Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

precizēta - TM: Repše nav pietiekami pamatojis rīkojumu par VID reorganizācijas pārņemšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
starp citu
s
Repše ir palicis destruktīvs kopš pavasara. ------------------------------------------------ ----------------------------------- Bet kur ir palicis struktīvais Slakteris, kāpēc neraujas uz savu bijušo amatu? tp taču ir teikšana Saeimā.
Vientulais vilks
V
SEGLIN ,vai tevi nav pamodususiesHITLERA liekummanija?
nu
n
UN CIK JUMS VAR TEIKT. Dembelis vada kontrabandu perif'Ērijā, bērzīns ar viņiem CĪŠI DRAUDZĒJAS.
nu
n
muļķim jakanam neviens neieskaidros, kas viņam jādara, ja nav rokā banknošu maisiņa. neredzējāt TV?????????? Izturas kā dzīvnieks. Tagad ņems tadu, kas zin, ko darīt!!!!!!!!!!!!!!Par ko strids. Jākans ies uz darbu kur viņa talanti ļaus attīstīt ražošanu un būs , teiksim IT, miljardieris. Vai uz Žeikaru ģimenes kandzas tecinātavu. TĀdu talantu nevajag norakt VID-ā.
who cares
w
Segliņš savukārt ir paziņojis, ka viņaprāt Repšem bija tiesības rīkoties.
who cares
w
Birokrātu čomu būšana.
Jukums
J
Nekā cita jau arī no Segliņa kontrolētās Tieslietu ministrijas negaidīju. Ko nozīmē frāze par nepietiekamu pamatojumu - vai Vaškevičs nav dzīvs staigājošs pamatojums, vai nodokļu neiekasēšana arī nav pamatojums? Vai mūsu valsts ekonomiskais stāvoklis arī nav pamatojums reformām? Varbūt tikai atomkarš TM liksies pietiekams pamatojums... Izsaku stingru atbalstu Repšem šajā jautājumā! Ja vajadzēs, iešu aizstāvēt savu pārliecību arī demonstrācijā!
Kaspars Gasūns
K
Jaunieti, spļauj taču Tu tās indīgās sēnes no mutes ārā!
Nu gan
N
Vai cik mīļi!!!!! JL jāaptur JL 16:21 Pretēji iepriekš paustajai pārliecībai, ka uzņēmumu padomes jāsamazina, partija «Jaunais laiks» (JL) šobrīd uz «Lattelecom» padomes priešsēdētāja amatu mēģina virzīt savu sponsoru Valdi Lokenbahu.
Jaunietis
J
Marsietim kārtējais aplauziens. Latvijas tauta! Cik ilgi mēs vienadzīgi vērosim kā jēlie sorozīdi dzen mūsu valstj, mūs visus, latviešu tautu aizvien dziļākā nabadzībā un bezcerībā? Bet paši izsaimnieko mūsu nodokļu naudu un bāž savās un savas partijas kabatās caur neskaitāmām slepenām "rēzeknes burtnīciņām"! Īpaši vēršos pie krievvalodīgās latviešu tautas daļas - nebūsim vienaldzīgi, nesēdēsm mājās, bet iziesim ielās un pieprasīsim šīs jēlās kliķes demisiju! Valsti jāvada cilvēkiem, kuriem mēs izteicām uzticību vēlēšanās, kurus ar lielu pārsvaru ievēlējām Rīgas Domē. Ministru Prezidenta krēslā jāsēž Aināram Šleseram! Tikai tad mūs novērtēs kaimiņi, tkaai tad mums visiem būs cerības izkļūt no atkarības no alkatīgajiem valūtu fondiem un rijigajām zviedru bankām. Šlesera kungs, Ušakova kungs, Šķēles kungs - tie ir politiķi, kas nesola tukšu, bet zina kā izvest un izvedīs visus mūs no šī purva kurā mūs iegrūduši dažādi marsieši, Briseles lācīši un citi Sorosa pakalpiņi!
He he...
H
Partiju latvijai nav. Ir tikai dažu saimnieku pārtejas, tāpēc pilsoņiem vismaz divus sasaukumus jādod iespējas vēlēt deputātu kandidātus, kuri priekšvēlēšanu laikā ieguvuši vismaz vairāku tūkstošu pilsoņu atbalstu. Partijām jānosaka vismaz divdesmit tūkstošu biedru skaits , lai tās varētu kļūt par partijām, kuras tad pēc astoņiem gadiem varēs startēt vēlēšanās pēc partiju sarakstiem.
Milda
M
Ko tu te šodien knosies it kā kaut ko saēdies būtu. Nu nomierinies, tevi neviens te neapdraud vairāk nekā tu pats sevi.
klusais
k
Tātad atgriežamies vispirms pie folklorizētā teiciena par latviešiem un partiju skaita. Ja nav sarežģīti , tad paplašiniet to uz Jūsu iesacītās Saeimas modeli un izdariet secinājumus.
klusais
k
Nu man ir pietiekama pacietība argumentēt savu viedokli cilvēkam pieklajīgā formā.
nnn2
n
Repšem jau kosmos kuģis sagatavots ar ko laisties,redz ar ādas uzvalciņš ar ,lai nevar iekosties..... gan jau ar savu baņķieri visu sarunājis.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas