Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Referendumu vērtē kā iespēju paust viedokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet
B
Zaiga Gaile balsos PRET, jo pašas ģimene ilgus gadus barojas no siles.
Tālis
T
Grūti saprast pēdējo komentāru - par ko ir kauns un no kā nevajag maskēties? :)
Zaigai
Z
Man kauns par Tevi, kolēģīt! Nevajag jau nu maskēties, nav smuki!
Ej, nu, ej
E
Šis referendums ir par SATVERSMES grozījumiem, un ir jāsavāc 750 000 PAR = Liekas, ka neproti lasīt tagadējo Satversmi. Iesaku Tev: "PĀRBAUDIET NUMURU UN IZSAUCIET VĒLREIZ" :)))
Sieviete.
S
Iešu uz referendumu,jo inflācija aug,bet algas neaug...Ministri nesaprot tautu,kura tikko savelk galus,dzīvo pusbadā,bet paši pārēdušies,ka tauki pāri plūst,tāpēc guļ sēdēs un priecājas ka nauda kabatā plūst....
Wolfs
W
2 Alex Nezinu ,kāpēc jāraksta raksti par IEŠANU ,nevis par referendumā uzstādītā jautājuma jēgu. -------------------------- Varbūt tāpēc ir jāraksta par iešanu (nevis par jautājuma jēgu), ka jēga ir jau 100 x izdiskutēta. Es to saprotu tā: 1. Latvijā pēdējās vēlēšanas tika brutāli nopirktas. 2. Ja tautai būs tiesības atlaist Saeimu, tad šāda lieta vienkārši nevar notikt -- zūd jēga potenciālajiem "investoriem". Galvenie labumi Latvijai: 1. Neizšķiest tik daudz naudas vēlēšanām. 2. Saņemt kvalitatīvākus un atbildīgākus tautas priekšstāvjus. 3. Nepieļaut deputātu uzskatu un mērķu "korozijiu" 4. Bet galvenais --'aizkavēt pieņemt klaji nedemokrātiskus vai prettautiskus likumus kādas grupas interesēs (piemēram, Gazprom lobētājiem apdraudēt Latvijas suverenitāti).
Sestdienis
S
Noteikti paklausīšu Tavam padomam, tikai pa ceļam pamanīšos iešļūkt kādā nomaļā vēlēšanu iecirknī, he he :)
bruus
b
Paraksties- www.sargivalodu.lv
x
x
visus aicinu shajaa dienaa doties pie juuras, uz kaazaam, uz krogiem, seenjot, kopaa ar gjimeni pie dabas kruuts utt :)))))
dzeris
d
Tā aģitācija neiet ir antikonstitucionāla, un, ja kāds atsakās izmantot savas konstitucionālas tiesības, es tādus nesaprotu, bet domāju, ka valdošie apzinās, ka, ja būs kvorums, būs pozitīvs iznākums, tāpēc to cerība tikai uz vēlētāju pasīvitāti un pilnīgāku sava likteņa un tiesību atdošanu politiķiem.
Человек
Ч
А я оцениваю референдум, как возможность послать нах (нахрен) современные сейм и правительство. А то, понимаешь, заголовок: "Referendumu vērtē kā iespēju paust viedokli".
zvirbulēns
z
www.tavabalssmanākabatā.lv - paraksties!
zvirbulēns
z
Lelle, zvērēt nevajag :)))
Lelle
L
Paraksties!!! www.tavabalss.lv
rex
r
1934. gadā 4. Saeima otrajā lasījumā ar 81. balsi „par”, 5 „pret” un 2 deputātiem atturoties, atbalstīja šādu Satversmes 14. panta redakciju: „Viena desmitā daļa balsstiesīgo vēlētāju var ierosināt tautas nobalsošanu par Saeimas atsaukšanu. Ja tautas nobalsošanā piedalās Satversmes 74. pantā paredzētais balsotāju skaits un vairāk nekā puse no nodotām balsīm ir par Saeimas atsaukšanu, tad Saeima uzskatāma par atlaistu un izsludināmas jaunas vēlēšanas, kurām jānotiek ne vēlāk kā divus mēnešus pēc tautas nobalsošanas. Vēlētāji nevar atsaukt atsevišķus Saeimas locekļus” . Par nožēlu, šis projekts līdz trešajam lasījumam nenonāca – Saeimas darbu pārtrauca 15. maija apvērsums, kam sekoja smagie okupācijas gadi. Pēdējais brīdis ir pienācis, lai atjaunotajā Latvijas Republikā. tiktu turpināts valsts pārvaldes demokratizācijas process, ko iesāka mūsu priekšteči. Jāpieliek punkts dažu atsevišķo grupējumu, kas patvērušies zem politisko partiju nosaukumiem, patvaļai, visatļautības apziņai, tiesiskās demokrātijas pamatu graušanai. Par to – par demokrātisku, tiesisku valsti – es piedalīšos referendumā un aicinu to darīt visus, kam rūp tautas nākotne, jo šī tautas aptauja mums dos tiesības ne tikai ievēlēt savus pārstāvjus Saeimā, bet arī, ja tie būs zaudējuši mūsu uzticību, ierosināt viņu atsaukšanu, bet pēc tam – atlaist no darba kā jebkuru citu, saimnieka uzticību zaudējušu, darbinieku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas