Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Sirmgalves apspļaudītāja tomēr nemācās LU Pedagoģijas fakultātē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ina
i
Zinu, kā daža laba pensionāre prot izaicināt. Protams, ka jāprot valdīties, nu, bet šis nebija tas gadījums.
Valdis
V
LU tādas urlas tiešām nestudē. Drīzāk tā urla būs atvilkusies no Maskačkas vai Bolderājas universitātes.
lux
l
Man jau arī būtu kauns atzīties, ka man tāda meita. Kaut gan nav jau dūmu bez uguns. Iespējams, ka tā "mamma"pati šai nelietei jau no bērnības potējusi visādus mītus, piemēram, par Latvijas "atbrīvotājiem", par sādzīnieku īpašajām kultūras izpausm''em un tml.
Vārds
V
Es jau apollo tev atbildēju: Tās "vecenes" mamma apgalvo, ka tā neesot viņas meita. Bet vispār, kas tev tas par slengu - skolnieces saukt par "vecenēm".
Viola
V
Pirmkārt, viņi mūsu zemē nav "uzvarētāji", bet "okupanti". Tādi pat, kā hitlerieši, jo Baltija tika okupēta pateicoties Staļina-Hitlera paktam. Tātad - priekš mums okupanti bija abas puses. Otkārt, mums no viņiem nav bail. Jo mēs esam savā Tēvzemē, bet viņi nē! Mēs neejam viņis apsaukāt un traucēt viņu "prazdņiku', jo mūsu mentalitāte ir citāda. Treškārt, kāpēc mums nepieminēt savu varoņu piemiņu mums svarīgos datumos un pie sava Brīvības un Tēvzemes altāra, ja viņi var svinēt savus datumus. Nožēlojami tikai, ka mūsu varasvīri ir ar līkām mugurām un bez principiem - vispirms ieraksta 16. martu kalendārā kā oficiālu piemiņas dienu, tad atkal pēc 2 gadiem izsvītro... Šāda gļēva nostāja tad arī veicinājusi svešo kolonistu nekaunību. P.S. Ja tu nezini, tad varu tev paskaidrot - II Pasaules kara laikā latviešu puiši bija spiesti karot gan vienā pusē, gan otrā. Bieži bija tā, ka tēvs karoja vienā frontes pusē, dēls - otrā. Ne jau pēc savas gribas. Un tāpēc mums viņi nav ne "esesieši". ne "sarkanie", ne "uzvarētāji", ne "zaudētāji". Mums viņi ir kara upuri. Latviešu leģionāri, starp citu, apsargāja Nirnbergas tribunālā hitleriešu kara noziedzniekus.
abac
a
Tā vecene no Bolderājas varbūt? Kāpēc vinja nepiesakās un neiet uz policiju? TV zvaigzne izvairās no atbildības? Jāliek uz pāris dienām aiz reztēm, lai apdomā savu dzīvi, darbību, vārdus, lai neapsaukājas. SODU vecenei!
Когда мне говорят: - Ты оккупант, -- я с гордостью отвечаю: -- Да, я -- оккупант. Зато ты -- абориген, туземец, шаромыжник:-) Вор в сотом колене:-) Потомственный:-) Династический:-)
ЛТВ Панорама раздула СКАНДАЛ ИЗ НИЧЕГО. АДВОКАТ ВАРПИНЬШ СДЕЛАЛ СЕБЕ РЕКЛАМУ. А лохи ведутся:-)
tad jau zagļa
t
stabiņa 'augstskolā'
lux
l
Kāda nosaukšana par okupantu nav gluži precīza. Precīzāk ir "okupantu pēctecis". Un tas nav lamu vārds, bet cilvēka piederības grupas nosaukšana. Pretēji kāda nosaukšanai par fašistu, īpaši tad, kad persona nedemonstrē nekādas fašisma izpausmes. Turklāt okupantu un rusifikācijas rezultātā iebraukušo pēcgteči jauc jēdzienu fašisms ar j'Ēdzienu nacisms. Ir skaidrs, ka pat ne "maita krieva" nav tā, kura okupēja Latviju, to izdarīja viņas senči. Teorētiski jau nebūtu ko viņu uzskatīt par vainīgu tajā negatīvajā ietekmē, ko šī okupācija atstāja uz Latviju. Bet realitāte ir cita. Man var būt vislabākie nodomi aizmirst vecos notikumus, bet tiklīdz es izeju no mājas, šie nodomi pazūd, jo atkat jānoskatās, kā krievi cūkojas un lamājas, jau atkal jāklausās kā viņi bļaustās, jo klusi sarunāties nemāk un tā bez gala. Diemžēl ir latvieši, kuri šīs aziātu kultūras izpausmes ir pārņēmuši
Lasiitaajs
L
Ka tik neizraadaas, ka shitaa bija iesuutriita ar falshu identitaati no 'draudziigaas' kaiminjvalsts lai paaaleejas par nelielu samaksu no specdienestu kases.
Antuāns
A
Problēma ir nevis tas, kurš pirmais sāka apsaukāties, bet gan vispārējs cieņas un tolerances trūkums VISĀ Latvijas sabiedrībā. Vai tad kāds ietu apsaukāt pasākuma dalībniekus par "fašistiem", ja šo pasākumu nemaz nerīkotu? Ar ko gan apsaukāšana par "okupantiem" ir labāka par apsaukāšanu par "fašistiem"? Nevajag vienam otru savā stulbumā izaicināt un tālāk izmantot kā savu garīgo problēmu zibensnovedēju. Kādēļ mēs (laikam ar "mēs" šoreiz domāti tie, kas tika apsaukāti par "fašistiem") neejam uz Pārdaugavu 9.maijā? Tāpēc, ka šiem "mums" ir bail, un tāpēc, ka uzvarētājus netiesā.
Maita Krieva
M
Piekrītu! Un ne jau tā krieviete nejauši atradās tur, kur atradās. Ja uzmanīgi paskatās videomateriālu, tad vecākā kundze jau pašā sākumā tika provocēta. Tieši šādu krievu dēļ nepamanāmi paliek normālie Latvijā dzīvojošie krievi. (Cik gan to maz!)Ja tādu nekrietneļu kā spļāvēja un sitēja nebūtu, tad, iespējams, arī retāk atcerētos, ka tā krievu varza šeit ir vai nu okupantu pēcnācēji vai masveida rusifikācijā iebraukušo pēcnācēji, kuri uz šejieni atveda arī savu matjorščinas kultūru.
Viola
V
Un kurš pirmais tur sāka apsaukāties un provocēja uz konfliktu? Vai tik ne tie, kas piemiņas pasākuma dalībniekus apsaukāja par "fašistiem"? Kāpēc mēs 9. maijā neejam uz to dzērājtusiņu Pārdaugavā pie "atbrīvotāju" staba un nebļaujam "Okupanti, kauns!"? Problēma ir jūsu šovinisms un necieņa pret šo zemi un tautu.
dāmu boksa fans
d
Nu uzvarēja brašais krievu meitieis vecenīti. Jāatzīst, ka fiziski spēcīgāka, kaut arī nav no LU. Arī balss skaļāka, jo tas ko sacija tantuks, nevienam nebija dzirdams, bet kur dzimusi brašule uzreiz visiem kļubva skaidrs. Un skaidrs, ka visādiem pensionāriem, invalīdiem, Velsas prinčiem un citiem sērdieņiem pie Brīvibas pieminekļa nav ko sprēgāt - var norauties. Meičas šeit -"piens un asinis" ( šajā gadījumā - arī sviests).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas