Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Šadurskis: Jansons nav piemērotākais kandidāts tiesībsarga amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ivo
I
Vai tad Šadurskis gribeja Brands-Kehri šim amatam?
Saki
S
Turpini, kas būs kad SC nāk pie varas?
vells
v
Ja jau darbaļaužu vēstuļu naidinieks pridursku kārlis saka, ka ar kandidātu neesot pazīstams, tāds arguments NOTEIKTI ir jāņem vērā! Turpmāk prasībās ikviena amata kandidātiem otrajā vietā aiz ailes: partejiskā piederība, jābūt ailei: ir pazīstams kādam no dižās jenotu pārtejas biedriem?
edisons
e
Arī Kalvītis kādreiz teica - neesmu pazīstams, tātad neder. Šadurskis veiksmīgi turpina "pazišanos"!
Jautājums
J
SC likvidatoram Jansonam piedāvā tiesībsarga amatu. Ko Jansons piedāvā SC?
iztērēts
i
Šadurskis izskatās noguris, mazliet iztērēts-wasted
jautrais
j
.. skaidrs, ja nav pazīstams .. tad pilnīga d....
palicējs
p
reputācija jābūt nevainojamai, nevis tikai labai.
Sir
S
Bet man šķiet, ka Jūs Šadurski, absolūti neesat piemērots deputāta amatam
Kurmītis
K
+++ .... cilveks neorientejas, kur bija ielikts... ... PROFESIONĀLS demagogs, ... ... augstu piļu cēlājs. ... ... ārišķīgs, jo patīk "stilīgas" masīnas ... +++ Vai, mīļum ! Kur tu biji agrāk ar šo savu raksturojumu ? Redz, nedz Duriks, nedz Circene noteikti to nemaz nezināja ! Bet tā kā tu raksti – tas tak ir riktīgais Vienotības kadrs !! Tieši un absolūti šito pašu raksturojumu taču var iedot gan mūsu diženajam Ģirtam Valdim, gan Kamparam, gan Mūrniecei, gan Jaunpupam, par tepatās redzamo Duriku nemaz i nerunājot !!! Tad tāpēc laikam saskaņieši šo fruktu izvilka no kādas pažobeles laukā – šie laikam nosprieda, ka, ieraugot savu spoguļattēlu piedāvātajā kandidātā, hunveibiniem taču nebūs nekādu iebildumu ! ... :)))
Trahtenbergs
T
... par to paziišanu jau ir kaa ir , arii Kalviitis reiz izteicaas , ka šim ar svešiem purniem nav pa ceļam ...
No annālēm
N
Noklusēts biogrāfijas fakts: pirms kļuva par RSK likvidatoru, likvidēja e-lietu sekretariātu, pirms tam tur ievelkot baru savējo, ko pārcēla uz RAPLM, atlaižot sekretariāta darbiniekus. * stradaju ar Jansonu e-lietu ministrijaa..cilveks neorientejas, kur bija ielikts, bet savaa spozumaa bija iedomajies sevi kaa lielako specialistu visos jautajumos. Te jau jau izskaneja komentari, ka Jansons ir likvidatots - tiesaa noziimee.. * Arī bij' laiks, kad pastrādāju ar JJ. Izglītības papīri it kā kārtībā un ne par ko diplomus arī nedod, taču - PROFESIONĀLS demagogs, (darbos) nevisai lojāls=godīgs pret darba devēju, vārdos - augstu piļu cēlājs. NETICU neitrālam spriedumam no JJ. Ceru, ka šim grabeklim Latvija neuzkāps. * Ir bijusi saskarsme ar šo cilvēku. Nedaudz ārišķīgs, jo patīk "stilīgas" masīnas, kuras pamana. Bažas rada fakts, ka likvidējot RSK milzīgā, 6 stāvu ēka pilsētas centrā,ar liftu, kur atradās RSK apdrošināšana un poliklīnika, ar lielu pagalmu (zemi) tika pārdota tikai par 1 500 000 (pusotru miljonu) latu kādam Krievijas pilsonim, kas tur plānojot atvērt viesnīcu (patlaban tur vēl atrodas poliklīnika). Vēsturiski, pirms 2.pasaules kara tur tāpat atradās "Rīgas slimokase". Sasakņas centrs ar saviem padomniekiem likvidēja pašvaldības apdrošināšanas sabiedrību, kura varēja normāli atrādāt, ar mērķi "uzvārīties" uz mājas pārdošanas, Tāpēc likvidācijā bija vajadzīgs savs cilvēks - Juris Jansons. Tas nav emocionāls komentārs, tie ir fakti.
Kurmītis
K
Jap, jap. Šaduriks nepazīst, Circene ar’ .... tas jau, protams, protams, nevar šo cilēku vēlēt. Kurš nav piedalījies hunveibinu tusiņos jeb sorozītu sanāksmēs, tas par Tiesībsargu dabīgi, ka nav cienīgs kļūt ... :) Vot, pameklēs jenotība savās aprindās un gan jau tad atradīs kādu kārklu latvieti jeb kārtējo pirms/aiz pensijas pasiju, kuru „pazīst” un kurai „uzticas” – un tā tad būs tā riktīgā ! ... Man domāt – Drēska būtu dikti piemērota – 71 gads, tāda pieredze, tāda pieredze .... bet šaize, ka šī jau Prihvatizācijas aģentūrā ielikta ... nu vēl varētu būt Čepāne – arī tāds babulis, kurai cīvucī tāds smuks ieraksts kā „Tiesībsargs” nenāktu par skādi ... :)
profs likvidators
p
Likvidējamās "RSK apdrošināšanas AS" (RSK) nekustamais īpašums Lāčplēša ielā 38 ir pārdots ārvalsts fiziskai personai par 1,51 miljonu latu, informē uzņēmums. Uzņēmums norāda, ka līdz ar to sekmīgi realizēts kārtējais RSK likvidācijas plāna pasākums. Iepriekš RSK māju mēģināts pārdot par augstāku cenu – 3,45 miljoniem latu, vēlāk par 2,13 un 1,7 miljoniem latu, taču izsoles cieta neveiksmi. Uzņēmuma likvidācijas procesā fiksēti vairāki krāpniecības mēģinājumi, saņemot rēķinus par nesniegtiem pakalpojumiem. Iespējamos pārkāpumus pašlaik izmeklē policija. Vēl pērn maijā Rīgas dome nolēma ieguldīt 1,25 miljonus latu RSK pamatkapitālā, lai netiktu apturēta uzņēmuma darbības licence. RSK pašu līdzekļu nepietiekamība marta beigās bija 2,5 miljoni latu. Tomēr šā gada sākumā FKTK apturēja visas uzņēmuma izsniegtās licences un aizliedza slēgt jaunus apdrošināšanas līgumus. RSK vadību uzņēmuma padome atlaida no darba, jo izskanēja ziņas par iespējamo līdzekļu izšķērdēšanu. (C)
D&G
D
Didzis Šēnbergs nav nekāds tiesībsarga kandidāts. Un tāpēc viņu te nav ko apspriest. Jāapspriež ir izvirzītais cilvēktiesību specs Juris Jansons.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas