērīgums?
vinnijs
v
Un ko tad Mūrniece nesāka ar savu atvaļinājuma kompensāciju? IeM jau būtu ietaupījusi gandrīz 2000 Ls!
Malda
M
Nu lai jau izskatās, kā žults izgāšana, lai. P.s.Man jau sen visa alga ir izvēdināta. :)
āda
ā
Re, Ministri,deputāti, tā jau saņem lielas algas,+ lielie caurkrišnas pabalsti,pat sliktu darbu,...
Peee
P
Kāpēc man firmaa nemaksāaja, kad beerns piedzima? Kaapeec par maniem nodokliem iereedniem maksaa? Par to veel var striideeties, kaa ir pareizaak...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas