Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Priekšvēlēšanu diskusijas var palikt bez Sorosa fonda naudas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vienotības triumfs
V
Bet paskat, kā bankas ir piebriedušas! Pēc "Bloomberg" sniegtās informācijas, lielākās banku tirgus dalībnieces Baltijā Zviedrijas "Swedbank" akcijas cena kopš 2009.gada marta ir cēlusies teju sešas reizes, bet Baltijā otrās lielākās bankas Zviedrijas SEB tirgus vērtība - vairāk nekā trīs reizes. No zila gaisa? Vai ar Vienotības atbalstu, turot rezerves miljarda Ls bez apgrozījuma Valsts kasē!
Jānis D.
J
Vienmēr biju domājis, ka Latviju apzog ārzemnieki un beidzot viss ir skaidrs! Soross nogremdēja Latvijas pastu un apzog Ventspili. Soross mēģina Latviju pārdot Krievijai un zog un melo esot valdībā. Soross ir mūsu problēmu sakne, jo viņa vienīgais mērķis ir iznīcināt Latvijas un citu valstu ekonomikas. Un galvenais, ka visu laiku visi Latvijas politiķi ir tik kārtīgi strādājuši mēģinot Latviju attīstīt, sev ne grasīti neprasot un vienmēr rūpējoties par tautu, kamēr Sorossam Latvijā ir milzīgas pilis, kāpu zonā nelegāli celtas mājas, merši ar melniem stikliem. Hmm. Nu beidzot man pielec, ka tieši šis cilvēks ir tas, kas mēģina mūsu valsti nogremdēt. Droši vien politiķiem tas jau sen ir bijis skaidrs, bet laikam cīņa ar viņu ir bijusi kā ar vējdzirnavām - viņš ir spēcīgāks par visu. Tāpēc tagad mūsu pašmāju politiķiem un "biznesmeņiem" nav ne santīma kabatā. Protams, ari Krievija un Eiropas Savienība ir mēģinājuši mums palīdzēt, bet tie jau ar neko nevar pret visu vareno Latvijas iznīcinātāju Sorosu.... Un, protams, Vienotība arī ir viņa kabatā. Delna arī. Arī KNAB noteikti. Un, protams, Providus un citas organizācijas, kas, atmaskojot mazītiņi maziņos krāpējus pie mums, mēģina noslēpt to milzīgo ļaunumu, ko dara Soross. Galvenais, ka nu ir 100% skaidrs, ka mēs paši un mūsu pašu valdības un personības te galīgi ne pie kā nav vainīgas, jo mums visu grīstē ir salaidis Soross. Tas, ka mēs paši par kaut ko varētu būt atbildīgi nekādīgi nav iespējams. Paldies par šo apgaismību!
Bo
B
2009. un 2010. gadā nekāda kredītu ņemšana LV vairs nenotika.
Bo
B
Viņš varētu palīdzēt atgriezt visu, jo tieši uz to ir vērsta Delnas darbība, bet jūs taču visi pretojaties - tik vien jusmojat, cik saimnieciski Lembergs pārvietoja naudu no budžeta uz ofšora kontiem, cik skaists un gudrs ir Šķēle un K+K, cik enerģisks ir Šlesers utt. Viņus nekāda gadījumā nedrīkst aiztikt. Tie taču ir musējie, turklāt daudzi no viņiem ir komunisti un komjaunātnes darboņi. Anktikomunist Soross go home!
Vienotības triumfs
V
Šitais pieaugums gan ir no 2009.gada marta. Tas laikam ir Vienotības laiks. Vai ne?
Vienotības triumfs
V
Dombrovskis: neizslēdzam Lattelecom un LMT privatizāciju. _________ Nu smuki, kad būs nākošie?
Bo
B
Neko nejauc? Tas ir "gāzes grīdā" triumfs.
Vienotības triumfs
V
Jaa tas ir Vienotības triumfs!
Ko cepaties!
K
MUms jābadojas , bet šie pamps aiz taukuma! Pēc "Bloomberg" sniegtās informācijas, lielākās banku tirgus dalībnieces Baltijā Zviedrijas "Swedbank" akcijas cena kopš 2009.gada marta ir cēlusies teju sešas reizes, bet Baltijā otrās lielākās bankas Zviedrijas SEB tirgus vērtība - vairāk nekā trīs reizes.
artis
a
Soross atgriež mums muļķīšiem vienu tūkstošo daļu no tā, ko viņa kolēģu bankas ir izpumpējušas! Un mēs aiz pateicības gatavi kājas bučot un par Vienotību balsot... Nu nožēlojami
mja
m
NETICU, ka šai idiotu zemē bez Sorosa, kas var notikt?!
Grīva
G
>ir cilvēki, kuriem nekas nepielec< Akurāt par tevi. Noņem. beidzot, to mankurta saiti.
lux
l
Starp citu arī kādreiz diezgan popularās Inteliģences apvienības konferences, kur bāleliņi varēja no tribīnes apraudāt savu smago likteni. Kaut gan patiesībai par godu jāsaka, ka uzstājās arī nopietni ņemami cilvēki.
lux
l
Jūs tiešām domājat, ka kārtējos gāntājus tas interesē? viņni vienkārši nezina, ka ar Sorosa fonda atbalstu tika tulkotas un izdotas daudzas vērtīgas grāmatas. Bet tas jau viņus neinteresē. Ja tu neesi upuris, tu neesi latvietis. Šo V.Rudzīša secinājumu vajadzētu atcerēties. Vainīgi ir visi Soross, geji. Tikai paši nē. Tas nekas, ka bieži vien vairāk par gaudošanu un zākāšanos nespēj.
Grīva
G
Beidzot priecīga ziņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas