Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Rajevam jauns amats, bet zemākas pakāpes pielaide valsts noslēpumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Plumber
P
COL Rajevs is the most capable Latvian officer in the middle of swamp of DECISSION INCAPABLE generals of Latvian Armored forces (I know what I'm talking about). Unfortunately he got too close to CHOD's position and had to be burned. Security authority was just a tool to do so. To COL Rajevs Sir, I respect you as a REAL COMMANDER, and for me you are more of a GENEREL that the ones wearing that uniform !!! Wish you the best!!! Soldier!
a13
a
Pulkvedis ar pielaidi Nr 2 - koledzas zavhozs-kaptjorskjiks??? Smalki.
...
.
kādā sakarā te Latvijas NOSLĒPUMI?! nevienu neineteresē Latvijas noslēpumi, jo Latvijai tādu nav... bet visu pasauli interesē NATO noslēpumi.. un NATO ir noslēpumi... un diemžēl NATO ir spiests šādu tādu infu dot 5.kolonnas pārpludinātajai Latvijai un Igaunijai... par to arī cepiens... un ja Rajevs ir profs, īsts profs, tad viņš sapratīs, pieņems šo lēmumu un ar pilnu atdevi strādās jaunajā vietā... bet ja viņš ir bāba un ponti viņam svarīgāki - tad nodarbosies ar PR un sevis uzspodrināšanu un slavināšanu... kalpot valstij, tas ir kaut kas lielāks par tavu amatu, tavu pakāpi, tavu algu... ja vajag, jāiet arī par sētnieku strādāt. un neviena valsts nekādos apstākļos nedos pielaidi cilvēkam, kurš dienējis potenciālā ienaidnieka armijā. lol.. par ko te vispār diskusija?!
He
H
Gudri, pieredzejushi un DOMAJOSI cilveki armijai nav vajadzigi, tieshi tapat pirms kada laika tur Kreekjis kopaa ar Striikji izrekjinajas ar ASV militaraja akademija studeejusho kapteini Arti Vilcuku
Normunds
N
Visiem amatu nepietiek,tad nuvajadzēja labu iemeslu lai varētu aizvākt prom...Un kā rāda pieredze visu laiku no Latvijas bruņotajiem spēkiem izspiež tos virsniekus kas savulaik ir mācijušies PSRS Bruņoto Spēku augstskolās....Tādēļ nav ko brīnīties par šādiem jaunumiem.Daži uzskata ka civilajās augstskolās izietie virsnieku kursi ir labāk nekā militārajās skolās apgūtais....Un pats labākais ka neviens Latvijā nezina kas ir tā persona kas šis pielaides dod!!!Jo nekādas komisijas nepastāv.Vismaz SAB darbinieki nekad to nav apstiprinājuši.Tātad visā šajā sistēmā pastāv subjektivitātes elements.Patīk-nepatīk!!!
drakons
d
Acīmredzot ir pat kaut ko nogrēkojies vai kādus papīrus nejauši atstājis uz galda.
filozofs
f
tas ir apmeeram kaa krieviem karalsukaa staršina , kurš izvadaa ar pajuugu autus , zaabakus un šineļus ... pielaidi laikam zaudeejis par informaacijas nopludinaašanu , citu iemeslu neredzu
Astrīda
A
Rajevs ir kolosāls militārists, kāpēc viņam neliek mieru? vai bāidās no viņa kā no konkurenta?
izrelietis
i
Kuram tad interese Latvijas armijas militarie noslepumi :):):) Izraelas brunotie gaisa speki un Latvijas armijas iespejas...:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas