Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

PS: Kristovskis nekad nav vērtējis cilvēkus pēc nacionālās piederības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anna
A
20.gadsimta lielākais diskusijas meistars, kas visiem mīlēja norādīt uz kļūdam bija Ļenins. Izradās, ka Latvijā ir piedzimis jauns Ļenins un, proti, Kristovski-SS. Sarakstē ar ārzemju latvieti Aivaru Slucki , viņš diskutē par Slucka e-pasta vēstuli un, ka izrādas no PS ētiskas komissijas sēdes atreferējuma arī ir norādijis uz Slucka kļūdam. Un tā Kristovskis - jauns Ļenins! Urā-urā-urā! Sluckis – KristovskiSS paši to nenojaušot ir izteikuši nopietnu priekšlikumu veselības budžeta samazināšanai 2011.gadā. Pilnīgi neārstējot krievus var ievērojami samazināt veselības budžeta izdevumus. Bet, vartbūt, ar krieviem viņi domā krievvalodīgos iedzīvotājus, tad iznāk vēl lielāks budžeta samazinājums. Seimai pieņemot 2011.gada budžetu vajag pieņemt likumu par krievvalodīgo iedzīvotāju nepilnīgu ārstēšanu. Pēc tam Ministru Kabinetam steidzamības kārtā ir jāpieņem MK noteikumi par krievvalodīgo ārstēšanu. Piemēram, gruzīnus, kā mūsu draugus, ārstēt 99% apmērā, krievus 50% apmērā. Bet vēl jau ir ukraiņi, baltkrievi, ebreji, poļi, igauņi, lietuvieši un citi. Tiem varētu šādas ārstēšanas kvotas: lietuviešiem un igauņiem – 95%, poļiem – 90%, ebrejiem – 80%, ukraiņiem – 70%, baltkrieviem – 60% un tā tālāk. Paldies Sluckim – Kristovskim par ideju veselības budžeta samazināšanai. Lai slava tiem, Lai slava tiem!!!! Urā-urā-urā!
glebis
g
все гадят на ЦС что ему Москва платит. ну пусть напишут тогда, кто как и сколько платит, интересно же. а этот "врач" сильно умён, послужил в морской пехоте США, деньги большие имеет, леча пендосов, конечно он может себе позволить любить Латвию на расстоянии, ища в ней единственную проблему - русских, живущих в ней )) раз любит страну, пусть и жителей её любит. хрен заграничный. а Кристовскому стоило бы свалить с поста министра иностранных дела хотя бы из-за этого вот компромата. ни один уважающий себя чиновник, представляющий страну, не может позволить себе рассистские высказывания или даже дебаты на эту тему. не важно что он думает, важно что буду думать о стране иностранцы, общаясь с таким вот чинушем.
Kas ir Vienotība
K
Man liekas vins, Pabriks un Ronis laiza žīdu pakaļas. Kā citādi var saprast viņu rīcību?
wilx
w
Oligarha Stepanova rokaspuisim kristovskim tiešām neklātos vērtēt cilvēkus pēc nacionālās piederības
Demokrats
D
Kristovskis laikam egoists. runa par demokratiju bet pasam pras dir444saa
Ko saki?
K
Bla bla blaaaaa. Kristovkis nemaz nenoverte visu Latvija atbasts. un grib rikoties ar 55 blsism nevis 63
K-K
K
... Piekritu - izlasot visu tekstu, katrs logiski domajoss var nakt pie pareiza - preteja secinajuma ... ... Sis bus pirmais kritiskais solis pari politiskas morales slieksnim MP un VP, uz demokratisku un etisku valsts attistibu ! Si nemorala, provokacija AM ir jaaizstav ar katru iespejamo lidzekli ! Ko Jus darisiet, vai ir paredzets kads PATIESIBAS UN AIZSTAVIBAS gajiens ? Vai Dombrovskis uzrunas Saeimu pirms balsosanas ... kamdel kluse VP, Zatlers ? ... VL/TB/LNNK, laiks politiskai eksistencei un cinai pirms jaiet atkal uz barikadem ... !!!
yyy
y
Vai kaut uz mirkli variet pieņemt domu, ka ilggadīgam politiķim būtu jāspēj paredzēt sekas saviem vārdiem?
Pārliecinātais.
P
Esmu pārliecināts ,ka SC un PLL apvainojušies ,ka nav tikuši pie šprices un tagad meklē dažādus safabricētus apmelojumus ,lai KRISTOVSKI noēstu . Nebiju to gaidijis ari no ULMAŅA kunga ,ka sabiedrosies ar SC.. Laikam kāda summiņa piesolīta?
pamela
p
Mani pārsteidz tas,ka esat uzķērušies uz to politKRETĪNU āķa.Izlasīju to PERSONĪGO !!!e-pasta saraksti. NEATRADU NEKO nosodāmu vai kriminālu,NEKO ,kas kaitētu valsts prestīžam!ES brīnos,ka JŪS ejat neliešu pavadā !!Slucis nav jūsu partijas biedrs un NE JUMS apgraust viņa kauliņus ,lai to dara pērkamais VDK čomaks L.Lapsa,jo viņam pēc Lesčinska apriešanas IR JĀATSTRĀDĀ .Žirinovskis,URBANOVIČS,ĢIĻMANS,Mamikins,Kabanovs utt.KAS Tik nav aprējis,nomelnojis mūsu valsti UNTAUTU,tur JUMS DŪŠAS NAV sasaukt valdes sēdes un turēties pretim,TE TIEK NO MUŠAS uzpūsts ZILONIS- DINOZAURS un jūs ejat pavadā!!! Pilnīgs sviests un tā ir TIKAI PIRMĀ valdības darba diena! PLL,SC un Co to darīs katru dienu un jūs esat VESELI 33 !!Sargājiet savus un PARTIJAS ! e-pastus,savu PRIVĀTO dzīvi,VISU kur L.Lapsa var ielīst ar savām sūdainajām rokām. Jānoliek pie vietas L.Lapsa un jāaplauž tam mērglim spranda,jo viņš ir pārliecināts par БЕЗНАКАЗАННОСТЬ чекиста! JUMS nebūs laika valsts darbam,ja katrai utij ļausiet kost un nelietosiet dihlofosu vai "Kobru".iznīcināšanai kaitēkļu.
yyy
y
Kā var atrast to, kas nav?
?
?
Vai šai sasaukumā saskaņieši un PLL taisās tikai utis meklēt citu kažokos vai arī strādās?
yyy
y
Ja kādam ir pagājis gar ausīm, tad Lato Lapsa saņēma un nopublicēja Vienotības iekšējās sarakstes e-mail. Iekšēju dokumentu var nopludināt tikai savējie. Kad Lato Lapsa neētiski ķengājās par Šlesera reāli senām ģimenes lietām, kuras Šlesers nevarēja ietekmēt un pats no tām cieta, tad gan Vienotibai un tās atbalstītājiem viss likās šausmīgi pieņemami. Tagad dzied citu dziesmu un, smieklīgākais, vainīgais nez kāpēc ir PLL.
A.Bērza
A
Turieties, Kristovska kungs, jo ne Jūs pēdējais, ko kranči nories!
ja kas
j
Tā jau tagad būs- PLL stājas savā darbā. Neko citu jau nemāk! Skaidrs,ka nav patīkami ,ja citas valsts atbalstītāji jaucās mūsu valsts dzīvē. Tas taču normāli. Kura valsts to nenosoda?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas