Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

RS nepamatoti izmaksājusi atvaļinājuma kompensācijas 50 000 latu apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ko nozīmē stimulēt?
K
Atceros - laikam atlaišana no darba neeksistē kā stimulants publiskajā sektorā, lai kārtīgi strādātu. Kamēr nebūs prasīgs pasūtītājs, tikmēr sevis uzlabošana nenotiks.
!
!
To arī nozīmē. Palasi, ko Šadurskis nesen teica - neesot vairs iemesla apmeklēt Saeimas komisiju sēdes, jo par to nepiemaksājot. Šī zivs pūst visās vietās un visos virzienos, jo tās diagnoze ir psiholoģiska nabadzība.
!
!
Vakar, kad trolejbusa vadītāja ievēra durvīs meiteni, arī Ušakovs pamodās un pieprasīja paskaidrojumus. Kā jūs domājat, vai Ušakovs kaut ko darīs šo ziņu sakarā, un kad? :) Sveiciens RS darbiniekiem! Tā naudiņa, ko no jūsu algām atvelk par skrambiņām uz tehnikas vienībām, lieti noder - kompensācijas taču no kaut kādas naudas augstām amatpersonām ir jāmaksā?
Prezents
P
Kad pensionāriem vasarā kļūdas pēc izmaksāja 2 pensijas uzreiz, nebija nekādu tiesu. Kā iedeva, tā arī atņēma. Bet RS ir tādas šmuces taisījusi, ka jābrīnās kā tā varza nav izkvēpināta(ar mantas konfiskāciju). Te nu divi varianti - vai nu Bemhems ir ļoti gudrs, vai nu Ušakovs galīgs muļķis.
Zar
Z
bemhenu sen ar sū koku vajadzēja triekt ratā!
zaglers
z
Ja nav ievērots darba likums,tad lai atmaksā visu līdz pēdējam santīmam atpakaļ. Noteikt laika limitu kad jāatmaksā. Ja tas nenotiek,tad materiālu uz tiesu..
no malas
n
Tos Satiksmes priekšniekus un trekno nobarojušos valdes krānus - mantas konfiskāciju + nolikt par trolejbusa vadītājiem. Un sākt ar bemheni, kurš noziedzīgi iztērē valsts naudu. Kas vēl ir jāgaida, lai to tēviņu atlaistu? Kad nozog zaptes burku, tad liek cietumā!
Ko nozīmē stimulēt?
K
Ja jau šiem cilvēkiem vajadzīga stimulacija, ko tie tad tur vispār sēž? Gribētos redzēt kā šie cilvēki strādā "stimulantu" ietekmē. No valsts 20% bezdarbniekiem gan jau atrāstu kādus, kas par šādu pamatalgu patiešām censtos strādāt. Kukuļošana starp privātām interesēm un valsti ir viena lieta, bet, kad valsts pati kukuļo savus darbiniekus, tas ir ārprāts! Kā jau mēdz teikt, zivs pūst sākot no galvas.
Jukums
J
Nez kāpēc tas vairs pat nepārsteidz. Līdzīgi notikumi turpinās nu jau 20 gadu garumā, bet notiesāto praktiski nav. Acīmredzot, vienīgā iespēja ir šādus darboņus sākt sodīt pašiem - "no apakšas", jo "no augšas" to sagaidīt ir praktiski neiespējami.
Joker
J
valsti ir absoluts haoss, visatlautiba - kurs "kaut kas saja valsti ir", mierigi zog un uzsplauj likumiem (kartigu likumu jau ari nav) Tikmer naiva tauta tik gaida "ekonomikas atkopsanos"
ainars
a
Ir likumā paredzētā kārtība, kā šādos gadījumos rīkoties. Atliek tikai sekot likuma prasībām. Bet skandālu RS nupat jau nu ir par daudz. Cik tādu vēl Ušakovam ir nepieciešams, lai sāktu rīkoties?
drakons
d
Nilam Ušakovam jāuzdod kapitāla daļu turētājam celt tiesā prasību pret valdes locekļiem. Komerclikums to paredz un es neredzu nevienu šķērsli, lai beidzot to nedarītu. Jāpieliek punkts šai visatļautībai. Pensionāriem par kavētiem komunāliem maksājumiem atslēdz ūdeni un siltumu. Šiem mērgļiem - e-talona ieviesējiem laikam nebūs nekas.
Goba
G
Kaut kad vajprats, visa Latvija, sakot ar deputatiem, minstriem, ieredniemun citiem smerdeliem tikai zog un zog. Cik ilgi sis bardaks, kriminala situacija Latvijas valsti turpinasies? Vai tiesam Latvija nav godigu cilveku, kuri varetu stradat ministru, ieredsu amotos un attirit so valsti no Godmana, Gaila, Skeles, Slesera, Kalvisa mafijas. Latvijas valsts parvalde sakot ar ieredniecibu, valdibu, Saeimu un beidzot ar tiesam, zurnalistiku ir slima ar vezi un visas vietas ir jau metastazes....
Juhans
J
tas jau DELFI apspriests.
EDGARS
E
laiks Lušakovam iet mājās!!!:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas