Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Premjers: Ja partijas uzvedas destruktīvi, nevaram gaidīt konstruktīvu attieksmi no citām valstīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
idiotisms
i
visas tās partijas, viņu politika, uzvedība ir nolaidusi Republiku līdz šim nožēlojamam stāvoklim! Visu ko solijuši iepriekšējos 20 gados, viss ir bijis blefs! Īstenībā nesasniedzami ekonomiskie, finansiālie sapņi! Es vairāk nekad ne par vienu politisko tēlu nebalsošu! Mūsu dzīve ir sagrauta, Paldies! Spiesti strādāt svešā zemē (ne uk), lai izdzīvotu!
Tas
T
izklausās pēc pazudušā dēla pazaudētā politiskā tēla.
  • 0
  • 0
he!
h
Tu tik traki plosies it kā pats nebūtu šeit dzīvojis! Vaino kaut kādus "viņus", bet tie taču esam mēs paši!
  • 0
  • 0
Arī Ījabs
A
šorīt pārsteidza, priecādamies, ka ZRP "dabūs pa degunu", kad ZZS TOMĒR paņems koalīcijā...Laikam arī viņam pietrūkst Lemberga stipendijas, ka TĀ noilgojies pēc oligarhiem? Žēl, ka pat politikas "lietpratēji", kā viņi paši to domā, nesaprot Zatlera rīcības lielo nozīmi valstij un tautai...ZZS SĀK ar tirgu, bet kā beigsies, to zin katrs - mēdijos hūte ar saviem stulbajiem komentāriem un padomiem ! PROM !!!
to Arī Gebelss
t
Un reitinga nobirums būs lieliem burtiem uzrakstīts arī uz tanka, kurā ierāpās Zatlers - lai aizstāvētu SC...
  • 2
  • 0
Arī Gebelss
A
Zatlera partijas "nozīme" tautai atspoguļojusies šīs pseidopartijas reitinga nobirumā zem 5%. Domāju, pēc Kukules aktivitātēm siles apgūšanā ZRP atbalsts no tautas varētu iekarot nulli ar mīnuss zīmi.
  • 0
  • 0
ddt
d
Savas valsts interešu aizstāvība Dombrovska valodā ir "destruktīvisms", jo to nedrīkst pieļaut nekādā gadījumā - zicpremjereļa saimnieki neļauj. "Konstruktīvisms", kas neapšaubāmi raksturo "Vienotību"un Dombrovski, ir savas valsts tautsaimniecībs podā nolaišana un skandināvu baņķieru pakaļu glābšana laikā, kad paša pārstāvētā valsts paliek bez iedzīvotājiem un tās pastāvēšana karājas mata galā.
Aizmirsts
A
Cik pareizi ,,strādāja ,,vecās valdības!Abrenīti atdeva acis nepamirkšķinot bez visādiem referendumiem,Pareksam izpalīdzēja ar miljardu,cukura ražošanu likvidēja acis nepamirkšķinot un tautai stāstot ,ka ievestais cukurs lētāks būs,paši par to saņemot miljonus.Jā ,Dombrovskim ko tādu pastrādāt vēl pietrūkst prāta.
Centies atcerēties!
C
"Aizmirsi" piebilst, ka galvenais Abrenes atdevējs Pabriks ir viens no Dombrovska uzticamākajiem līdzgaitniekiem tāpat "aizmirsi" piebilst, ka tika nodibināta komisija, kurai vajadzēja izvērtēt Pareksa izpalīdzēšanas likumību un kuru vadīja vēl kāds Dombrovska līdzgaitnieks Reirs, un šī komisija tā piepeši "neko neatklāja." Turklāt parlamentā visi balsojumi gan par atdošanu, gan par izpalīdzēšanu gāja uz urrā ar Dombrovska partijas balsu atbalstu. Tāpat "aizmirsi" piebilst, ka cukura rūpniecības iznīcināšanas galvenie aģitatori bija kāds P.Strautiņš un A.Ozoliņš kādas Dombrovska partijas "ierindas biedrenes" S.Ēlertes laikrakstā "Diena." Jā, ja arī Dombrovskim prāta pietrūkst, līdzgaitnieki partijā Vienotība viņam vienmēr izpalīdzēs
  • 2
  • 3
vairis
v
tikai nevajag dirst. ņem tu zzs koalicijā vai neņem tā jau tava darišana, bet kāpec tu ceri ka ar pliku propogandu pierunāsi kādu tos ligumus parakstit? pirmkārt atslepeno abus ligumus lai deputāti var viņus izlasit, citadi šobrid tu piedāvā parakstit tukšu lapu kuru pec tam aizpildisi kā tev vajadzes(pat ārlietu ministrs skaidrojot liguma tēzes bija spiests atdzīt ka īsti lasijis viņu nav, un ka liguma teksts mainās 2 reiz nedēļā) otrkārt - papriekšu pasludini ka zzs ir tautas ienaidnieki, bet tad pēkšņi sauc pie viņu sirdsapziņas mirāžveidiga tutas labuma dēļ. i tas labums ir apšaubām i viņu pienākums bez ierunām kautko parakstit ir galigi garām. tur pat esot koalicijā butu ilgi jādomā parakstit vai ne, jo angļi uzreiz pasutita briiseli uz poda ar to papīru.
Konstruktīvs
K
Ar destruktīvu rīcību pagaidām izcēlusies tikai premjera partija Vienotība. Šajā gadījumā premjers un viņa partija atkal apejot vēlētāju viedokli, mēģina iešmugulēt šaubīgus likumu grozījumus, kuri iespējams nopietni ierobežos vai pat pilnībā likvidēs Latvijas valstisko suverenitāti. Nevis citu partiju rīcība ir destruktīva, bet premjera un viņa partijas rīcība ir klaji nodevīga.
Vecais basketbolists
V
Nu tad javelk lauka vecas un parbauditas vertibas-Ziedonis Cevers,Zigerists,Cepanis,Baans,Apalups-tie bus demokratijas un destruktivitates paraugi.
aizmirsi pieminēt
a
Gaili, DObeli, Tabūnu, Bojāru in daudzus citus sveša varas pakalpiņus - stukašus.
  • 1
  • 0
komentētājs
k
Premjers nesaprot, ka savs krekls ir tuvāks, tā bija un tā ir un tā būs. Un tā ir demagoģiaj , ja apvaino ar vārdu - destruktīvisms - tos, kas nav apmierināti ar premjera rīcību un darbiem.
to Senais
t
Jūsu rakstītais par patiesības monopolu atbilst patiesībai. To spilgti pierādīja Kalvītis, stabilitātes garants. Un Šlesers - norvēģu palīgskolas absolvents ar CIETI pedāli grīdā.
  • 0
  • 1
Imants
I
Jatra valsts cīnās par savu nišu. Diemžēl Latvija iztop sulaiņieka, verdziskā pakalpībā. Dombrovskim konstruktīvisms ir tad, kad citas valstis viņu slavē brīžos , kad uz Latvijas pensionāru, skolotāju sīko ierēdņu, medicīnas darbinieku utt rēķina viņš glābj citu zemju pensiju fondus, svešas bankas, tagad - eiro... Un savu tautu iznīcina. Tā rīkoties var tikai svečas varas ieliktais vietvaldis. No Briseles raugoties tas var būt ar ir - konstruktīvi. Bet tad nevajag muldēt par savas valsts patriotismu. Senajam. Ja tagad noturēšanās pie varas risinās pārkāpjot Satversmi, tad liekas ka nav tiem šādu ilūziju. Tikai piespiešana un pūļa iekšēja sarīdīšana.
  • 6
  • 3
Senais
S
Ilgstoši atrodoties pie varas, pārņem ilūzijas ka iegūts patiesības monopols
  • 8
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas