Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

ST priekšsēdētājs: sabiedrībā linča tiesa par Muižnieci jau izspriesta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jenoti jāpadzen!
J
Aņu točka ir točkas Aņuta ar kontrabasu azotē, kas tirgo kontrabandas roku dzelžus krievu valodā runājošai auditorijai un viņa strādā Nūbijas labā. Ceru, ka tava zinātkāre nu ir pilla.
Dubļe Muižniece
D
Apleju ar dubļiem Nikodēmu, nu, kas to izdarīja, uzmini!
borjuris
b
Ne tikai SIPĀTISKA, bet arī vienmēr čūska un ragana, un tādām pašām - noteikti simpātiska. Jūsmo tikai tālāk - bez pusdienas pārtraukuma!
Študents
Š
Un vēl. ST nav tā institūcija, kur gaidīt juridiski pierādītu vainu. ST tiesnesim jābūt nevainojamai reputācijai. Muižniecei reputācija jau bija drausmīga iecelšanas brīdī, tagad tā vispār ir zem jebkādas pakāpes
palicējs
p
Tiesiskā valstī jebkura amatpersona uz izmeklēšanas laiku tiek atstādināta no pienākumu pildīšanas. Vai ST tiesnese Mužnieces kundze turpina šodien vēl spriest taisnu tiesu, bet ja apsūzības izrādīsies izrādīsies patiesas, vai tā tiesa , ko šodien spriež Mužnieces kundze, BŪS TAISNA.
Študents
Š
Ai, Kūtri, Kūtri. Kad 10+ gadus atpakaļ pie Jums mācījos, tāds cienījams pasniedzējs bijāt. Ne jau linča tiesa grauj ST reputāciju, bet gan Muižnieces atrašanās tajā. Nekompetenta, neinteliģenta, angažēta. ST ir cienījama institūcija un šāda cilvēka ievēlēšana tajā, grauj ST reputāciju pašos pamatos
PolsPots
P
Muižniece vēl ir tiesnese??????????????????????? Vēēē, Kūtri!
baltljipiitis> igors
b
Es brīnos par Rasnača kungu - sak , nepaskatījos , parakstīju , nu kas tur liels ! ................................ Rasnacha kungs bija vieniigais kursh balsoshanas laikaa attureejas.Taapeec arii parakstiija, jo bija ieintereseeta persona.
pamela
p
Cien.,vai jums pašam nebija jāpaklusē līdz izmeklēšanas beigām?Vai jums pašam nebija jāuzjautā Muižniecei KURŠ guva vai gūs labumu no likumprojekta nozūmēšanas galda atvilknē?Un kā tad jūs nabadziņš rīkosaties kad pierādīs Muižnieces dokumentu VILTOJUMU/Nez vai ir pr'ata darbs neticēt jūsu bijušajai ilggadējai ST kolēģei?Jums tur ST ir 1/2 no tiesnešiem,kuriem tauta neuzticas.Vai jau esat pārņēmis veiksmīgi viņu apšaubāmos morāles kritērijus?
kas ir knab Loskutovsun Anna P
k
daudz jautājumu 01.03.2011 09:15 Ziņot! Rodas jautājums:kādēļ tikai LATVIEšIEM Aņuta uzliek rokudzelžus ,bet visi krievvalodīgie miljonarizagļibiznesmeņi darbojas uz vella paraušanu,koAņutočk? Vai dota pavēle iznīcināt latviešus tādā veidā kā "`tētiņa"` laikā? Otrs jautājums,kādas valsts labā strādā neesošā Aņuta Potapova/vai rokudzelži tikai latviešiem piestāv?/
opa
o
Kūtris ļoti labi zin kas ir linča tiesa, pagaidām neviens nav nolinčots un sabiedrībai ir tiesības izteikt savu viedokli. Vai tiesneši mums tagad būtu dieva vietā?
Desa
D
Kā viens jurists var tādu murgu pateikt! Varbūt turpmāk visus likumpārkāpumus izvērtēsim pēc šāda principa? Par zaudējumiem - sabiedrība noteikti neiegūst no tā, ka ST ir cilvēks, kas ne tikai nodarbojas ar papīru viltošanu, bet arī nesaprot šī pārkāpuma būtību.
palicējs
p
Protams, ka tā ir nopietna apsūdzība tiesnesei ar nevainojamu reputāciju. bet pavisam skumji ir tas, ka iespējams tādu apsūdzību izvirzīt, jo izvirzītājiem ir fakti, kuri tiks izvērtēti mūsu tiesiskajā valstī atbilstoši vienīgi likumam. Bet ka var būt šādi materiāli par ST tiesnesi , ir vienkārši šausmīgi un rodas jautājums, kādā valstī mēs dzīvojam, kādu valsti mēs esam izveidojuši un ar kādiem cilvēkiem.
Kaspars
K
Diena varētu beigt pārtiražēt vecas ziņas, sāk jau izskatīties pēc Muižnieces aizstāvības taktikas
dihlofos
d
Nu galīgi vecais ir nodzēries.Viņai ar skubu jāmaina uzvārds uz Šahermaheriene,bet tas,ka sabiedrībā liņča tiesa ir izpriesta vēl neko nenozīmē.Vajag to izpildīt jo tādām nav vietas sabiedrībā,viņas sabiedrība ir Šķēle,Lembergs.Esmu pārliecināts,ka lasot INT komentārus par sevi viņa ir gatava mūs visus apsist,vai apšaut.Tā ir viena atriebīga kuce.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas