Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Prokuratūra vērtē Vilnīša iesniegumu; premjers rezolūciju neatsauks, gaida rīcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pikselis
P
No malas izskatās, ka Dalbiņam un Jaundžeikeram ir dots uzdevums no KNAB aizvākt Strīķi, jo viņa pārāk bieži atgādina TP par nelikumībām ar partijas naudām. Turpretī Vilnītis partiju naudu jautājumā būs kluss un mirīgs, neko neredzēs un nezinās.
XXX
X
izraelietis 06:34 vilniitis "900 sekundes" teica, ka vinja grupa stradas no rigas lidz ludzai. ziniet pec ka tas izskatas? tas nozime, ka vilnisha grupa piesegs vajadziigo kontrabandu no ludzas lidz riigai. taa teikt savs kanals kontrabandai , kuru kontroles spaciala vilnisha izveidota grupa. un shis kanals vilnisha grupas uzraudziiba darbosies nevainojumi. citus parastos kontrabandas kanalus KANB un VID vares apkarot likumigi. isak sakot, vilnisha grupa nodroshinas eksluziivu transhu jebkurai kontrabandai, ja tiks atiecigi samaksaats. taa ir patiesa shi vilisha KNAB reorganizacijas ideja, kuru vilniitim nodikteja saimnieki no augshas( shkjele& shlesers ). es moshkji vilniiti redzu cauri. shis ir tas pats vilnisha projekts, kas krievijaa, kur kgb/ fsb ir savi ipashie nepieskaramiee kontrabandas kanali narkotikaam, ierochiem, darglietaam, alkahols, cigaretes utt..
*****
*
interesanti, vai drīz sagaidīsim, kad, piemēram, veselības minists uzrakstīs rezolūciju par kādas operācijas atcelšanu. Ja jau Dombrovskis tāds speciālists, lai pats vada to kantori
manas izjūtas
m
Ceru,ka šiem shēmotājiem neizdosies tikt vaļā no labi strādājošās Strīķes kundzes un neizdosies viņiem vājināt Premjera darbu arī KNAB pārraudzībā.Knaba visa kolektīva pienākums ir atklāt, izmeklēt un nodot tiesai korupcijas sistēmas segmentus,kuru Latvijā par nožēlošanu joprojām ir daudz par daudz,bet uzrodās tāds birokrāts,kas plāno,štuko,meklē,kasās pie labi strādājošiem.Principā Vilnītis ir administratīvais birokrāts,kas ielaižas politiskajās spēlēs AŠ 2 labā,kļustot pašam jau korumpētam.Latvijā ir laiks,kad jebkurā iestādē finansējums,zaļā gaisma ir tiešajiem darba darītājiem,nevis administratīvajam birokrātam,no kura darba jau vairāk kā gada nav nekāda sausā atlikuma.Nost ar neefektīvajiem birokrātiem,lai iet un atkal mēģina strādāt par izmeklētāju.
dzeris
d
NDP un Saeimas vairākums atbalstīs Vilnīti, tādēļ viņš tik drošs un varens. Aiz viņa AŠ, ZZS un SC ar lielo rodinu - matušku. Ne jau viņam pašam vajag to KNAB graut, ja nedarīs, ko liek - atprasīs miļjonu, ko vuiņa ģimene parādā, tāpēc lokās kā zutis uz pannas.
Nu
N
Vienkārši šajā mērcē likvidē vienu vietnieka vietu un viss. Visa šī reģionalizācija ir tikai šī iemesla dēļ.
Mg
M
"Strīķi aizceļ uz reģioniem.." Pirmo reizi dzirdu par tādu interpretāciju... Ja kas tad šobrīd šo reģionālo nodaļu vada pats Vilnītis, tad ko - viņš sevi ir uz reģionu pārcēlis?
Lelle
L
Tu esi stulbs, vai? Strīķi aizceļ uz reģioniem, kur kofekšu kastīšu devēji un ņēmēji būs jāķersta, bet Rīgas kretīni turpinās vārīties uz nebēdu...
Mg
M
"..veidot reģionālās nodaļas un tā tikt vaļā no Strīķes.." Bet kāpēc tad Strīķe tik ļoti pretojas reģionālo nodaļu veidošanai? Sen varēja izpildīt vadītāja rīkojumu un viss būtu kārtībā.
beta
b
Intelekta neskartā seja Vilnītis ne pats ko izdomā ne pats ko lemj. Viņš ir aiz aukliņas raustāms lellis, ko tieši šim nolūkam arī iecēla. Loskutovs taču atzina, ka patreiz bīdīto plāniņu veidot reģionālās nodaļas un tā tikt vaļā no Strīķes viņam jau savulaik ieteica Sķēle. Tikai Loskutovs to neizdarīja, tāpēc bija no viņa jātiek vaļā...
Aldonis
A
...Vilnītim NAV jāpilda premjera pavēles !
Aldonis
A
SLAIDRS, ka KNAB u grib sev pakļaut premjers ! Ta visi premjeri gribējuši, lai šī iestāde danco pēc viņu stabules... domāju, ka Dombrovskis rīkojās ne pēc likuma, šķiet, ka tur viena sieviete ir viņa favorīte, ne tagadē'jais šefs .
Lelle
L
Valdi un Juta, TURATIES!!! Tauta ir par jums.
manas izjūtas
m
Valstī nedrīkst kultivēt haosu,ja vilnītis neizpilda Valsts valdības galvas rīkojumu,tāds iestādes vadītājs ir jāatbrīvo no amata valsts pārvaldē.Izpildi rīkojumu un tad meklē taisnību,patiesību.
Ērglis ar nagiem
Ē
Ir skaidrs, ka Vilnītis izmisīgi meklē veidu, kā lai piespiestu atsaukt Dombrovska rezolīciju. Ja Dombrovskis to nedara, Domborvskis var sasaukt dienesta komisiju, izmeklēt gadījumu un ierosināt parlamentam balsot par Vilnīša atlaišanu. Tā kā Vilnītim šajā ziņā nav nekāda atbalsta tautā, tad nostāšanās viņa pusē var diezgan jūtami atgrūst neizlēmušos no balsotājiem pret.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas